Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J_Lo

do mam dziewczynek- czy to normalne???????

Polecane posty

Gość J_Lo

teraz w czasie tych upałów córka tak mocno sie poci ze zaplecione warkoczyki robia sie mokre, czy to normalne ze ona tak sie poci??? Ma 3 lata

Gość moja ma 4 latka
i też się strasznie poci. Ma gęste, kręcone długie włosy, które teraz muszę codziennie myć. Jest bardzo szczuplutka a buzie stale ma mokrą..

Gość J_Lo
moja tez ma dośc geste włoaski i sa juz dosyc długie, myslałam zeby je obciąć krótko, tak zeby miała szyjke odkryta tylko czy to coś da

Moja tak samo ma :D ja jej robię koszyczek na głowie ,tak ze środek głowy nie jest zbytnio obciążony przez włosy ani tez nie zakryty zbytnio :)ale fakt faktem jest gorąco i nawet jak dziecko ma krótkie włoski to sie spoci :) moja mała ma 6 lat i i nawet po pleckach pot jej leci a sukienki ma z odkrytymi plecami to samo bluzeczki :)

Moja córka też tak ma. Długie, cieniutkie włoski, a teraz ciągle mokre. Upinam je do góry, bo ona w życiu by ich nie chciała ścinać :)

Gość moja ma 4 latka
hm.. ja stale jej robie koczka pod górę i tak jej się poci ta głowa. Z innymi partiami nie ma takiego problemu. No ale wiadomo, ze lepiej włosy upiąć, żeby szyja była odkryta.. Chociaż też juz jej wczoraj powiedziałam, że podetniemy włoski, żeby tak się nie pociła to zaprotestowała :)

Gość moja ma 4 latka
a jak się robi taki koszyczek na głowie?? :)

Gość J_Lo
dzięki dziewczyny bo juz sie wystraszyłam ze cos nienormalnego ze tak głowa sie poci ;) wiem o jaki koszyczek chodzi, ale nie mam pojecia jak sie go robi :)

robisz przedzialek, potem robisz warkocza dobieranego zaczynajac z jednej strony z polowy wlosow, potem przechodzisz na druga polowe ciagle dobierajac i koncowke warkoczyka upinasz nad czolem

Gość moja ma 4 latka
już znalazłam w necie co to takiego, ale ja do takich wynalazków ręki nie mam ;P a i ona cierpliwa zbytnio nie jest..

Nie ścinajcie dziewczyny bo szkoda :) cholera wie ile będzie ciepła jeszcze latem a włoski tak szybko nie odrosną :D moja jak się spoci to szczotki we włosy wbić nie mogę takie ma gęste :Oi tak trzeba dzieci kąpać codziennie i tak, więc bez różnicy czy im zetniecie włoski :) Czasem też malej robię takie zawijaski po bokach ,ona je nazywa ciasteczka :D

Gość drogie mamy swoich corek
a czy wy w te upaly sie w ogole nie pocicie? Bo mi sie wydaje normalne ze czlowiek nie wazne duzy czy maly plci zenskiej czy meskiej w taka pogode bedzie sie pocil...jest duszno i parno normalnie woda z powierzchni skory oparowuje bardzo szybko ale przy tym jak jest duszno i goraco ma zadanie utrudnione i dlatego obserwujecie pot... Ja bym sie raczej zastanowila czy normalna jest ta pani ktora temat ten zalozyla....Jak mozna byc zdziwionym ze dziecko sie poci?

To żaden cud dziewczyny ,jedziecie dobierańca na całej głowie poczynając z jednej strony i koniec na drugiej połowie :D a jak ładnie wygląda jak mała lolita :D

Gość J_Lo
fajny ten koszyczek :) tyle ze moja 3 latka strasznie nie lubi sie czesac, ale spróbujemy :)

Gość J_Lo
drogie mamy swoich corek żle mnie zrozumiałas, ja się nie dziwie ze córka się poci to oczywiste w taki upał, dziwiło mnie tylko to że włoski sa mokre na całęj dlugości mimo ze sa zaplecione, sama mam dłuzsze włosy i tak mi sie nie pocą, tylko martwiłam sie o córkę więc chyba az taka nienormalna nie jestem

Gość moja ma 4 latka
ja to swojej mamie mówie, że moja córka za mną to taka potliwa nie jest ;) Dla mnie antyperspiranty mogły by nie istnieć i nigdy nie miałam problemu z "mokrymi pachami" na bluzce

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja tez tak sie poci tzn włoski