Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 zadowalona
ja zap艂aci艂am za brzuch 5 tys. (ca艂y brzuch) Ma艂o nie zap艂aci艂as ale liczy sie efekt i czy jestes zadowolona. Jezeli tak to by艂o warte tych pieniedzy:) Teraz tylko dbaj o niego masa偶e, nos ubranko uciskowe i pilnuj diety zeby nie zmarnowac tego co juz masz a napewno bedzie jeszcze lepiej. Trzeba sie troszke pomeczyc zeby na wiosne mozna by艂o sie pokazac. Ja jestem z zabiegu bardzo zadowolona i wed艂ug mnie WARTO go zrobic:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Megnum
Hej dziewczyny napiszcie mi gdzie robilyscie!!! Bo ja nie wiem gdzie mam robic? Moze ktorasz z was robila u dr. Bromy ??? ODPISZCIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedz臋 ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dok艂adnie opracowany dzia艂 badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800temat贸w ,5500post贸w,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodz膮c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orange1
Prosze podajcie mi gdzie robiliscie zabieg!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez jestem zadowolony
robi艂em brzuch i boki i odessane mia艂em oko艂o 2 litr贸w, jestem bardzo zadowolny , w wawie robi艂em na ursynowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truskawka prosto z krzaczka
przepraszam, 偶e z op贸藕nieniem, ale po kolei szybko odpowiadam Do Orange 1 gdzie robi艂am zabieg - pode艣l臋 Ci ch臋tnie na maila, bo nie chc臋, 偶eby kto艣 potem bezpodstawnie, nie znaj膮c miejsca krytykowa艂. Jestem im wdzi臋czna za pomoc i nie chc臋, 偶eby moja pochwa艂a obr贸ci艂a si臋 przeciwko klinice, a niestety na forach cz臋sto ma to miejsce :-) Do shenandough Ja nie mia艂am wybrzusze艅, ale to pewnie sprawa indywidualna. Mia艂am lekkie stwardnienia - takie poczucie, 偶e sk贸ra jest lekko nie moja, ale po czterech tygodniach min臋艂o. Jaki艣 tydzie艅 po tym, jak sci膮gn臋艂am ubranko podda艂am si臋 zabiegowi ultrad藕wi臋k贸w - to pomog艂o. Na razie si臋 nie martw ... ale je艣li masz jakiekolwiek obawy - uwa偶am, 偶e powinna艣 zn贸w , za kilka dni skonsultowa膰 z lekarzem. Do iryska 45 sprawdzi艂am w internecie co to jest zaffiro. Po body jet mo偶e si臋 przyda膰 jak zostanie nadmiar sk贸ry , ale nie do rozbicia grudek i wyr贸wnania nier贸wno艣ci. Wg mnie to kolejny etap, jak si臋 oka偶e , 偶e usun臋li ci tyle t艂uszczu, 偶e pozostaj膮 obwisy. Ale spytaj lekarza, kt贸ry robi艂 Ci zabieg. P.S. najwa偶niejsze jest do艣wiadczenie i kompetencje lekarza. chyba 偶adna z nas nie chcia艂aby by膰 myszk膮 laboratoryjn膮. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 donata**
forum jest po to zebysmy mogli wymieniac sie swoimi doswiadczeniami a ni e ukrywac to co dobre wiec prosz臋 napiszcie gdzie robicie zabiegi. Bardzo chce zrobic sobie zabieg tylko zupe艂nie nie wiem gdzie duzo czytam i ma juz swoje typy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orange1
Hej moj @ magdade85@wp.pl dzieki za info

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dob olo
ja za brzuch zap艂aci艂am 6500 (nie by艂 najmniejszy), sam zabieg nie nale偶y do najprzyjemniejszych ale da si臋 wytrzyma膰. Po zabiegu mia艂am obrz臋k ale ju偶 jest ok. Straci艂am 1,2 litra tr艂uszczu co widz臋 tez po ubraniu. Jestem bardzo zadowolona. Chodze teraz na masaze do fizjoterapeuty. To jest podobno barzdo wazne aby wszystko dobrze si臋 goi艂o. Wybra艂am klinik臋 kt贸ra znam od wielu lat, jestem ich klientk膮 i nawet nie szuka艂am innych miejsc gdzie mog艂abym zrobi膰 ten zabieg. Nie m贸wi膮c ju偶 o Sul臋cinie :-((.

