Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

poprawiam tabelke.... mam nadzieje ze jest okay?! STARACZKI: NICK-----------CYKL STARAN-------DATA @--------WIEK----------MIASTO CzarnaONA--------4---------------07.09---------20------- ---zachpom fibisiunia-----------2--------------22.09?--------22--- -------warm-mazurskie MoniaKat-----------5---------------19.10---------29----- -----Katowice monisia647---------3---------------23.10---------24----- -----Szczecin Sybir11-------------1----------------26.08---------26--- -------Warszawa Zaklęta-------------1----------------03.10---------25--- -------Pomorskie Do21mcia..........2................20.10.........22..... ......Wielkopolskie CIĘŻARNE: NICK-------CYKLE STARAN------DATA PORODU--------WIEK------MIASTO----PLEC szcherza--------3------------02.04.2010-------26------W aWA---------?? Arista------------4------------04.2010-----------21----- -Opole--------chcę dziewuszkę Agnes505--------2------------????-----------------23---- --Łódzkie-------??? A.R_CT-----------3----------05,2010-------------23------ -CT,USA-------??? Everlast---------2-----------09.05.2010---------28------ -Śląskiw-------??? SZCZESLIWE MAMUSIE: NICK/WIEK----------DATA PORODU-----WAGA DZIDZI----IMIE DZIDZI----MIASTO MoniaKat/29-----03,09,2007-----------2,340kg----------Emilka-----Katowice/Tychy Dianka90/18------25,09,2009------------3.6kg- --------- Nikola-------Lubin

jeszcze raz, sorki... STARACZKI: NICK-----------CYKL STARAN-------DATA @--------WIEK----------MIASTO CzarnaONA--------4---------------07.09---------20------- ---zachpom fibisiunia-----------2--------------22.09?--------22--- -------warm-mazurskie MoniaKat-----------5---------------19.10---------29----- -----Katowice monisia647---------3---------------23.10---------24----- -----Szczecin Sybir11-------------1----------------26.08---------26--- -------Warszawa Zaklęta-------------1----------------03.10---------25--- -------Pomorskie Do21mcia..........2................20.10.........22..... ......Wielkopolskie CIĘŻARNE: NICK-------CYKLE STARAN------DATA PORODU--------WIEK------MIASTO----PLEC szcherza--------3------------02.04.2010-------26------W aWA---------?? Arista------------4------------04.2010-----------21----- -Opole--------chcę dziewuszkę Agnes505--------2------------????-----------------23---- --Łódzkie-------??? A.R_CT-----------3----------05,2010-------------23------ -CT,USA-------??? Everlast---------2-----------09.05.2010---------28------ -Śląskiw-------??? SZCZESLIWE MAMUSIE: NICK-------WIEK----------DATA PORODU-----WAGA DZIDZI----IMIE DZIDZI----MIASTO MoniaKat----29-----03,09,2007-----------2,340kg----------Em ilka-----Katowice/Tychy Dianka90----18------25,09,2009------------3.6kg- --------- Nikola-------Lubin

BUUUUUU SIE POPRZESOWALO.... STARACZKI: NICK-----------CYKL STARAN-------DATA @--------WIEK----------MIASTO CzarnaONA--------4---------------07.09---------20------- ---zachpom fibisiunia-----------2--------------22.09?--------22--- -------warm-mazurskie MoniaKat-----------5---------------19.10---------29----- -----Katowice monisia647---------3---------------23.10---------24----- -----Szczecin Sybir11-------------1----------------26.08---------26--- -------Warszawa Zaklęta-------------1----------------03.10---------25--- -------Pomorskie Do21mcia..........2................20.10.........22..... ......Wielkopolskie CIĘŻARNE: NICK-------CYKLE STARAN------DATA PORODU--------WIEK------MIASTO----PLEC szcherza--------3------------02.04.2010-------26------W aWA---------?? Arista------------4------------04.2010-----------21----- -Opole--------chcę dziewuszkę Agnes505--------2------------????-----------------23---- --Łódzkie-------??? A.R_CT-----------3----------05,2010-------------23------ -CT,USA-------??? Everlast---------2-----------09.05.2010---------28------ -Śląskiw-------??? SZCZESLIWE MAMUSIE: NICK-------WIEK------DATA PORODU-----WAGA DZIDZI----IMIE DZIDZI----MIASTO MoniaKat----29--------03,09,2007-----------2,340kg--------- -Em ilka-----Katowice/Tychy Dianka90----18--------25,09,2009------------3.6kg- --------- Nikola-------Lubin

Teraz kilka slow... Everlast, milo uslyszec ze wszytsko okay... tak jak ci wszytskie mowily, zeby sie ne denerwowac, bo to wczesna ciaza... no ale super ze jest okay, i dbaj o soebie, zreszta wszystkie nasze ciezarne dbajcie o ciebie... czarna... zaczekaj na swoja gin ona zna ciebie i twoje cykle i 5 dni to nic wielkiego... wytrzymasz... trzymam kciuki... agnes, gdzie ty sie powiedzwasz, mdlosci sie mecza?? u mnie okay, w pracy bylam caluski wieczor w sobote, padnieta jestem, dzisiaj niedziele, troche spokojna, ale pogoda do d*py takze nic nie pomaga na deszczowe bole glowy.... u mnie dalej brak mdlosci, bardzo sie ciesze :p tylko cycuchy bola, czasem pokluje na dole w brzuchu, ale tylko przez chwilke... kurcze chyba zaczelam tyc, ja ogolnie do niejadkoof naleze, tzn nie lubilam jesc duzo ze wzgledu na to ze tylam szybko, ale od kad wiem ze w ciazy jestem to jem normalnie, i chyba troche mi przybylo..... :( czas na odpoczynek.... glowa mi peka!

Monia dzięki za pocieszenie:):) Wytrzmam, powiem Ci, że się nie śpieszę, tzn nie niecierplwię... Na luzie sobie czekam... Gadałam z Mama i mówiłam, że może test sobie zrobię, ale Mama powiedziała, że po co jak za kilka dni ide do lekarza.. I ma rację, po co się rozczarować poraz kolejny... A więc czekam Kochane do 5, porobię badania i może wyjdzie powód przez który nie mogę zajść.

Gość chce miec dziecko
jejku :):):) ale super Dianka urodziła!!!!! woooo!!! i jeszcze jej sie to podobało:) hihi weteranka:) Gratuluje cipuniu!!!! i witaj Nikola!!!! A ja już nie bede sie starać:) wrzucam na luz i niech sie dzieje co chce:) hihi

Gość chce miec dziecko
STARACZKI: NICK-----------CYKL STARAN-------DATA @--------WIEK----------MIASTO CzarnaONA--------4---------------07.09---------20------- ---zachpom fibisiunia-----------2--------------22.09?--------22--- -------warm-mazurskie MoniaKat-----------5---------------19.10---------29----- -----Katowice monisia647---------3---------------23.10---------24----- -----Szczecin Sybir11-------------1----------------26.08---------26--- -------Warszawa Zaklęta-------------1----------------03.10---------25--- -------Pomorskie Do21mcia..........2................20.10.........22..... ......Wielkopolskie CIĘŻARNE: NICK-------CYKLE STARAN------DATA PORODU--------WIEK------MIASTO----PLEC szcherza--------3------------02.04.2010-------26------W aWA---------?? Arista------------4------------04.2010-----------21----- -Opole--------chcę dziewuszkę Agnes505--------2------------????-----------------23---- --Łódzkie-------??? A.R_CT-----------3----------05,2010-------------23------ -CT,USA-------??? Everlast---------2-----------09.05.2010---------28------ -Śląskiw-------??? SZCZESLIWE MAMUSIE: NICK-------WIEK------DATA PORODU-----WAGA DZIDZI----IMIE DZIDZI----MIASTO MoniaKat----29--------03,09,2007-----------2,340kg------ --- -Em ilka-----Katowice/Tychy Dianka90----18--------25,09,2009------------3.6kg- --------- Nikola-------Lubin Wyluzowana:) chce mieć dziecko

Oj wdze ze cichutko tu,mam nadzieje ze dziewuszki jeszcze sie rozpiszecie :) Ja dalej krwawie,tak sobie stwierdzilam ze teraz nawet jak bym chciala sie starac to niemam zielonego pojecia kiedy mam owulacje,więc teraz to fasoleczka przyjdzie kiedy sama bedzie chciala.Juz mi sie tak bardzo niespieszy z nia jak kiedys,moze dlatego ze oraz częściej brat przyjezdza domnie ze swoja niunia i sie nia zajmuje. noi urlopik momału przemija, w czwartek juz do pracy wracam :(

Hej czarna, ja jestem, ale jakos nie mam went na pisanie, dzieciaki mnie dIsiaj do szalu doprowadzaja. Po pieknym cichym weekendzie takie niesobre sa dla mnie ze glowa mala..... Wrrrrr, teraz wszystkonie wqrwia. Nawet to ze kolomnie siedzi jakas baba I gada na telefonie tak glosno gada ze chyba w c hinach ja slysza!!!!!

Ar ct nie denerwuj sie, albo po prostu przypierdol tej babie:):) Kobiet w ciazy sie nie rusza, takmwięc jestes pod ochrona :) Fibisiunia ja jestem chetna do popisania:):

Ar ct nie denerwuj sie, albo po prostu przypierdol tej babie:):) Kobiet w ciazy sie nie rusza, takmwięc jestes pod ochrona :) Fibisiunia ja jestem chetna do popisania:):

Fajnie Monisia ze jestes:):):):) Jakoś tak mi ciepło na duszy, ze ejstes, moze dlatego, że jestesmy w tej samej sytuacji:) Ale wiem, ze i ty mnei niedlugo opuscisz:( No ale to dobrze:) Chociaż Ty będziesz szczęśliwa Fibisiunia gdzie jestes?

ja cie nieopuszcze, dostalam @ ale tak jak pisalam wczesniej juz sie niestaram,narazie mi wystarczy niuńka brata,a fasoleczka przyjdzie kiedy bedzie miala ochote :)

dlatego ja juz niebede przeżywac tak jak przez ostatnie 2 cylke bo to bylo psychicznie zabardzo męczące,wszystkiego musialam sobie odmawiać bo sie balam ze zaszkodzi fasolce ktorej niebylo,a teraz zyje sobie jak wcześniej,pojde na solarium, wypije piwko,zapale fajeczke. :) :) :) Trzeba sie wyluzować.

czarna jednak sobie niepopisze z toba bo juz mi moj S marudzi, uciekam bede jutro miłej nocki zycze. Dziewczyny a wy sie odzywajcie częściej bo naprawde naż topik niedlugp umze śmiercią naturalna :(

Monisia serio kjestem tego samego zdania... Nie ma sie co stresowac, tzreba pamietac, ze najwiecej dzieci poczęło sie z wpadem i wiesz co Ci powiem... Sma nie wiem jak to napisac, zebycie zle nie zrozumialy, juz mi przeszzlo ogromne pragnienie posiadania dzidzi... Nie wiem czemu, ale od kilku dni tak czuje, juz nie mysle o tym obsesyjnie.. Trzeba zaczal myslec logicznie i n ie dac se zwiariowac... Będzie to fajnie, nie będzie też sa tego plusy... Po prosty nie mam siły, od półroku, obsesyjnie myślalam o dzoecku... Moze pimysluicie, że szybko się poddaję, ale pół roku psychicznego wykańczania sie w zupełnosci mi wystarczyło.

DIANKA! Najszczersze gratulacje!!! Stałaś się mamusią, a to piękna rzecz w życiu! Ja jak na razie jestem mamusią Chrzestną ale.. no, zawsze coś na początek :-) Ja niestety musiałam zawiesić moje starania,bo mój facet po 2,5 roku mnie zostawił :( jak znajdę odpowiedniego faceta to dołączę do Was kochane! Dianka,może wymienimy się nr gg? Pozdrawiam!

cześć Dianka gratuluje córci!!!!!!!!! nareszcie dawno mnie nie było ale ostatnio czuje sie masakrycznie, przez caly dzień męcza mnie okropne mdłosci, nieraz wymiotuje to wtedy mi lepiej ale pózniej znów zaczyna mnie mulic i tak cały czas prawie nic nie jem wogule stracilam apetyt na wszystko, dosłownie na wszystko bo na nic nie mam ochoty, ale jem na chama chociaz troche zeby nie umrzec i zeby fasolke troche odzywic. mówie wam dziewczyny to koszmar, myslalam ze bedzie fajnie cieszyc sie ciążą a tu takie sensacje wogule na nic nie mam siły

