Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

No cóż ja ostatnio się jakoś wogóle nie wysypiam, budze się w nocy po kilka razy do łazienki wstaje, a to mi gorąco, a to nie wygodnie ehh.. potem też się nie będe pewnie wysypiać bo mały mi nie da ale co zrobić.. co do tych zabobonów to też w nie nie wierze tylko mnie wkurza że nawymyślają jakiś pierdół, bajek i potem straszom ludzi, np. powiedzą ci że kobieta w cąiży nie powinna pod sznurkami przechodzić a ty myśl dla czego i z czym to się je .... jeszcze gadają to z taką nutką grozy że aż ciarki przechodzą czasami , ja na to nie zwracam już uwagi, chociaż nie powiem bo na początku jakieś tam obawy miałam. A co do teściów to jeżeli chodzi o wtrącanie się to na to nie moge narzekać , gorzej z moją mamą w sumie często nas nie odwiedza ale jak już przyjedzie to zasypuje nas dobrymi radami powtarzając \"ja wam tylko doradzam a jak wy sobie zrobicie to już wasza sprawa\" a jak nie zrobimy jak nam \"radziła\" to obraza na 102 . No cóz ma kobita trudny charakter trudno mi nie raz było z nią dojść do porozumienia... ale w sumie dzięki niej mamy gdzie mieszkać po śmierci babci zostawiła nam mieszkanie i poszła mieszkać do dziadka.

Aaa :D Czytam tak sobie, bo na dziecko dla mnie za wcześnie, chociaż jestem z 89.

akacja ja tez latalam do lazienki zawsze 1 w nocy i 4 rano...do dnia porodu...tyle ze o 4.30 dokladnie jak wstalam to zamniast siku wody mi odeszly :)

cześć dziewczyny . ale miałam noc ,,, mały strasznie marudziła i budził się co chwila . jestem okropnie zmeczona własnie wróciłam z zakupów i zaraz spróbuje małego uspac to i ja sie połoze

a wezcie nic nie mówcie wygladam nak zombi normalnie ludzi strasze . mały zasnął gdzies dopiero o 2 w nocy a juz o 7 się obudził i tak do tej pory nie spi . ja nie wiem co jest z tymi naszymi dzieciakami że tak marudzą jak nigdy

mojej to moze i zabki ida bo ten zas by byl ;P albo na ta pogode posrana :/ bo inaczej to jej sie nazwac nie da...piekna jesien tego lata!

Oj bidulki... Ja jeszcze przesypiam noce, ale nie wiadomo jak długo :) Moje milczenie pewnie będzie dla Was informacją, ze dzidzia już na świecie :D oczywiście zanim się pochwalę

dziewczyny...czy tylko moje dzieko dzisiaj marudzi...bo mnie zaraz piorun jasny strzekli i krew zaleje... :) nie no zartuje jeszcze mi cierpliwosici wystarzy do 21 :) ale tina jest okropna dzisiaj... ajjj...

Gratuluję dziewuszki :) ja z moim Ukochanym zastanawiamy się powoli nad dzidziusiem :) tylko najpierw zrobię licencjat. :)))

Moja mama dziś robiła kopytka a że moja siostra jest taka dobra to mi je przywiozła:) więc zjadłam sobie obiadzik i położyam się, przysnęło mi się na 2 godzinki:)

Do mnie mama przyjechała .......... ufff znowu ugór na dworze chyba będzie burza ...

iskierko to czapki z glow, wspolczuje 🌻 ale wszystkie wszystkie? Boziu to sie biedactwo umeczy a ty razem z nim. Moj tez placze i marudzi ale przy wszystkich zebach to nawet nie chce myslec. a dajesz mu cos od bolu? slyszalam ze b.dobre sa kuleczki homeopatyczne ale sama nie wyprobowalam bo jeszcze nie mialam okazji

slyszalam ze wlasnie cuda dzialaja. nazywaja sie Chamomilla Dagomed sa przeciwbolowe i przeciwzapalne, rozpuszcza sie je w wodzie ale to juz Ci w aptece wytlumaczyliby co i jak bo ja jak mowie- nie mialam okazji jeszcze stosowac

iskierka a nie masz jakiegos syropu ibum czy nurofen dla maluszka??albo czopki?? pomaga..

dałam mu czopek ale mały ma biegunkę więc go wydalił a też wymiotuje więc syrop nie działa . juz nie wiem co mam robić

dziewczyny powiedzcie czy to tylko moje dziecko nie potrafi pic z butelki??jestem juz zalamana...nie chce dluzej karmic piersia...

malinowa może to przez smoczek w butelce . ja polecam ci butelkę i smoczek firmy Lovi . mój mały tez nie chciał pic z butli i była to wina smoczka

Moj tez doi z lovi chociaz ostatnio to jedzenie est be, tzn trzeba kilku podejsc zeby zaczl jesc. hmmm moze go dziasla bola? to by byla mysl zwazywszy ze tak strasznie marudzi ostatnio i spac nie chce

no slina to az kapie po podlodze, w buzi siedzi wszystko co mozliwe. wydaje mi sie ze ma troche twarde te dziaselka ale biale to one jeszcze nie sa. moze dopiero jakies poczatki. jak tak to uchowaj Boze co to bedzie jak sie rozkreci na dobre :D