Udost臋pnij ten post

do truskawki... Dzi臋ki za odpowied藕, dzis /5 dzien/ czuje sie troch臋 lepiej, juz tak bardzo mnie nie boli , siniaki zaczynaja zmieniac kolor na jasnofioletowy, czyli b臋dzie dobrze. Napisz ile i jak czesto chodzi艂a艣 na zabieg z ultradxwi臋kami i po jakim czasie mo偶na go zacz膮膰 robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowalona
ja ultrad藕wieki zacze艂am robic dwa dni po zabiegu, robi艂am co trzy dni. po dwoch tygodniach zacze艂am robic endermologie. Na poczatku strasznie bola艂o ale pozniej juz by艂o ok. mo偶na by艂o robic z wieksza si艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do truskawki prosto z krzaczka i Zadowolonej... Dziewczyny, mozecie podac mi na maila adres kliniki i nazwisko doktora u ktorego robilyscie Body jet ? ( malwi3000@gmail.com) Z gory dzieki ! Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowalona
robi艂am w kriocentrum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do dob olo
dob olo ile dni jestes po zabiegu? gdzie robila艣 zabieg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Dziewczyny a czy ktos ma jakies doswiadczenie lub informacje na temat MAESTRII w krk??!! Bo ja chyba tam bym zrobila, mam najblizej ale wiem ze nie to jest najwazniejsze.. A czy kwota tego zabiegu zalezy od ilosci tluszczu ktory odessaja? mam na mysli czy nie moze to kosztowac mniej niz 5 000, bo ja w sumie duzo tluszczu nie mam. Jak robilam normalna liposukcje to zalacilam 3 500. czekam na info! pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jimi Jimi
Dziewczyny! Wszystkie piszecie o redukcji t艂uszczyku, a czy kt贸ra艣 przerzuca艂a go do piersi?? i ile p艂aci艂y艣cie ??czy kto艣 robi艂 Body-Jet w 艁odzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona waw
do Zadowolonej i Dob Olo: dziekuje za kwoty:)robilyscie to w Wawce??? ja w SKIN CLINIC, baaaaaaaaaaaaardzo polecam!!! wszystko bylo profesjonalne, teraz jeszcze zapisze sie na masaze endermologiczne, drogo, ale coz...pojde wlasnie tam, ale wlasnie, orientujecie sie ile np.moze taki masaz kosztowac w innych miejscach w Wawie...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowalona
za ultrad藕wieki placi艂am 30z艂 za endermologie tylko na brzuch 50zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imaqtru
Witam Ja robilam wczoraj w kriocentrum brzuch i talie, sam zabieg nie nalezy wg mnie do najprzyjemniejszych ale mozna go zniesc. Dzisiaj czuje jedynie lekki dyskomfort, mam niewielkie zasinienia, nie mam duzej opuchlizny a przy tym ze widok nie jest najbardziej estetyczny :) dzien po zabiegu - efekt widac. Zobacz臋 co bedzie dalej... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dob olo
ja robi艂am w KLINICE ELITE w Warszawie. Bardzo polecam i pod kontem ceny i profesjonalizmu. Obecnie jestem 3 tygodnie po zabiegu, czuje jeszcze pewien dyskonfort ale od zabiegu do dzisiaj nie bra艂am zadnego przeciwb贸lowego. Nie mia艂am takiej potrzeby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fififulia
do imaqtru - czy skora zaraz po zabiegu tez jest tak strasznie pomarszczona?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkana
