Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

a ja siedze w domu;) jak spedziliscie dzis dzien?? Man in the mirror mi leci w glosnikach.. wzrusza mnie ta piosenka..

Gość ddawet
gdzie znajdę informacje o tym kto jest autorem muzyki i słów do poszczególnych piosenek MJ???

dzisiaj mnie strasznie głowa bolała ,zrobiłam przerwę w pracy i nafaszerowałam sie lekami. Teraz przychodzą do mnie goście,naszykowałam kolacje i różne trunki :-P Michaela zawsze słucham 🖐️

Cześć Aden:-D . Upalnie było:-D ddawet o kurcze nie wiem a próbowałaś / eś wpisać takie hasło w googla?

z tego co wiem to slowa czesto sam pisal .. niewiem czy zawsze ale wiem ze bille jean jest na 100% jego rekodzielem:D

Aden ja tez uwielbiam ta piosenke . Piekna jest . U mnie dzisiaj lecie another part of me i come together A u Was ???????

Gość zakamuflowana dżdżownica
potrzebuję na gwałt całej The love you save w wykonaniu dorosłego Michaela:P

Gość zakamuflowana dżdżownica
feterynka - widziałam już to, ale to za mało:P przekopałam całe youtube i nic. a może on nie śpiewał tego nigdy w całości, tylko takie "wiązanki"... ehh...szkoda

Gość różowo żółta
ja sie popłakałam

Gość Szanaja Tłejn
a na skundlonym pudlu znów jakieś brednie piszą powtarzają słowa jakiegoś niedorozwiniętego kolesia:O grrrrrrr..........

Gość Amfibia 1997
przetłumaczy ktoś mniej więcej??? z tmz: Jackson Book Deal - Seizing the Moment Michael Jackson Book DealThe court in the Michael Jackson probate case just authorized the special administrators to enter into proposed book publishing agreements. The deal on the table involves a reprint of Jackson's autobiography, "Moonwalk," with Shaye Arehart books for U.S. and Canadian publishing rights, Michel Lafon for publishing rights in France, Heyne for publishing rights in Germany, and Heinemann for publishing rights in the United Kingdom. UPDATE: 2:44 PM PT: How's this for brutal honesty? The documents state, "The Special Administrators believe that it is in the best interest of the Estate for all book publishing agreements to be entered as soon as possible, as sales of the book and profits for the estate will be maximized the sooner the book is released due to the notoriety surrounding Michael Jackson's unexpected death and the resulting heightened demand for such products."

Obejrzałam zdjęcia z pompona i...znowu jakoś smutno... Pusty ten dom bez niego...okropnie pusty...ale Jermaine ma rację...czuć tam jego ducha... Nie wyobrazam sobie żeby kiedykolwiek w przyszłości w tym domu zamieszkał ktoś inny... Co do bałaganu...Ktoś tam nawet skomentował ,że co drugi amerykanin ma taki "porządek" w swoim domu... A ja powiem ,że KAŻDY! Po wyjsciu do pracy zostawiaja w domu taki SYF,że sie dziwię ,że im sie chce po robocie tam wracać! Myślę,że fotki pochodzą albo z piwnicy Michaela, albo z pokojów do których slużba nie miała wstępu... Ja tez bym nie chciała żeby mi ktos grzebał w moich osobistych rzeczach... Myslę,żę jeśli nawet miał tam taki bałagan to sie w tym bajzlu . Chociaż bałaganiarstwo kompletnie mi do niego nie pasuje, bo był zodiakalna panną ... A panny sa poukładane, dokładne i wszystko muszą mieć skrupulatnie zaplanowane... Nie zapominajmy tez...,że to są zdjecia z przeszukania! Chyba nie ma na świecie takiej Policji , która po przeprowadzonych czynnościach- jak Oni to ładnie nazywaja w swoim zawodowym slangu- pozostawiała by po sobie taki porzadek jaki zastała...

kurde link nie działa :/. Ale moze i lepiej ze nie widzialam ,jak mówicie ze smutne .

Miałam napisać ,że sie w tym bajzlu odnajdywał ...ale słowo "odnajdywał" zjadłam...smaczne było:-D Dziękuję...

Feterynka- zadziała, jesli wkleisz sobie cały ten link najpierw do notatnika, zlikwidujesz spacje pomiedzy słowem "duze"a przecinkiem:-D I z powrotem wkleisz w pasek przegladarki...