Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 fugitive3
Dzien dobry, napisalas: Zadawajcie pytania Odpowiem No to zadaje: (mozesz odpowiedziec na forum, mozesz na maila) 1. Boczki to znaczy co? Na poziomie talii czy na poziomie bioder? (sorry za glupie pytanie, ale ja naprawde nie wiem ktore to sa "boczki"...) 2. Gdzie robilas? 3. Czy to znaczy, ze na przyklad nie mozna samej do domu autem wrocic? (bo ja samotna bardzo...) 4. Ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiolettta
jestem po sobotnim zabiegu na okolice brzucha i wewnetrznej strony ud, wr贸ci艂am sama do domu metrem bez 偶adnych problem贸w , posiedzia艂膮m po zabiegu oko艂o 30 min w klinice , napi艂am si臋 herbatki , zjad艂am kanapeczk臋 , czu艂am si臋 troch臋 oszo艂omiona i zm臋czona ,ale bez problemu sama dotar艂am do domu i posz艂am spa膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka0073
WIKTORIIIA, WI艢NIEWSKA odezwijcie si臋 co u Was dobrego? Warto by艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia_85
Witam. Dawno nie pisa艂am bo jako艣 weny nie mam 偶eby w domu kompa odpala膰, bo siedz臋 sobie na wolnym :) ale nie przez body-jeta oczywi艣cie. Moje zgrubienie na boczku jest juz bardzo niewielkie, masuj臋 je masa偶erem i nie jest wcale widoczne tylko troszke pod palcami je wyczuwam. ma oko艂o 5cm kwadratowych mo偶e mniej i jest na k艣ci biodrowej dlatego gorzej mi je rozbi膰. Ale po za tym ju偶 nic innego nie mam, a dopiero 3 tyg. temu robi艂am zabieg. 23go stycznia mam mie膰 uda wewn. :) juz si臋 ciesz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia_85
apropo... boczki to s膮 (w moim przypadku) takie oponki kt贸re ma si臋 na wysoko艣ci p臋pka ale na bokach i pod spodniami bardzo trudno je ukry膰. bo nawet jak brzuszek si臋 schowa to boczek wystaje jak oponka.. :( ja jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu, i m贸j narzeczony te偶 zauwa偶y艂 偶e mog臋 spokojnie wejsc w spodnie, kt贸re od jakiego艣 czasu le偶a艂y na dnie szafy... i nie wystaje mi nic jak usi膮d臋 przy stole :) z brzuchem mam ma艂y problem ale jego 艂atwiej si臋 pozby膰 ni偶 boczk贸w. zastanawiam si臋 nad zrobieniem w nast臋pn膮 zim臋 plec贸w na linii stanika, bo te偶 troszk臋 mam t艂uszczyku. A reszt臋 dopracuj臋 na rowerku...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia_85
ja osobi艣cie nie da艂abym rady sama wr贸ci膰 po zabiegu... a szczeg贸lnie autem...bo troszk臋 mi si臋 s艂abo robilo. Ale mo偶e to by膰 wynik tego 偶e zabieg trwa艂 od 16ej do 21ej i ja od oko艂o11ej nic nie jad艂am. No i sporo ze mnie wysz艂o t艂uszczyku bo po 800ml z ka偶dego boczku. Tak wi臋c nie polecam samotnego powrotu tu偶 po zabiegu. Ja mia艂am ten komfort 偶e kto艣 mnie przywi贸z艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabry艣ka0073
ANDZIA lubi臋 czyta膰 takie wypowiedzi. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fugitive3
Jestem po wizycie wstepnej i kwalifikacji. Kwalifikacja bardzo warunkowa - wlasnie ze wzgledu na wiek i marna jakosc skory. P. doktor spojrzala na mnie i sie pytala dlaczego ja liftingu nie chce robic a nie jakis tam tluszcz, bo przeciez "laska" jestem (jak to okreslila). Z wiekiem moim nie powalcze, zreszta operacje mialam juz robiona i gdybym wiedziala, jak wyglada rekonwalescencja to na pewno bym sie nie zdecydowala (ale to inny temat). Bedziemy odsysac lightowo (cena tez lightowa z tego powodu...). Na szczescie mozna zostac w klinice na noc (za 150 zl dodatkowo), wiec problem transportu sie rozwiazal sam. Aparat do Body-Jet dopiero maja miec od przyszlego tygodnia, czyli bede ten krolik doswiadczalny... Ktos musi byc pierwszy... http://www.chplast.com.pl/wywiad_chirurg_plastyczny.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdzie艣ci+ z 艁odzi
Po przeczytaniu forum nie wiem co robi膰. Jutro mam konsultacj臋. Pytacie o wiek, m贸j to 45 lat. Nie jestem przekonana czy po takim zabiegu b臋d臋 naturalnie wygl膮da膰. Jak si臋 zdecyduje na zabieg to napisz臋 jak by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia_85
no szczerze to nie wiem w艂a艣nie jak to jest z wiekiem, ja mam dopiero 25lat wi臋c sk贸ra szybko dochodzi do siebie oboj臋tnie czy chudnie si臋 czy tyje. Ale po 40ce mo偶e by膰 r贸偶nie... s膮dz臋, 偶e powinno si臋 rozwa偶y膰 seri臋 kilkunastu masa偶y lub tym podobnych zabieg贸w ultrad藕wi臋kami po ewentualnym zrobieniu Body-jeta. Bo po odessaniu t艂uszczyku zostaje wolna przestrze艅 pod sk贸r膮 i trzeba masowa膰 sporo 偶eby si臋 po艂膮czy艂o tak jak powinno. Wiadomo 偶e im cia艂o starsze tym trudniej. Ale 偶ycz臋 powodzenia :) ja polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 druga broda
pytanie do agnieszkaoszeszka Gdzie i w kt贸rej klinice czy te偶 u kt贸rego lekarza robi艂a艣 podbr贸dek? Mo偶e kto艣 jeszcze inny podpowiedzie膰 mi gdzie mog臋 zmniejszy膰 a wr臋cz pozby膰 si臋 znienawidzonej drugiej brody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czterdzie艣ci+ z 艁odzi
By艂am dzisiaj na konsultacji w sprawie Body Jet. Zdecydowa艂am si臋. Zabieg mam w przysz艂ym tygodniu. Napisz臋 po zabiegu o odczuciach. Odpowied藕 na pytanie o podbr贸dek: dzisiaj na konsultacji rozmawia艂am tak偶e o "drugiej brodzie" i chyba te偶 si臋 zdecyduj臋, ale w p贸藕niejszym terminie. Lekarz powiedzia艂, 偶e drug膮 brod臋 lepiej robi膰 laserem smartlipo (sk贸ra si臋 lepiej obkurcza). Wejd藕 sobie na stron臋 http://www.fragmat.pl/pl/chirurgia_laserowa/smartlipo.php i poczytaj o zabiegu. To jest w 艁odzi wi臋c nie wiem czy Ci pasuje.

