Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Fajnie by było jakby tak Nam wszystkim udało się na początku tematu ;) Ale byłby wysyp na wiosnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_iwia_ 0 Napisano Sierpień 6, 2009 3majcie kciuki ... testów żadnych nie robie bo zawsze jak zrobiłam to na drugi dzień dostałam @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Iwia trzymamy, trzymamy ;) Ja też obiecałam sobie, że żadnych testów już nie zrobię, ani tych z apteki, ani z krwi, dopiero jak zobaczę na usg to uwierzę, tylko kiedy to będzie.....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_iwia_ 0 Napisano Sierpień 6, 2009 no właśnie ja nie chce zapeszać, uzbrajam się w cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 6, 2009 My tu wszystkie musimy być uzbrojone ;) Tylko, że to wcale nie tak łatwo... Ja zmykam. Miłego wieczorku Wam życzę i gorących nocek ;) Do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_iwia_ 0 Napisano Sierpień 6, 2009 popieram, tez zmykam... i owocnych starań życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nova80 Napisano Sierpień 6, 2009 WITAM czy ktoraś z was zna dobrego endokrynologa ginekologa z TARNOWA lub okolic? mam pco i nie ma mnie kto z tego wyleczyć prosze o namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mycha_20 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Hej dziewczyny !!! :) Myszka - trzymam kciuki zeby badania wyszły ok :) Anka - trzymaj sie wszystko bedzie dobrze!! :) A ja dzisiaj mam nadzieje czas spedze z mezem ale tak zajezty jezt w pracy ze nawet nie daje znaku zycia o ktorej wroci :( :( Mam nadzieje ze w miare wczesnie hi hi :P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyskaa 0 Napisano Sierpień 6, 2009 Ja też życzę owocu miłości :) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bett24 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Żabciu - testy owulacyjne kupiłam przez allegro , testowałam tylko przez jeden miesiąc , po nieudanej próbie zakopałam je głęboko w szafie - teraz muszę się z nimi przeprosić :) iwia - oj Kochana może zapoczątkujesz dobrą passe na tym topicu? :) Co do testów ciążowych to tez nie mam zamiaru ich robić tak szybko jak dotychczas - później są niepotrzebne rozczarowania i łzy :( Aniu - głowa do góry , jak masz taka potrzebę to zawsze możesz się tutaj wygadać :) Miłego dzionka laseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bett24 0 Napisano Sierpień 7, 2009 nova - nie znam żadnego endokrynologa z Tarnowa i okolic ale poszukaj w internecie - są tam często opinie o lekarzach co ułatwia wybór. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Dzień dobry przyszłe Mamusie ;) Znów dziś się nie wyspałam... Ale za to piękna pogoda dziś u mnie :) I jutro wolne. Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka127 0 Napisano Sierpień 7, 2009 CZEŚĆ DZIEWCZYNY U MNIE ZAPOWIADA SIĘ SWIETNY DZIEŃ, POGODA I WOLNE HURRRRAAAAA NORMALNIE SIĘ W KOŃCU WYSPAŁAM. WCZORAJ TATUS MOJEGO DZIECKA PRZYJECHAŁ I DZISIAJ MIELISMY POJECHAĆ NA ZAKUPY, PONIEWAŻ ZACHOROWAŁ OJEJU JAKI BIEDACZEK TO JA MU JAK PRZYNIESIE ZASWIADCZENIE OD LEKARZA ZE MOZE PRZEBYWAĆ Z DZIECKIEM I NIEMA PODEJRZEŃ O SWIŃSKĄ GRYPE BO PRZECIEZ PRZYJECHAŁ ZZAGRANICY TO NIECH MI SIE DO MAŁEJ NIEZBLIZA I SIE ROZŁĄCZYŁAM NORMALNIE ZAPOWIADA SIĘ ZWIETNY DZIEŃ NIECH MU ZONKA OKŁADY W HOTELU ROBI NO TO TYLE CHCIAŁAM SIE Z WAMI PODZIELIĆ TA NOWINKA AHA A MÓJ M TO DZISIAJ MA GADAC O WIOLNYM Z SZEFEM OBY MU SIĘ UDAŁO A WTEDY JAK PRZYJEDZIE TO DO DZIEŁA HAHAHAHAHHA POZDRAWIAM ZE SŁONECZNEGO MOJEGO MIASTA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 No widzisz Anka, będzie dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyskaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Hej,hej ;) Pogoda suuperrr-rzeczywiście :D Ech,mnie już piersi pobolewają,pewnie zbliża się @... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 A ja dalej czekam... W tamtym miesiącu @ dostałam 2 dni po odstawieniu luteiny, zobaczymy jak będzie teraz. U mnie upał :) To lubię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedroneczka bez kropek 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Witam Dziewczyny! Ja dzis w pracy, wiec moge troche doczytac, bo jak wracam do domu to juz nie zawsze mi sie chce komputerek odpalac. Zazdroszcze tego lata w Polsce, w UK jak zwykle jesiennie :( Czekam na wiesci - bo musi ktos zaczac i trzymam kciuki za staraczki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyskaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 :) Ja też trzymam kciuki ;) Idę poplewić trochę do ogródka, a jutro wraca mój mężuś :D Coprawda tylko na niedziele,ale zawsze dobre i to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Jakoś mi się tak smutno zrobiło... Była u mnie znajoma z małym bobaskiem, a przecież ja tez bym takiego chciała.... :( I jeszcze z tą @... Byłam pewna, że dostanę dziś rano, w ogóle to już przedwczoraj bolał mnie brzuch i myślałam, że dostanę szybciej, atu nie ma.... Cisza... I już się nakręcam, że może, chociaż żadnych specjalnych starań nie było, no ale.... I co? i pewnie zaraz będzie @ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o klik -dziekuje bardzo Napisano Sierpień 7, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Dzien dobry kochane:) U nas dzis tez ladna pogoda, swieci sloneczko i jest cieplutko:) Ja koncze jesc sniadanko i za chwilke zmykam na paznokietki:) Myslalam ze @ dostane wczoraj bo juz mialam lekkie plamienie ale ustalo i narazie cisza.....dzis moj 27 dc....zazwyczaj mam cykle 28-30 dniowe, chodz ostatnio @ przylazla po 22 dniach, ale to pewnie przez ta cyste....kurcze jak sie czeka na @ to ta zolza nie chce przyjsc, a jak sie jej nie chce to ona przylazi nieproszona No nic bede dalej czekac..... Zycze Wam milego i udanego dnia, odezwe sie jak wroce z paznokietek:)Buzzka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bett24 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Zabciu pamiętaj, że wiele kobiet czuje, że dostaną @ a są już w ciąży. Ból brzucha podobno jest łudząco podobny do tego przed @ :) Więc myślę, że nic straconego - brak objawów to czasem dobry objaw :) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bett24 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Myszko , ja też mam ostatnio rozregulowane cykle... i szlak mnie trafia, że nie wiem kiedy ta małpa przyjdzie ! Kiedyś miałam @ jak w zegarku , a teraz to szkoda gadać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_iwia_ 0 Napisano Sierpień 7, 2009 witam, kobietki kurcze jestem zła na siebie strasznie miałam nie robić testu ale jak wracałam do domu to mnie jakieś licho podkusiło i kupiłam, prosiłam panią w aptece żeby był szczęśliwy ale nic z tego. więc nie mam pojęcia od czego mam te mdłości - chyba że uroiłam sobie że to mdłości. Pocieszcie mnie że testy się mylą ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Juz jestem:) Bett ja zawsze mialam cykle 28-30 dni , tylko ten ostatni mnie bardzo zaskoczyl ze @ przyszla po 22 dniach, mysle ze wszystko wina cysty.....teraz juz mnie brzuch pobolewa od wczoraj, ale jak narazie to wczoraj byla jakas plamka i dzis i narazie cisza....dzis moj 27 dc wiec jeszcze do poniedzialku moze przyjsc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zabciaaaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Iwia mylą się, mylą, pewnie jeszcze za wcześnie na test. Ja właśnie skończyłam robić pazurki, @ nie ma, ale na bank będzie :( Zmykam i miłego wieczorku Wam życzę. Buziaki ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyskaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 A mnie już dzisiaj brzuch pobolewa oprócz piersi,więc u mnie @ napewno się pojawi :o Iwia,jestem pewna,że za wcześnie na test odczekaj do dnia spodziewanej @ :) Miejmy nadzieję,że się nie pojawi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamyskaa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Żabcia,a Ty w tym mies. brałaś luteinę? W tym miesiącu już się staraliście tak? :) jeśli tak,to wszystko możliwe ;) Może już jest tam taki mały sobie groszek :) :) Tego żyzęjak nie teraz to następnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_iwia_ 0 Napisano Sierpień 7, 2009 no dzięki za słowa otuchy, jutro ten sądny dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_iwia_ 0 Napisano Sierpień 7, 2009 kiedy jest najlepszy moment na test? Popsułam sobie całe popołudnie tym testem a na dodatek pokłóciłam się z mężem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach