Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerie9

LIPIEC=ropoczynamy starania D

Polecane posty

Gdzies polazla Goga??????????// Masz konto na nk?????????? Jak tak to napisz mi na maila i Cie zobacze;)

Jestem jestem tylko w pracy jestem i ciągle ktoś przyłazi :o Mam konto na nk :) przyśle Ci jak wróce do domku bo w pracy nam zablokowali dostęp do niektórych stron i między innymi do nk :o świnie...

ok;))))))))) ale naprawde swinie;((( Ciekawe co u HopeU i Smile???? Smile ma jutro termin @;( Oby to nie przyszlo.. I mam nadzieje ze HopU nie odlozy staranek.... Ja wierze w nie wszystkie..;))) Wiesz jakie fajne uczucie zobaczyc Wasze zdjecia??????????? Nie moglam sie napatrzyc na Banmon i Amerie.. Sa takie ladne i maja sliczne zdjecia;)) Ciekawe jak Ty wygladasz;ppp

HupeU już pisała że do niej @ przyszła wcześniej :( szkoda :( Sama jestem ciekawa jak wyglądacie :p ale musze poczekać jak do domu przyjade :o

No tak ciekawe... rany ale mi się nie chce w pracy siedzieć, normalnie mnie nosi żeby stąd wyjść :o Taka śliczna pogoda a ja musze w pracy siedzieć...

Tego nie rozumiem.. chcemy miec dziecko awiec po co nam prezerwatywy... bezsens...

A wez.. Wiesz co.. padam.. odkurzylam w pokoju i masakra.. w glowie mi sie kreci.. ide zjesc i wracam...

Nie len tylko dzidzia;)) wez no chociaz mi napisz na moja poczte twoje dane to zobacze Cie na nk bo zrzera mnie ciekawosc... prosze;))))

I będziesz mnie widziała wcześniej niż ja Ciebie :p i to tyyyle godzin :p a ja tu umre z ciekawości :o Nio dobrze Balbinko ;) napisze Ci za chwilke :) tylko jak już wleziesz na mój profil to zostaw ślad żebym wiedziała że to Ty oki :)

No amerie masz racje - doczytac sie nie mozna, tyle popisałyscie ;P Agnes - no i widzisz jakoś idzie ku dobremu ;-) a Ty zakładałaś najczarniejsze scenariusze

Ok;) To PIsz do mnie;) Hej Marta, no wyszlo ok;))))))))0 A co u Ciebie???????????/ Ty tez masz ochote na spotkanie na nk????????????

;))))))))))) Przepraszam ze tak dlugo ale nie moglam wejsc na kafeterie;)))))))))))00 ;((((((((((' nie wiem czemu.. za duzo to nie popatrzylam bo dopiero jak porzyjmiesz moje zaproszenie to poogladam;)))))00 i wiadomosc CXi napisalam Ty tez jestes sliczna;)))00 Tylko pozazdroscic;))))))))))

no ja też nie mogłam wejść :o jakiś zawias u nich pewnie... załatwiłam sobie odblokowanie nk :p ma sie znajomości z informatykami w pracy :p i zaraz tam wejde :)

Amerie caly czas mysle o Tobie Kochana;)) Zajrzyj dzisiaj tu.. Prosze.. Martwie sie o Ciebie..;((((((9