Udost臋pnij ten post

ja by艂am ostatnio na konsultacji w sprawie pozbycia si臋 t艂uszczu, Pani doktor przekona艂a mnie 偶e body jet wcale nie jest najlepszy, to urz膮dzenie wymaga bardzo sprawnego operatora a niestety za wykonywanie tego zabiegu bior膮 sie wszyscy:) ja zdecydowa艂am si臋 na odsysanie vibrolipo, mo偶e si臋 myl臋 ale Pani doktor wyt艂umaczy艂a mi wszytko jak trzeba i wed艂ug niej ,etoda vibro jest najskuteczniejsza bo najbardziej precyzyjna....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Vibrolipo kontra Body Jet Faktycznie body jet wymaga niesamowitej precyzji, masz racje, rozmawialam z osoba, ktora zaluje ze zrobila ten zabieg. Ja zastanawiam sie czy zaryzykowac, bo jak sie nie uda, to potem bede miala jeszcze wiekszy problem. Zaciekawil mnie watek dotyczacy Vibro lipo, pierwsze slysze o czyms takim, wiec nawet mnie do cieszy, ze pojawilo sie cos niby lepszego. Aczkolwiek dziwi mnie tylko to, ze IQ medica nie dysponuje urzadzeniem Body jet, wiec sila rzeczy musi zachwalac metode Vibro lipo... Mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat? Chcialabym sie zapytac, skoro by艂as na konsultacji IQ medica to jaka dali Ci gwarancje ze nie bedzie nierownosci ? a jesli beda to co... i czy taki zabieg nie wymaga tez niesamowitej precyzji chirurga ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fugitive3
vibrolipo http://www.estemedia.pl/artykuly.php?dzial1=113&dzial2=71&n_art=494 body-jet http://www.estemedia.pl/artykuly.php?dzial1=71&dzial2=113&n_art=625 Oczywiscie, kazda pliszka swoj ogonek chwali, ale ta stronka jest portalem medycyny estetycznej a nie jednej kliniki i jednak z opisu zasady dzialania body-jet wyglada lepiej... Nierownosci... Ja i bez tego mam nierownosci... pani doktor mlyslala, ze ja juz cos robilam. A w ogole w moim wieku to ja to robie, zeby sie UBIERAC a nie ROZBIERAC! hehehe. Chodzi mi o wciecie w talii, ktore zaniklo, dieta i 10 godzin fitnesu na tydzien nic nie pomagaja a pol szafy jest nie do ubrania. Oczywiscie napisze jak bylo i jakie skutki. To juz za pare dni... Trzymajcie kciuki za mnie! Ryzykantka

