Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arista

SZUKAM KOLEZANKI, KTORA TEZ SIE STARA O DZIDZIE !

Polecane posty

Gość xxxDexterSxxx
www.tiny-url.pl/spodnie_4r3sfb86gb

dziekuje ci czarna że zaprosilas mnie na gmailu mam nadzieje ze pozostale kafeterianki nie maja nic przeciwko:) nie pisalam dlugo przepraszam ale mialam koszmarne dni. POZDRAWIAM CIEPLUTKO:* MONISIA TRZYMAJ SIE KOCHANIE, i nie wnikaj w pomarańczki

scherza - jak jeszcze nie zamawiałaś to poproszę różowego kwiatka, bo bardzo, bardzo mi się podoba :d MoniaKat - a to taki spontaniczny był wypad w celu spacerku, faktycznie zapomniałam, że mieszkasz niedaleko ;) A co do bóli porodowych nie bałabym się, że mnie złapią nawet bym się ucieszyła, że coś się dzieje ;) U mnie cisza, zero skurczy i zero twardnień brzucha. :O

Mam pytanie do tej osoby co pisze: Po co to wszystko piszesz i napisz mi kim jesteś.?

Gość do monia
słuchaj monia,jak to mawiaja-dobrymi chęciami piekło wybrukowane....możecie sobie mysleć co chcecie ale:1)nie zazdroszcze moni faceta-bo wierzcie mi nie ma czego(sorry monia,ale sama wiesz jaki jest,askoro wasze prywatne sprawy wywleka na światło dzienne,nie wspomne juz o innych jego "wyskokach")2)nie jestem ta laska z która sie spotyka/ł,3)nie miałam zamiaru obrazic ciebie,może chciałam otworzyc ci oczy,4)nie ujawnie sie z tego prostego powodu-raz kiedys powiedziałam koleżance że widziałam jej faceta z inna laską(m.in szli za rączke,całowali i obmacywali sie przy galerii)ona go pogoniła,wyklinała go na czym tylko ziemia stoi a po jakims tyg.wybaczyła mu,a na mnie sie obraziła.koniec konców był taki,że nadal ja zdradzał a na koniec zostawił.dla tego nie chce ujawnic swoich namiarow-bo wiem ze sytuacja powtórzyłaby się.sama wiesz ze szybko mu wybaczyłaś.może przegięłam z tą babcią,ale sama przed soba przyznaj czy nie miałam choć trochę racji.wiecej nie będę tu pisała.monia to twoje życie i masz je jedno.

Gość oczekjaca25
dziewczyny powiedzcie mi do ktorego tygodnia sie lata samolotem bo ja mam taki plan leciec w 26 a wrocic w 28 tygodniu raczej lece na 13 dni z gory dziekuje no pozdrawiam was u mnie oki dzidzia dobrze kopie za 4 tygodnie mam ostanie uzg

Oczekująca o pytanie do lini lotniczych, być może w regulaminie u nich pisze, bo każda z linii ma swoje zasady. U niektórych to 25 tydz, u innych 30 tydz...... Udanego dnia M.

Kurna to się robi nie bezpieczne. Staje się molem kafe... Tylko wstaję włączam komputer, idę się myć, wracam zasiadam i pierwsze co, kafe, później poczta i inne.... Jejuuuuu... :) Caluję Was mocno :*

Witam was dziewczynki. I jeszcze ostatnie słowo do tej osoby,jeżeli życzysz mi tak dobrze, żebym w końcu przejrzała na oczy i takie tam, to prosiła bym cię abyś nie wytykała takich brudów tu na kafe, jak chcesz mi coś ciekawego jeszcze napisać to tu masz mojego meila rudzi215@wp.pl.

Cześć! No nie fajnie się robi na naszym forum, mi Monia wszystko jedno gdzie będziemy pisać może być tu i na G. Najważniejsze zeby ten ktos dał juz spokój... U nas ok, maluszek właśnie zasnął.Więc trochę ogarnę mieszkanko! No i samą siebie :D

no nie Czarna ja mam takie cisnienie na słodycze a Ty tu takie smakołyki możesz sobie jeść!!! Wyglądają pysznie!!!

