Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienias 2000 brutto

Ile waszym zdaniem facet powinien zarabiać brutto abyście nie narzekały i nie

Polecane posty

Gość a nie wiem co dzisiaj
No ja zarabiam więcej niż 3,5 tys. brutto, a mój facet jeszcze więcej. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim, ale niedługo wracam do pracy. Do bardzo miłej Pani Kingi, nie wiem, co robisz, ale jeśli pracujesz już w szkole średniej to bardzo dobrze. Jak ja przyjmuje do mojego działu młode osoby, to nie patrzę aż tak bardzo na CV, czy na skończone szkoły, ale właśnie pytam o takie prace dorywcze, o to, co robili w młodości. Lubię przyjmować ludzi z pasją, którzy wiedzą, co chcą robić, wiedzą, czego chcą, którzy od początku poszukiwali. Ich doświadczenie nie musi być stricto związane z danym zawodem. Ale podejmując różne prace udowadniają, że nie boją się wyzwań, że potrafią współpracować z ludźmi (każde nowe miejsce wymaga przecież zaklimatyzowania się, zawierania nowych relacji). To oczywiście nie wystarczy, bo potrzeba jeszcze zwykłej wiedzy merytorycznej, która jest podstawą, ale wolę zatrudnić kogoś, kto szorował podłogi na statkach niż kogoś, kto skończył Oxford. Nie muszę chyba pisać, że samo szorowanie podłóg nie wystarczy :D

Dziewczyny, niektórym panom na kafeterii to się w głowach chyba poprzewracało. Co to jest 3 tysiące na miesiąc na dzisiejsze czasy?? Nic. Tak, bo taka KSIĘŻNICZKA jak ja ma wymagania i nie zadowala się byle czym. Jeśli ja potrafię zarobić na siebie i pracować w wakacje po 10 godzin, to chyba oczywiste, że na "obszczymurka" nie polecę. Skoro sama jestem na poziomie, to spotykam się z mężczyzną na poziomie.

bo taka KSIĘŻNICZKA jak ja ma wymagania i nie zadowala się byle czym. " no i odezwała sie panna ktora wciskając ludziom 14 godzin dziennnie jogurt w plastikowych kubeczkach wyciaga w porywach 600 zeta miesiecznie :P i to jak sie bedzie miło usmiechała ;) bo inaczej szef promocji w TESCO może pojechać po wypłacie do tego stopnia że kolezanka szminke i lakier do paznokci bedzie zmuszona kupić od ukraińców z pobliskiego targowiska :P

Gość kajlsjfhs
Jest jeszcze coś takiego jak miłość, jak ja byłam młoda to przy wyborze partnera tym się kierowałam;)

Jestem gejem i kocham się w kolesiu, co prawdopodobnie odziedziczy kilkanaście milionów =P Boję się, że przyjąłem kobiece cechy doboru partnera życiowego.

Gość kajlsjfhs
Nie, nie:) Teraz kierowałabym się tym samym, chciałam tylko zauważyć, że pensja brutto to żaden wyznacznik udanego życia.

Gość do Delight92
:D a to ciekawe

Gość 8 patykow brutto
to juz przyzwoicie. ale wolalabym zeby byl po prostu inteligentny, elokwentny i empatyczny, a przede wszystkim honorowy... a o to jak widac po powyzszych wpisach trudniej niz o te 8 patykow:o 🖐️

Mieszko- jak to unikam Cię? :) Wyszłam z kąpieli- ;) :) Regres- musisz mieć dużo kompleksów na punkcie swoich zarobków. Ale to nie powód, żeby młode dziewczyny krytykować i wyżywać się, bo sam mało zarabiasz. 600 zł to mam minimalnie każdego miesiąca[w roku szkolnym pracuję tylko w weekendy], a teraz to ok. 2200 :)

Gość do też materialista
Po jakich studiach jesteś ? W handlu czyli..? Nie chodzi mi o konkretne miejsce pracy tylko mniej więcej gdzie itd. Ponad 3 tyś na początek to bardzo ładna pensja (jak na osobę po studiach).

Gość Do Delight 92
dobre, dobre kolego :P

Gość w handlu to ja bym
tereaz wycisnela min 7 tys na reke. ale to uwlacza mojej inteligencji i wyksztalceniu. poza tym to malo rozwojowe i tworzy szybko pulap nie do przeskoczenia. ja wole teraz miec 3 brutto, zdobywac kwalifkacje by za 10 lat miec 30 tys;)

Gość a..a..
a ja nie potrzebuję jego pieniędzy, zarabiam sobie sama wystarczająco dużo... ale myślę, że facet to tak z 8-10 tys. powinien...

Gość Do Delight 92
no to musi być niezła d...z ciebie

Gość hahhhaa najlepiej
od rzau 20 - 30 tysięcy :D :D :D

Gość ad razu to tyle zarabia
chyba luksusuowa dziwka:D a ja nie pracuje dupa, tylko mozgiem:P

Gość oceńcie kto ma najlepiej
Na tym topicu ja już wiem

Jak gość okaże się hetero (co oscyluje w granicach prawdopodobieństwa 5-10%) to mam wam dać na niego namiary? :classic_cool:

"Skoro sama jestem na poziomie, to spotykam się z mężczyzną na poziomie." droga Kingo :) ze tak pozwole sobie ciebie zacytować :) i spytać się o jakich ty wartosciach i poziomie piszesz ? poziom u ciebie oznacza ilośc zer na odcinku potwierdzjacym wypłate ? :P i idac dalej twoim tokiem myślowym to można stwierdzic jedno ! Masz niski poziom w stosunku do własnej skromnosci ... a co za tym idzie ... może ci sie kiedys zwiekszy jak z hostessy awansujesz na przedstawiciela regionalnego ;)

kolego jeśli będziesz się sugerował tym ile musisz zarobić że by kobieta nie mówiła... to ty daleko nie zajedziesz. Ty zarabiaj tyle żebyś czuł się zrealizowany i nie zarabiaj dla kobiety tylko dla siebie! wtedy być może osiągniesz jakiś sukces "twój sukces" finansowy.

Gość Do Delight 92
ja nie potrzebuję...:D

Ale tak to on jest gołodupcem, bo to jego stary jest takim Witem Corleone mojego regionu =P

Gość zapodaj foto zaraz ocenimy
czy jest homo czy hetero :classic_cool:

Gość hhee ach te kobiety..
fajna fota w stopce