Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość licza sie checi
Licza sie checi i fakt ze chciala Wam cos pokazac....Wam fanom:)A mnie sie wydaje ze stworzylo sie tu kolko zamkniete dla nowych ....jak ktos sie odezwie zaraz jest krytyka ...Prawda jest taka ze duza wiekszosc z Was odstawia ladne przedstawienie i wydaje sie Wam ze jestescie fanami MJ.Szybko sobie przypomnieli niektorzy a te Wasze teorie spiskowe sa zalosne..niczym sie nie roznicie od tych szmatlacow ktorymi tak gardzil Michael....zachowujecie sie bardzo podobnie a wrecz identycznie...analizy , jakies wyssane historie z palca...tego wlasnie MJ nie cierpial a WY jego oddani fani...ukrywajacy sie przed rodzina bo wstyd sie przyznac ze slucha sie MJ....doszukujecie sie , weszycie ale po co?Zostawcie GO w spokoju , czlowiek ten zasluguje na SPOKOJ....I obrazanie rodziny MJ jest karygodne!Nie znacie Jacksonow...wiec mozecie jedymnie domniemac ale ja na Waszym miejscu oddani FANI zastanowilabym sie bo nie sadze aby MJ byl szczesliwy widzac jak ktos obraza jego RODZINE i nie wazne jaka by ona nie byla ale to zawsze RODZINA i WAM ludziom ktorzy nie wiedza nic na jej temat powinno byc wstyd bo czyniac tak stawiacie sie pod jedna sciana z tymi wszystkimi heianmi ktore tak szarpaly i "zabijaly" Michaela...:(((

liczą się chęci... żadne z nas kółko wzajemnej adoracji... najzwyklej na świecie ludzie nie lubią jak się ich robi w balona... a wszystko to co się dzieje to szopka że ło... nikt tu nie tworzy teorii że conrad murray to MJ...(patrz MJHD) po prostu interesuje nas prawda, bo jesteśmy fanami i MJ jest nam po prostu bliski jasne, że nie wiemy jacy są Jacksonowie, generalnie to nic nie wiemy...ale próbujemy znaleźć się jak najbliżej prawdy, a to, że media manipulują nami to wiadomo nie od dziś...

Gość co tu tak cicho...co
kto mi pomoze namierzyc osobe o nazwisku Cassandra Gretchen- Sims? niby producentka. czy to realna osoba?nie moge nic znalezc na ten temat

Gość Mazeppa
gdzies poza mtv bedzie mozna obejrzec rozdanie tych nagrod vma gdzie wystapi janet i bedzie premiera zwiastunu this is it?wie ktos?

Gość taka jedna normalna
ta cassandra to znalazlam gdzies ze jest lekarzem psychiatra...ale nie wierzcie w to co jest napisane na dhforum, ze niby na stronie derekclontz.com jest ze mj ma sie dobrze i wroci w czerwcu 2010.ten caly derek pisze rozwniez o elvisie i kosmitach, tak że Fakt przy nim to bardziej wiarygodne zrodlo. wydaje mi sie ze znalazl facet podatny grunt i sie bawi robiac nadzieje fanom.

Gość Smelly
prawdopodobnie tancerze This is it będą na rozdaniu VMA a przed chwilą przeczytałam jeszcze, że być może będzie hologram Michaela podczas występu Janet (to informacja od osoby, która pierwsza upubliczniła w sieci plakat TII)...... zobaczymy....

Gość XSCAPE SCREAM PRIVACE
cześć wszystkim 🖐️ osobiscie uważam że pomysł z hologramem jest powalający, jak dla mnie to bomba. Bardzo mnie to ucieszylo i gdybym ja miala wplyw jakikolwiek na owy koncert to rowniez chcialabym by byl hologram i to w najlepszym wydaniu :)

Gość Smelly
Gość ..sa tu jacys ludzie
?

Gość dorota-------------
Smelly,28.10,czy to będzie to samo co w kinach 30.10?

weszłam na pudla i się tylko wkurwiłam, napisali że Jermeine odwołał koncert, bo nikt nie chciał na nim wystąpić...nosz kurwa, niech wejdą na jego stronę i poczytają co tam jest napisane a nie przekręcają słowa i wymyślają.....co za syf

A czytałyście to? Michael Jackson tuż przed śmiercią sporządzał krótkie notki, które potem przyklejał do lustra w łazience. Wyłania się z nich obraz stanu psychiki króla popu. O sprawie pisze brytyjski "News of the World". Napisy były sporządzone na samoprzylepnych karteczkach. Ich treść wskazuje na to, że gwiazdor dzięki nim chciał sobie pomóc w powrocie na scenę w Londynie. - Te notatki pokazują, że Michael był do końca pozytywnie nastawiony, ale też i bałagan, jaki miał w umyśle, gdy walczył, aby utrzymać to wszystko do końca - powiedział dla "News of the World" jeden z przyjaciół tragicznie zmarłego gwiazdora Pierwsza z notek głosi: "Jestem bardzo wdzięczny, że jestem magnesem dla cudów". To sformułowanie - jak sądzą bliscy - może wskazywać na fakt, iż Michael Jackson zaczynał szukać pomocy dla siebie, aby wydobyć się z uzależnienia od leków przeciwbólowych. Dodatkowo słowa "magnes dla cudów" są w terapii używane przez osoby leczące się z alkoholizmu, mają one też na celu podniesienie samooceny. Frazę tę ukuła dr Joan Hangarter, autorka "The Miracle Makers Club" (Klub Twórców Cudów), która wskazuje, że im częściej ktoś sobie mówi te słowa, tym większe ma szanse na wyleczenie. Kolejny zapisek głosi: "Miłość, nigdy więcej przemocy!". Na karteczce znajduje się też dopisek: "Pamiętaj o obietnicy pięknego jutra". Także w łazience znajdowała się wizytówka doktora Tohme Tohme, menadżera Jacksona. Miała ona mu przypominać nr telefonu do niego. Jak mówi źródło gazety, "przecież Michael miał numer do dr. Tohme w swoim telefonie". - Więc po co mu była potrzebna wizytówka?". - To niepokojące, że musiał zapisywać sobie przypomnienia o rzeczach tak oczywistych jak te, kiedy przygotowywał się do trasy koncertowej - mówi źródło tabloidu. Jak wskazuje, "narkotyki, które zażywał, miały oczywiście ogromny wpływ na jego umysł i pamięć". Dalej - komentując te słowa o przyszłości - przyjaciel Jacko mówi, że pokazują one jak "słodką naturę" miał król popu, gdyż dostrzegał w ludziach dobro.Jak dodaje źródło "NotW", słowa te są wyjątkowo smutne, bo pokazują, że Jacko do swoich ostatnich dni miał ogromną nadzieję na sukces koncertów i szczęśliwe życie. Kolejny zapisek to "Do We Are The World in show" - to bezpośrednie nawiązanie do tytułu piosenki nagranej wraz z Lionelem Ritchie w roku 1985. Singiel ten był hymnem nawołującym do pomocy i nie ustawania w działaniach charytatywnych. Inna karta zawiera dwa słowa: "Zadzwoń do Tempertona". Rod Temperton jest 62-letnim przyjacielem Michaela Jacksona i współautorem jego największych hitów, np. "Thriller" i "Rock With You" A pod art. następujące komentarze: 1-Dlaczego jeden facet potrafi doprowadzic kobiete do orgazmu ,kiedy oglada sie jego z ekranu kompa a drugi chocby nie wiem co robil na zywo,to za chiny ludowe tego nie sprawi?Mowa o Jacksonie i moim narzeczonym. 2-On jest lepszy niż Kaszpirowski - Jacksonem powinno się leczyc ozięblośc seksualną . Cudów nie ma -wyleczy każdą . Nawet mi pomógł a myślałam , że nikt nie da rady ! 3-Ja tam wymagająca nie jestem.Wystarczy,jak widzę ,gdy zagryza wargę tak ostro i już szczyt! :):):):):):):):)

Gość Rademeness
Witam dziewczyny, wstyd przyznac, ale ostatnio utkwilam na stronie 120 tego forum, potem byl urlop i nie wiem co sie tu dzialo. Nie mam czasu nadrabiac zaleglosci. Powiedzcie mi prosze, czy koncert z hologramem Michaela na arenie O2 odbyl sie? Szukalam w sieci jakis informacji, ale nie znalazlam. Bede wdzieczna jak ktos dalby mi znac czy w najblizszym czasie beda jakies koncerty, czy cokolwiek waznego dot. Jacksona. Zauwazylam ze pare osob rozpisalo sie na temat spisku ze MJ zyje itp, o co z tym chodzi, sa jakies nowe fakty? Jest tyle stron i tyle ludzi o nim pisze, ze juz nie wiem w co wierzyc. PYT tu jeszcze bywa? Pozdrawiam wszystkich! =)

Gość Rademeness
Czy to prawda ze jego ulubionymi perfumami byly BAL A VERSAILLES, by Jean Desprez?

Gość Smelly
Dorota - tak, to to samo. W Polsce od 30.10 jak wam się fragmenty trailera podobają? Dalia - ulalaa, ale komentarze :P ciekawe skąd mają takie informacje... Rademeness - historia związana z tym filmikiem jest bardzo skomplikowana :classic_cool: co do koncertów - odwołano tribute w Wiedniu, koncert odbędzie się w czerwcu 2010 w Londynie na Wembley Dziś rozdanie nagród MTV w Nowym Jorku. Janet zaśpiewa jakąś piosenkę w hołdzie dla brata... no i ponoć ma być hologram Michaela. Poza tym podczas gali nastąpi premiera zwiastunu filmu This is it początek około 3 w nocy. Jak ktoś nie ma MTV, może obejrzeć tutaj, ale uprzedzam, że to brazylijskie MTV :D nic innego chyba nie ma w sieci http://www.justin.tv/fabiofrn OSTRA - no taaa.... a w 1991 r zastąpił go niejaki Jonathan :classic_cool: takie teorie też tworzyli:D

Gość SMELLY
co do perfum, to ja nie mam pojęcia :P gdzieś tam wcześniej już była o tym mowa, dziewczyny chyba ustaliły jakie to były, ale nie zwracałam uwagi. Musiałabyś się cofnąć jakieś kilkadziesiąt stron wstecz

Gość Rademeness
Dzieki Smelly =)

Gość Smelly
proszę ;)

Rademeness też słyszałam, że Jackson lubił Jean Desprez - Bal a Versailles, podobno bardzo piękny zapach aczkolwiek drogi i trudny do zdobycia. W ogóle On chyba preferował bardzo ciężke (wręcz duszące), eleganckie zapachy tak jak ja :D:D Syn D. Ross też bardzo podobny do Michaela, nawet bardziej niż Omer. Także jakby dobrze poszukał sporo chłopców może być do Niego podobnych :) http://michaeljackson-livinglegend.blog.onet.pl/Syn-Diany-Ross-taki-jak-Michae,2,ID317214918,n

Gość Smelly
PYT od czasu do czasu jeszcze tu wpada, ale nie widziałam jej od kilku dni. Nie wiem czy wiesz, ale większość dziewczyn przeniosła się na nowe forum http://kingmj.phorum.pl/index.php