Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Gość lolcia52
wiesz co ja czytałam wiele wypowiedzi dziewczyn po odstawieniu tabletek i wiele z nich zaraz zaszło w ciąże i były bardzo zdziwione:) wiec masz duże szanse :)

Ja tez czytałam że niekture dziewczyny zachodziły już w pierwszym cyklu,ale też czytałam że po tabletkach jest większa szansa na bliżniaki,a tym bardziej jak w rodzinie są,a umnie w rodzinie są,mojej mamy mlodsi bracia są blizniakami.

Gość lolcia52
to tylko sie ciesz :P bedziesz miec juz 2 z glowy hahahahahh:P

Gość lolcia52
hahahahha a to czemu:P 2 malych potworow w domciu sama radosc hahahahahah

Ja teraz mm potwora w domu (młody owczarek niemiecki) a co dopiero trzech,nie raczej bym tego niezniosła psychicznie noi finansowo.

Gość lolcia52
ja mam młodego labradora:) oj ja trz chyba z blizniakami bym nie wydolila:) ja licze narazie na 1 sliczne zdrowe dzieciatko:)

Ja sie własnie zastanawiam jak by to było jak by juz była ta dzidzia,czy pies by jej niezaczepiał i czy niebył by zazdrosny.bo on strasznie kocha dzieci ale jest dla nich troszke zaduzy i zacieszki.Moj brat ma 2 letnia coreczke to juz nawet przestał donas przychodzić po pies zadużo czułości okazuje małej,a ona przez to cały czas płacze .

Gość lolcia52
ja tez sie tego obawiam ale wybieram sie z moim bydlaczkiem:P na tresure w przyszlym tygodniu. ja tam wole dmuchac na zimne:) ma dopiero 9 miwesiecy ale jest juz duzy i cezki:)

Ja ze swoim byłam na tresuże pół roku z nim chodziłam,skutki marne ,zawiodłam sie strasznie bo po takim czasie chodzenia pies owszem słucha sie ale tylko na terenie szkolenia a poza placem inny pies.Więc sie zastanow nad szkoleniem.Moj ma 14 miesiecy,myśle ze mu przejdzie jak troszke jeszcze dojrzeje.

Gość lolcia52
ja pujde na kilka lekcji ja nie bede dawac rezultató to sie zastanowie... a ten treser to policjant ktury tresyje psy policyjne wiec moze z moja bestia sobie poradzi hahah wlasnie spi i strasznie chrapie:P mam nadzieje ze jak pojawi sie dzieciatko to juz bedzie grzeczny:)

Unas po 2 tygodniach było widac juz jakis rezultat ale tak jak juz pisałam w domu dalej robił i robi to co chce,a tez go szkolił gościu ktyry szkoli psy policyjne ale moze u ciebie bedzie jakis rezultat wkońcu labradory to mądre psiaki.mój właśnie dopadł pusta butelke po napoju i sie z nią meczy i strasznie chałasuje heheheh.

Gość lolcia52
oj tak muj tez uwielbia buteki jakies pojemniczki i wszytko co da sie pogrysc i pohalasowac:P ale taki juz juego urok:) mam nadzieje ze czegos sie nauczy bo dosc modry jest tylko strasznie leniwy hahahah. kochana o stresujesz sie musla ze moze bedziesz w tym miesiacu w ciazy?

Widzę, ż4e dziewczynki sie rozpisałyście... A mi nadal troszkę smutno, że nie mam 2 kresek :(

Ja test robię jutro rano. Wiem , że to za wcześnie , ale tyle się naczytałam , że dwie kreski były już nawet tydzień przed @. Jak starczy mi determinacji to poczekam do pojutrza. I tak wiem , że będzie jedna kreska. Czuję to.... Nie będziesz sama ...

ZAKLĘTA zrób.. Będę trzymała kciuki żeby chociaż Tobie się udało:):)) MONISIA dzięki :* :)

monisia647 boli mnie brzuch . Normalnie czuję się tak cholernie dziwnie , jakbym przeziębiła jajniki. Ból jest ciągły. Wiem , że to albo ciąża albo przeziębienie , ale byłam na basenie i cholernie zmarzłam i podejrzewam to drugie. Wręcz jestem przekonana i jak zobacze 2 kreski będe strasznie zdziwiona , zwłaszcza , że to nasz pierwszy intensywny cykl.

a chociaz ja tak gadam a sama tez bym sie tak zachowywała jak wy jak bym zobaczyła jednz kreske,ja mam jeszcze troszke czasu,zobaczymy jak sie puzniej zachowam

Gość lolcia52
hej dziewczeta a co to za czarnowidzctwo sie szerzy na topiku chyba zaraz dostaniecie po du**pie za takie mysli :/

Siema :D Wlasnie wstalam, ucielam sobie drzemke :D Powiem Wam tak, ze w dniu spoodziewanej miesiaczki naszla mnie ochota na sledzie z cebulka! Nie wiem czy to objaw ( wtedy jeszcze nieswiadomy) czy zbieg okolicznosci, a takze wieczorem zobaczylam na wkladce pomaranczowa kropke. I juz myslalam, ze @ sie zaczyna, a tu nic do rana no i test dwukreskowy, ktory mam do dzis w torebce :)

ja sie wczoraj skusiłam na male piwko a do piwa zjadłam cała paczke słonego popkornu a potem cała paczke orzeszkow w czekoladzie.

niesądze bo oprucz wczorajszego incydentu to niemam zadnych innych obiawów,chyba że sobie coś wkręce to mnie brzuch boli