Udost臋pnij ten post

ja nic nie zachwalam tylko pisze swoj膮 opinie...sama zastanawiam si臋 nad metod膮 z jakiej skorzystam....body jet na pewno jes dobr膮 metod膮 i s膮 osoby zadowolone ale wiem 偶e to nie jest taki lekki zabieg jak go reklamuj膮 偶e nic nie boli i wog贸le jak wizyta u kosmetyczki. Na temat vibrolipo rozmawia艂am z do艣wiadczonym chirurgiem plastykiem kt贸ry r贸wnie偶 wykonywa艂 zabieg body jet w innej klinice ni偶 iq medica i stwierdzi艂 obiektywnie 偶e vibro jest lepsze z r贸偶nych wzgl臋d贸w. Pami臋tajcie te偶 偶eby sprawdzac kto bedzie wam robi艂 zabieg czy jest to lekarz majacy du偶e do艣wiadczenie w odsysaniu....tyle z mojej strony.

Udost臋pnij ten post

aha jeszcze jedno, pani doktor powiedzia艂a 偶e w razie ewentualnej poprawki bedzie darmowa....zapyta艂am dlaczego nie maj膮 body jeta na co ona odpar艂膮 偶e dlatego bo vibro jest lepsze wed艂ug niej poza tym vibrolipo jest na rynku polskim d艂u偶ej ni偶 body jet, nie widzia艂a potrzeby kupna body jet chocia偶 je testowa艂a.....ile w tym prawdy nie wiem ale chyba mnie przekonuje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do baazar Zastanawia mnie tylko jedno, skoro vibrolipo pojawi艂o si臋 du偶o wcze艣niej na rynku polskim, to dlaczego wi臋kszo艣膰 klinik zdecydowa艂a si臋 na zakup aparatury Body jet ? Oczywi艣cie zdaje sobie spraw臋, ze body jet nie jest zabiegiem "lajtowym", aczkolwiek ogl膮da艂am filmy na youtube kt贸re pokazuj膮 przebieg liposukcji zar贸wno metoda vibrolipo i body jet i wcale sie te operacje od siebie nie r贸偶ni膮. Byc mo偶ne okres rekonwalescencji przebiega 艂agodniej po vibro lipo, ale to tez pytanie do osob, ktore moga cos na ten temat powiedziec, bo np vibro lipo robily. Ja sama jestem bardzo ciekawa, bo mam nie maly dylemat teraz pomiedzy body jet a vibro. Mozesz chociaz powiedziec cos na temat ceny za jeden obszar? Rozumiem, ze bylas u dr Chomickiej na konsultacji.. ? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andzia_85
ja tam b臋d臋 broni艂a Body-jeta, bo wg mnie rekonwalescencja jest kr贸tka i raz si臋p艂aci za ca艂o艣膰 zabiegu. Ja robilam w dobrym gabinecie i poprawek raczej nie potrzeba zwa偶ywszy na to 偶e i tak mialam nier贸wno艣ci przed zabiegiem, wie膰 gorzej napewno nie jest a maj膮c na uwadze to 偶e wchodz臋 spkojnie w rozmiar mniejsze spodnie to uwa偶am 偶e efekt jest dobry. Cho膰 to jeszcze nie koniec bo czuj臋 nadal delikatn膮 opuchlizn臋 na jednym boku i wydaje mi sie ze za jaki艣 czas w艂o偶臋 spokojnie spodnie mniejsze o kolejny rozmiar. Wyda艂am6000po znizce ale uwa偶am 偶e warto. Po 3 tygodniach nie 偶a艂uj臋 ani troch臋. a za tydzie艅 kolejny zabieg:)) na udka moje kochane. My艣l臋 偶e w te lato troszk臋 mniej b臋d臋 si臋 wstydzi膰 siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jednak body jet
jestem po stronie body jet poniewa偶 mia艂am go w niemczech tam gdzie go wymy艣艂ono - nie ma nic lepszego