Ja chcę choć jednego, chociaż pół! Albo sam krem wylizać. :P

...a ja nawet nie zaglądam na zdjęcia, bo już i tak jem za dużo słodkiego, co rusz podjadam biszkopty czy takie dietetyczne ciastka:P Niby to zdrowsze, nie jem batonów, czekolady...ale kusi mnie, kusi:D No, Monisia...to się porobiło! Życzę Ci udanego rozwiązania tej głupiej sytuacji z tą osobą, która Cię niby zna... Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok:* U nas też ok... Wiktor jest kochany, trochę zdarza mu się marudzić, bo więcej chciałby siedzieć na rączkach u mamy lub taty:D Towarzyski chłopak... Rośnie bardzo szybko, położna mówi, że jest duży klocuszek i że w wieku 2 miesięcy może być taki duży jak 3-4 miesięczne dzieci:P Także będę miała co nosić...hehe Dziś byłam na zakupach z małym i z mamą, wreszcie kupiłam sobie spodnie, bo w nic sprzed porodu się nie mieściłam, mam mnóstwo skóry na brzuchu i jeszcze taki miękki jest bardzo... Pas poporodowy jutro kupuję. Muszę to zrzucić. Choć i tak czuję, że chudnę, bo obrączkę wreszcie dziś mogłam włożyć:D Scherza- a co Ty nosisz? Wchodzisz już w ciuszki sprzed ciaży? Kocham Was dziewczyny, wybaczcie, ze malo piszę, ale mam mnóstwo pracy związanej z uczelnią... Napisałam już chyba wszystkie prace zaliceniowe, teraz uczę się na jutrzejsze kolokwium... 3majcie kciuki! Wtedy, jak już pozaliczam, to będę pisać więcej:*

Kochana, wybaczamy:) Zajmij się teraz szkołą:) A później będziesz nasza :D Kochane to wpadajcie na te eklery, wpadajcie:):0 Everlast dam Ci całego :D

Ja tez nawet nie zagladam na zdjecia.... Napewno wszystki mniaaami wyglada alr nie chce sobie smaka robic!! U nas pogoda SUPER sloneczko, lekki wiaterek, nir za goraco, drzewa juz tak nir pyla! Caluski ranek bylam na Zewnatrz, mala teraz spi, a ja wyleguje sir na fotelu z nogami w goorze!! Czytam was na G@ ale nie mam jak odpisac! Do domu jak wracan to zapominam, a z pracy nie mam jak! Brrr.... Juz bym chciala zeby byl 14. Juz chce byc Wilma of pracy, odpoczywac I czekac na niunke moja! Iooooo dzisiaj na placu zabaw apotkalam znajoma... Widzialam ja na tym damym placu zabaw przed zima, jak jeszcze bylo w miare na dworzu zeby siedziec! No I dzisiaj na Nia wpadlam! Heh! Usmialam sir Bo ona w ciaZy! Termin ma na 24maja! Jak sie widzialysmy ostatnio juz bylysmy w ciazy! Ale poczatkujacej ;) a teraz z brzuchamu siedzialysmy!!! Hehe! A zabawne jest to ze ona kiedys kiedys zanim ja z moim L sir zeszlam, ona sir z nim spotykala, tak w sumie ja znam! Ja ze swoim bylym a moj (teraz) L I ona spotykalusmy sie wieczorkami na kawke, raz bylismy razem na ognisku.... Hehe poten oni sie rozeszli, ona poznala swojego teraz juz meza, a ja zaczelam z moim L!!!! Taki maly swiat! A teraz razem z brzuchami, jeszcze termin na 4 dni roznicy! Hehehe!

Arista ja już latam w spodniach sprzed ciązy choc trochę obciskają ale z dnia na dzień jest lepiej... spadło mi już około 13 kg i pas noszę tak od tygodnia codziennie choć jest jeszcze trochę skórki takiej blee ale trzeba będzie nad brzuszkiem popracować!! Słodycze to jem oczami i tak jak Ty Arsita pocieszam się biszkoptami i dietetycznymi ciastkami... :D chociaż tyle ...ostatnio zjadłam parę czekoladek z bombonierki i mały nie mógł kupki zrobić ... ale nie mogłam się powstrzymać! A Czarnej eklerki zjadłabym w minutę wszystkie i wylizała tackę!! :D Dobrej nocki kochane!!

Arista wrzuć fotki Wiktorka, bo ja nie jestem na NKi nie wiem jak maluszek wygląda...

Ja już po pracy, nawet fajnie było, szybko czas zleciał. Czarna a te eklerki to ty sama robiłaś czy kupne są ? Jeszcze napisze wam wiadomość na G