do Jimi Jimi - ja mysle o przerzuceniu tluszczu do piersi, jesli sie zdecyduje to bede to robic w polowie grudnia. troche wystraszyly mnie jednak informacje o tych zwapnieniach.... poza tym to nie strzyma sie na zwasze wiec nie jestem do konca przekonana czy opuchlizna i bol po tym przerzuceniu i ewentualne ryzyko zwapnien - nie wiem czy efetkt jest warty tych doswiadczen. bede rozmawiala jeszcze o tym z lekarka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 imaqtru
nie jest tak strasznie pomarszczona, jest duza r贸znica mam talie:)) i o wiele bardziej plaski brzuch. Poki co nie bralam srodkow przeciwbolowych, ogolnie czuje sie ok, jak za dlugo posiedze to czuc lekki bol przy wstawaniu, ale mozna zniesc. Brzuch jest jakby nie moj, taki odretwialy i to wszystko. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stokrotka_elka
do zadowolonej ultrad藕wi臋ki dwa dni po zabiegu - mojemu lekarzowi stan臋艂y w艂osy d臋ba, kiedy o to spyta艂am ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stokrotka_elka
Powiedzia艂, 偶e najwcze艣niej po drugim, trzecim tygodniu i to raz w tygodniu. Dziewczyny, kt贸re przesz艂y przez zabieg - czy sk贸ra nie jest zbyt obola艂a, 偶eby j膮 masowa膰, traktowa膰 jakimikolwiek falami. M贸j lekarz powiedzia艂: po dw贸ch, trzech tygodniach masa偶 fal膮 ultrad藕wi臋kow膮, a po takich kilku zabiegach - drena偶 w postaci endermologii lub co艣 w tym rodzaju. Ja id臋 na zabieg za tydzie艅 i chc臋 zebra膰 wszelkie informacje. B臋d臋 robi膰 bryczesy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
do Stokrotka-Elka A gdzie zamierzasz zrobi膰 body-jet Widze, ze jestes juz po konsultacji z lekarzem, czy termin wyznaczyli ci od razu, czy sa jakies kolejki, z racji duzej ilosci chetnych na zabieg ? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum kt贸re daje wiedz臋 ka偶demu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dok艂adnie opracowany dzia艂 badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800temat贸w ,5500post贸w,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulo偶one tematy.Ka偶dy temat opracowany z du偶o iloscia informacji i fotek.Tw贸j post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni! Wchodz膮c na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 szczuplejsza
Jestem miesi膮c po bod-jet. Robi艂am w Krakowie w MAESTRII. Brzuch i talia kosztowa艂 mnie 9500.00. Odessane mia艂a 1 litr t艂uszczu w sumie. JTeraz jestem niesamowocie zadowolona. Sam zabieg nie nale偶y do najprzyjemniejszych ale nie boli. Tylko uk艂ucia przy piewszych znieczuleniach. Efekt po zabiegu jest natychmiastowy tyle 偶e p贸藕niej si臋 puchnie (w ko艅cu to jest do艣膰 ostraingerencja w cia艂o). Jecha艂am pierwsze dwie doby po na ketonalu i bardzo pomog艂o. Potem cia艂o jest jakby obite kijem.. ale da si臋 przezy膰. Do pracy posz艂am po jednym dniu przerwy. Teraz opuchlizna zesz艂a i wygl膮da to niesamowicie. A Pani doktor by艂a naprawd臋 delikatna i wida膰 偶e zna si臋 na tym co robi. Nie mam RZADNYCH nier贸wno艣ci, a tego ba艂am sie najbardziej. Uwa偶am 偶e naprawd臋 warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdecydowana na zabieg
do juz szczuplejsza Hej a mozesz mi powiedziec, czy jest w ogole ryzyko, ze tluszcz zostanie oddessany nierowno? o ile wiem, przy normalniej liposukcji, lekarz zastrzega sobie takie prawo, ze nie zagwarantuje ci w 100% tego... czy podczas konsultacji lekarz wpominal o takim ryzyku w przypadku body jet?

Udost臋pnij ten post