banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 no śmiesznie by było ale z tego co wnioskuje po rozmowach to raczej ja nikogo z was nie znam w realu , tak mi się zdaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 balbina17szalona@wp.pl;))))) nie komentujcie loginu;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 amerie a nie myślałaś żeby w leeds zarabiac własnie jako kosmetyczka czy wizażystka? powiedz mi ile kosztuje taki kurs i jak długo trwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 wysłałam ci agnes link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 ja z tym angielskim też mam problemy :o no ale będąc tam szybciej można się nauczyć i oswoić z językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 to juz weszlas na moj profil amerie???//////// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 a jak????????/ Amerie? skad?// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 tak nha poczte;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 tak tam sie urodzilam;))))00 juz wchodze na nk tak mi wilno net chodzi;((((((((((9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 no i jak dziewczyny znacie się? a z kolei agnes myslałam, ze jest blondyneczką a tu czarnulka :D własnie tak cos mi się zdaje, że te kury to troche kosztują, ale jakbyś mogła to zapytaj się koleżanki ile ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 dajcie mi chwile musze was poogladac i zaraz wracam;))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 fajno, fajno :) tak sobie własnie myslałam, że dobrze jest mieć jakiś fach w reku ;) a że ja trochę mam artystyczną duszę to ciągnie mnie do takich rzeczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 no właśnie ja tez sobie uzmysławilam, ze agnes to jednak mlodziutko za mąż wyszła, pewnie przez te zdjęcia, bo wy tak młodo wyglądacie..... ja pamietam, że mi w twoim wieku małżeństwo ani dzieci po głowie nawet nie chodziły ale może to kwestia dojrzałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 a to przeszkadza jak się jest w ciąży?? nawet bym nie pomyślała :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Jakie Wy sliczne;;;))00 Ja przy WQas to szara myszka.. Niestety nie znamy sie Amerie;( Ja mieszkalam obok Tykocina;) Banmon ja jestem bladynka tylko przefarbowalam, sie bo moj kolor znudzil mi sie;))))))))))0 Ale fajnie Was zobaczyc;) juz wyobrazam sobie reszte kolezanek!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 blondynka bylam ale teraz nie i nie zaluje;))))))))000 juz wracam moj net tak szybko chodzi ze szok!!!! Sliczne suknie dziewuszki mialyscie;)))))))))) Twarze mamy za soba teraz rozmowa na zywo???? Co Wy na yo?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 jesli Ci chodzi o zdrowie to nawet ok tylko nic nie czyje i mam wodospad wiktorii w nosie;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 kojarzysz okolice Tykocina???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Wiem ze mlodo ale zycie mnie sporo nauczylo i pochopnie tej decyzji nie podjelam;))0 Zawsze chcialam wczesnie wyjsc za maz i miec dzieci, uczyc sie i byc dobra zona i mama!!! Lubie robic wiele rzeczy naraz;)))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 najlepiej spotkajmy sie posrodku;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 a długo się agnes znacie ze swoim M? dziewczyny muszę wam pomarudzić ale astrasznie mi się nie chce jutro wstawać i iść jechac do tej cholernej pracki :o chyba leń ze mnie jest :) muszę się powaznie zastanowić co chcę robić w zyciu bo mimo mojego wieku jeszcze tego nie wiem :( ale może metoda prób i błędów się dowiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 W styczniu minie dwa lata;) Jak juz pisalam u7 nas wszystko szybko poszlo:) 13 styczni8a- zaczelismy byc para 22 maja zareczyny 11 pazdziernika slub;)))))))))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Banmon rozumiem Cie kazda kobieta potrzebuje odpoczynku.. ja jak pracowalam to tez miewawal takie dni z leniem u boku;)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 o a ja mialam 4 października ślub więc blisko siebie będziemy obchodzić nasze pierwsze rocznice :) masz już jakieś plany? i co ty w ogóle z tą szara myszką łobuziaro wymyśliłaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 jedyne co wiem to to, że chcialabym mieć wolny zawód tzn taki z nienormowanymi godzinami pracy, gdzie nikt nade mną nie stoi i mi się na ręce nie patrzy, pani własnego losu, i w sumie ten doradca by mi pasowal tyle tylko, że ja się jeszze nie czuję na siłach a nie lubię kichy odwalać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 ja własnie tez o spa myślę :) probuję coś znaleźć ale nic jakos nie mogę, muszę się chyba porzadnie do tego zabrać i przysiąść któregoś dnia :) najchetniej pojechałabym do spa gdzieś w Zakopanym bo tam mój M mi się oświadczył i pomyśleliśmy, że byłoby miło tam uczcić piersza rocznicę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 nasz tez mialbyc 4 ale balam sie ze dowodu nie odbiore bo przeciez urodziny dopiero ostatniego mam;)))))))) ale fajniusnie dziewuszki:)))00 Amerie spa mowisz, cudownie ale w tym roku nie bedzie nas stac bo ten glupiu remont bardzo duzo nas kosztowal;(( moze po wyjezdzie do Anglii troche odzyjemy;)))))) My na noc poslubna pojechalismy do Lysogor- kojarzysz Banmon;) i tam spedzilismy dwa dni;) skromnie ale cudownie!! W przyszlym roku planujemy Hiszpanie i dwa tygodnie odpoczynku moze juz z dzidzia w brzuszku;)))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 no to Banmon moze na roczniczke moze jakis szkrabik sie przyplata;););):)!!!!!!111111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Mowilam o Banmon Amerie;)) Ty to masz jutro tesciora zrobic i9 pochwalic sie cioci Agnes;)))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 A ikiedy dokladnie sie pobraliscie Amerie????? Bo nie wiem czy mowilas;( skleroza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach