Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak bardzo chcę miec dzieko

Tak bardzo chcę miec dzieko

Polecane posty

hotfile śmieszna jesteś naprawdę:D Czytałam parę Twoich wypowiedzi i zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumu pozjadała. A tak naprawdę ciężko Ci zrozumieć tak prostej rzeczy, że nie dla każdego dziecko to szczęście i nie każdy chce je mieć.

Gość już nie jeden raz zauwazylam
na tym forum, że mwaiwa sie kobietom, ktore nie mają potrzeby macierzxyństwa że tak naprawdę są nieszczęśliwe, ze to zagłuszają w sobie itp. takie śmieszne próby uświadamiania im i wmawiania, że tylko dziecko da im szczęście!:O to tak jak ja bym wmawiała posiadaczce mieszkania, że tylko dom da jej prawdziwe szczęście a nie mieszkanie.:P

Gość Jedni sie realizują
poprzez macierzyństwo, inni prace zawodową, inni pomoc innym, jeszcze inni poznawanie siwata itp. Kazy ma inny pomysł nazycie i nie uważam by jeden był gorszy od drugiego. To nam ma to dac szczescie i satysfakcję a nie pani Basi czy cioci Jadzi.

Gość chyba oszalejeee
Tak bardzo chcę mieć pałac, karetę i księcia z prawdziwego zdarzenia, co mam zrobić, czuję już, że przyszedł czas na mój instynkt posiadania czegoś konkretnego, do tej pory nie przeszkadzało mi mieszkanie z rodzicami.

Gość jestem w 35 tc
już nie jeden raz zauwazylam "na tym forum, że mwaiwa sie kobietom, ktore nie mają potrzeby macierzxyństwa że tak naprawdę są nieszczęśliwe, ze to zagłuszają w sobie itp. takie śmieszne próby uświadamiania im i wmawiania, że tylko dziecko da im szczęście! to tak jak ja bym wmawiała posiadaczce mieszkania, że tylko dom da jej prawdziwe szczęście a nie mieszkanie. " Wlasnie. Tez uwazam to za glupote. W ogole wkurza mnie jak sie komus cos wpiera tylko dlatego, ze samemu mysli sie tak, a nie inaczej i nawet na milimetr nie otworzy sie na to, ze ktos moze myslec inaczej i tak samo byc szczesliwym i spelnonym! Ale to juz urok kafeterii, ze tu jak ktos mysli inaczej to zaraz sie na niego napada, bo wszyscy musza myslec, robic i zyc wedlug jednego i tego samego schematu :P

Gość Tak bardzo chcę miec dziecko
ja jestem bardzo zadowolona z tego co robię daje mi to dużo satysfakcji

okej, ale zrób cos wiecej, bo jak widac to co robisz nie wystarcza by sie realizowac w zyciu osobistym. czasem trzeba wybrac... a wczesniej byłas w związku?