Udost臋pnij ten post

dziewczyny wiadomo 偶e ka偶dy zachwala swoje ale b艂agam np w la perli body jeta robi Pani dermatolog czy co艣 w tym rodzaju , sory ale ja nie dam si臋 zoperowac dermatologowi czy specjaliscie medycyny estetycznej....by艂am na konsultacji u chomickiej jandy chirurg plastyk, w internecie nie znalaz艂am o niej z艂ych opinii, jak by艂am u niej na konsultacji to widzia艂膮m babki po zabiegach u niej i wszytkie by艂y zadowolone:) ona mnie przekonuje bynajmniej swoim do艣wiadczeniem. Je艣li chodzi o body jeta to t艂umaczy艂膮 mi 偶e producent vibrolipo nie chcia艂 wy艂o偶y膰 pieniedzy na promocje vibro tak jak zrobi艂 to producent body jeta, wiec odpowiedz gotowa wszystko co ma dobra promocje dzia艂a......pytanie brzmi dlaczego np dr sankowski taki specjalkista nie posiada body jeta...? co by o nim nie m贸wi膰 to jest chirurg plastyk z najwiekszym do艣wiadczeniem wPolsce.....skutki bywaj膮 r贸偶ne jego operacji ale nie mo偶na mu zarzuci膰 偶e nie ma do艣wiadczenia...ja po prostu nie lubie przereklamowanych metod!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

chomicka ma ceny przyzwoite, za moje uda wyceni艂a 8000pln, znajoma moja by艂a no konsultacji w innej klinice w wawie i dosta艂a cene za body jeta 12 000 za t艂uszcz tylko nad kolanami to masakrycznie drogo!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AndziaWandzia
Czyta艂am, 偶e Vibro to tradycyjna liposukcja, a to, 偶e wibruje - u艂atwia tylko prac臋 lekarzowi. Dla pacjenta jest takim samym obci膮偶eniem, z takimi samymi konsekwencjami... g贸ry, doliny, traumy, d艂ugie dochodzenie do siebie. Wiadomo, 偶e lekarz, kt贸ry zarabia na tej metodzie - b臋dzie j膮 zachwala艂. Klinika kupi艂a drogi sprz臋t - musi na siebie zarobi膰. P.S. Od p贸艂 roku zastanawiam si臋 nad zabiegiem. Sprawdzi艂am wszystkie za i przeciw. Na pewno nie b臋dzie to liposukcja, ani vibroliposukcja. Wynik zawsze jest wypadkow膮 wprawy lekarza i przypadku ... i nie przekonuje mnie to, 偶e poprawk臋 zrobi膮 mi za darmo. Ja nie chc臋 poprawek!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colombo
Zastanawia艂o mnie dlaczego nagle tutaj uaktywni艂a si臋 pani Baazar i tak zachwala vibrolipo i klinik臋 IQ ... pisze o tym, 偶e zainteresowanie body jet jest beeee bo powodowane reklam膮 ... zacz臋艂am zastanawia膰 si臋 czy wszystkie tutaj wpisy to reklama, czy zapis jaki艣 do艣wiadcze艅. Zagl膮daj膮c tutaj liczy艂am na to, 偶e dowiem si臋 wielu opinii w temacie kt贸ry 偶ywo mnie interesuje, bo chc臋 raz na zawsze pozby膰 si臋 bryczes贸w :-) Tymczasem z ciekawo艣ci wbi艂am w google adres mailowy, kt贸ry Bazaar ujawni艂a i oto okazuje si臋, 偶e Bazaar doskonale wykonuje swoj膮 prac臋. Na goldenline istnieje jej profil, w kt贸rym widnieje , 偶e pracuje w IQ Medica... i odpowiada za promocj臋 kliniki. Zatem droga pani Bazaar, jak to jest z t膮 reklam膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 einewiekeine
Witam wszystkich! Nie mam niestety do艣wiadcze艅 je艣li chodzi o vibrolipo w臋c nie mog臋 nic powiedzie膰 na temat tego zabiegu, robi艂am natomiast i body jet i smart lipo. Body Jet robi艂am na kolanach. Jestem jakie艣 p贸艂tora miesi膮ca po zabiegu, opuchlizna trzyma艂a bardzo dlugo mimo cz臋stych zabieg贸w endermologii. Jeszcze ci膮gle niekt贸re miejsca s膮 twarde i czu艂e na dotyk, nie mog臋 na przyk艂ad jeszcze do ko艅ca zgi膮膰 kolan albo usi膮艣膰 na ziemi na kolanach bo bardzo ci膮gnie. Optycznie tego nie wida膰 i noga og贸lnie wygl膮da lepiej. Sam zabieg by艂 艣rednio bolesny, by艂y oczywi艣cie miejsca gdzie zagryza艂am z臋by bo mia艂am wra偶enie jakby mi kto艣 wbija艂 ig艂臋 albo razi艂 pr膮dem (w tych bardziej unerwionych miejscach). Po zabiegu spokojnie wsiad艂am do auta i przejecha艂am 120 km, troch臋 bola艂o jak sie siada艂o i wysiada艂o bo wtedy musialam ruszy膰 kolanami ale tak og贸lnie by艂o to do zniesienia. Sk贸ra jest natomiast taka 艣rednia w tych miejscach, wida膰 dok艂adnie gdzie by艂 usuniety t艂uszcz ale mo偶e to si臋 jeszcze poprawi przez nast臋pne miesi膮ce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do baazar Mowisz, ze promocja Body jet zrobi艂a swoje, i powolujesz sie na sankowskiego, otoz niestety nie masz racji, dzwonilam w grudniu do kliniki i dowiedzialam sie, ze dr sankowski bedzie przeprowadzal liposukcje metoda body jet juz od lutego. Po drugie nie pisz bzdur na temat la-perli, bo tam zabieg wykonuje dr radziszewska, a nie zaden dermatolog. Co do umiejetnosci tej pani mozna miec zastrzezenia, wiem ze spaprala juz jednej babce body jet. La-perla nie jest pierwsza lepsza klinika, ktora by sobie mogla pozwolic na takie wpadki, typu oddanie operacji pierwszemu lepszemu lekarzowi... Zgadza sie pani dr Chomicka ma wiele pozytywnych komentarzy na stronach internetowych. Zgadza sie takze, ze wiele osob tutaj robi czasami kryptoreklame, jednak mam nadzieje, ze czasami sie uda jednak przeczytac tutaj prawdziwe komentarze od osob ktore taki zabieg robily. Ja nie wiem sama na ktora metode sie zdecyduje, na pewno ostateczna decyzje podejme po rozmowie z lekarzami. Jedyne to co mnie martwi, to ze nikt vibrolipo poza IQ media nie sprowadzi艂, pomimo, ze byli pierwsi na rynku