GRATULACJĘ DLA DZIELNEJ DIANKI!!!! Ja też już bym chciała być po porodzie..... no nic zostało mi jeszcze całe 5 miesięcy....:) Dzisiaj mam badanka o 17,40 juz sie trochę niecierpliwię, ale mam nadzieje, że będzie ok i zobacze olbrzyma, który mi tak brzuch rozciąga.. :)

Gość chce miec dziecko
moje kochane kobitki :) ja wszystko rozumiem, praca, szkoła, zakupy, obowiązki ... a nasze forum???? już umiera ... nie ładnie moje drogie nie ładnie:)

hej Dziewczyny, nie dałam rady pisać nic czoraj, cały dzień zabiegana jak nie wiem: Cały dzień na wariata. Rano zakupy, myjnia, OBI, potem sesja z Jarkiem. Tym razem nietypowe wariacje, ale do tej pory u mnie w sypialni pachnie kawą.... A potem plotki z Elcia i basen Super. Moje dziecko pokochało basen, ona jest taka dzielna, ze normalnie mnie to aż zachwyca. Za tydzień jedziemy z Wojtkiem razem To sobie faceci o suplementach pogadają, a ja moze chwile popłyam, bo dziś z to było pływanie z Emilką i kółkiem, na plecach i na brzuchu, hihihi z kółkiem Emilcia super, siku i kupka na deskę, na ubikację Gorzej z jedzeniem, ale z tym akurat nigdy nie było rewelacji, wiec raczej constans teraz zaczynamy nowy etap, basen Młoda nadzwyczajnie dziś sie bawiła. Ma nowy pokoik. Jutro ma przyjść plakat z kubusiem puchatkiem na scianę i ten etap sie zakończy. Dziś z Elcią jadę na pazurki i może ciutke podetnę włosy :) Udanego dnia, napiszę popołudniu, jak juz bede piękna :) Buziaki

monia no widze ze ty zeczywiscie zabiegana jesteś,nanic niemasz czasu,a ja siedze w domu i sie nudze,ale naszczęście jutro do pracy już wracam, moze dni troszke szybciej polecą. Boże ten topik naprawde umiera,cieżarówki gdzie jesteście? pozachodzily i sie przeniosly napewno na inny topik. czarna a ty? pisać dziewczyny pisać!!!!!!!

witam wszystkie:) cichutko tu rzeczywiscie............3 dni i tylko 1 strona zapisana:/ a ja od rana zapracowana okna umyte, ziemniaki na obiad obrane...dobrze ze mama z siostra dzis przychodza mam komu ugotowac:)no i w koncu sama zjem normalny obiadek....moj mis wraca jutro....narrreszcie:) @jak nie bylo tak nie ma pewnie jak na zlosc przyjdzie kiedy R wroci:/ od jutra szkola znow sie zaczyna...zajecia zajecia i jeszcze raz zajecia...na sama mysl sie odechciewa POCIESZAM SIE TYLKO ZE JESTEM BLIZEJ NIZ DALEJ :)milego dnia:*

fibisiunia a ile ci sie @ spużnia? Robiłas już test? Mi sie wlasnie dzisiaj @ skonczyla,ale już niebędzie takich starań jak dwa ostatnie cylke,juz wykuzowałam,może trafi sie samo :) wsumie to by moglo bo pużniej we wakacje chodzić z brzucholem to troche ciezko :) Scherza jak tam bylo u lekarza? dowiedziałaś sie czy babka czy chlop? czy jeszce zawcześnie? Ja sobie od dzisiaj postanowilam zrobić malą dietke,bo sie wczoraj przeraziłam jak niemogłam dopiąć sie w spodnie które sobie ostatnio kupilam,zaduża oponke mam :) Na sniadanie zjadlam jajko,grejfruta, marchewke i herbateke oczyszczającą,obiad zjem normalny tylko troszke mniej sobie naloze.kolacji oczywiscie niezjem :) ciekawe ile wytrzymam :)