Udost臋pnij ten post

nie pisze bzdur na temat laperli, ale sama sobie zaprzeczasz piszac 偶e dr radziszewska spapra艂a zabieg komu艣 a p贸藕niej piszesz 偶e laperla nie mo偶e sobie pozwolic na byle co.....nie rozumiem co masz na my艣li w ko艅cu.....podsumowuj膮c nie chce tutaj uskuteczniac walki i wym膮drza膰 si臋 co jest najlepsze....niech ka偶da z was wybierze si臋 przed zabiegiem na kilka konsultacji i sama stwierdzi co dla niej jest najlepsze....a informacja 偶e sankowski bedzie mia艂 body jeta mnie zaskoczy艂a fakt. Ka偶dy lekarz ma swoje wpadki w ko艅cu to tylko cz艂owiek a nie cudotw贸rca ! pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwlam
Do baazar Nie zaprzeczam sobie, po prostu nie nazywajmy osoby kt贸ra jest chirurugiem dermatologiem.. czy jest dobra w tym co robi to juz inna sprawa, sama podkreslalas, ze Body jet wymaga niesamowitych umiejetnosci, a uwazam ze osob z takowymi zdolnosciami mozna wyliczyc na palcach jednej reki...

Udost臋pnij ten post

fakt przepraszam masz racje dr radzikowska jest chirurgiem og贸lnym....co i tak mnie nie przekonuje....ale z drugiej strony jest grono chirurg贸w plastyk贸w kt贸rzy nie koniecznie potrafi膮 wykona膰 dobrze operacje plastyczn膮....wystarczy tylko poczyta膰 to forum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Colombo fan
baazar Na twoim miejscu nic bym ju偶 nie pisa艂a. Udajesz pacjentk臋, niby obiektywnie zachwalasz klinik臋 i lekarzy... By膰 mo偶e klinika i doktor s膮 ok, ale takimi dzia艂aniami robisz im krzywd臋. Lepsze jest wrogiem dobrego. Czy darmowe poprawki s膮 dla wszystkich czy tylko dla pracownik贸w kliniki? A na marginesie: podajesz ceny z kosmosu. Tylko na poparcie swojej tezy, ze vibro jast cacy, a wszystko inne nie. Czy dostaniesz za to premi臋? :-) :-) Za艂贸偶 sw贸j w膮tek vibro - masz w tym wpraw臋: b艂otoks party w iq medica, darmowe konsultacje w iq medica. A cytuj膮c ciebie: ja po prostu nie lubi臋 przereklamowanych ;-) zw艂aszcza je艣li w taki 艣wi臋toszkowaty, zak艂amany, dobrotliwy spos贸b. :-0

Udost臋pnij ten post