Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Ironia polega na tym 偶e ta pani dr jest doktorem chirurgii plastycznej... I co? I nic! Konia z rz臋dem temu, kto wie, czym si臋 kierowa膰!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JEEet!
Nie ma specjalizacji w plastyce.. sprawdza艂am. Do mnie bardziej przemawia VIBRO i ta do艣wiadczona chirurg z IG,ale decyzji jeszcze nie podje艂am- mam czas do poniedzia艂ku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Enjoy your life
Sandra daj spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po stresie na maxa
jutro mija tydzie艅 od zabiegu , obrz臋ki poma艂u schodz膮 , siniaki schodz膮 , smaruje preparatem lotion tysi膮膰 , jak narazie 偶adnych nier贸wno艣ci nie wida膰 , brzuch taki mi臋kki , ale brak ju偶 fa艂d:) , nie boli nic , ale mam takie uczucie ci膮gni臋cia , w poniedzia艂ek id臋 na pierwszy masa偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Do Lael No pewnie ze powinno sie zwracac uwage na sprzet i urzadzenia, jest to wazne, powinni was zawsze spryskac takim pomaranczowym plynem, wszystko zielone jest sterylne, nie mozecie dotykac tego rekami, kazda kaniule (bo mnie robil kaniulami roznej wielkosci) powinien wyciagac z nowego dobrze zamknietego opakowania a nie miec gdzies tam polozona ;) Przy rysowaniu dobrze pokazcie co chcecie miec odessane zeby zrozumial(a)! Ciekawa jestem jednak, w ilu z klinik pytano was o szczepienie przeciwko zoltaczce???!!! Klinika powinna tego wymagac, jesli kladziecie sie na stol bez takiej sczepionki to jezeli nie podpiszecie ze robicie to na wlasna odpowiedzialnosc to macie prawo zaskarzyc klinkike gdyby cos sie stalo... Tfu tfu tfu! jest to straszna choroba i nikomu nie zycze, dlatego zaszczepcie sie lepiej bo mozna sie zarazic nawet gdy "wszystko jest sterylne" pomieszcenie jako takie niegdy nie bedzie a to niesie juz ze soba ryzyko, podobno ta szczepionka dziala juz po 2 tyg od pierwszej dawki (sa 3) Napiszcie z ciekawosci ktora sie szczepila ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Do Lilah_37 Ja tez robila tam, a do kogo idziesz do Pana czy Pani dr? ja jestem zadowolona, a co bedziesz odsysac? ja robilam boczki. Napisz pozniej jak bylo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Do Jeet "przera偶a wizja operatora chiurga, kt贸ry nie maj膮c przeszkolenia w dziedzinie plastyki podejmuje si臋 takiego zabiegu" "plastyk kt贸ry zrobi艂 steki liposukcji nie b臋dzie mie膰 problemu gdy do r臋ki dostanie urz膮dzenie, kt贸re wi臋kszo艣ci pracy zrobi za niego" Mysle ze chirurdzy pracujacy w ktorejkolwiek z klinik chirurgii plastycznej czy tez medycyny estetycznej przeprowadzili w swoim zyciu setki a moze i tysiace liposukcji co wcale nie znaczy ze dobrze... Nie ma tu znaczenia metoda, bo tak czy inaczej chodzi nam o umiejetnosc poruszania sie "biegle" kaniula, delikatnosc, dokladnosc i ogolne zasady medyczne. Bo nawet chirurg "Kowalski" moze zrobic staranniej liposukcje niz chirurg plastyk "Nowak" ;) Chodzi o szczegoly wiec tak naprawde tylko o dokladnosc - jedni sie staraja (bo zalezy im na dobrej opinii i nowych klientach) a inni maja to gdzies bo ludzie jacys i tak przyjda! Napewno zabieg ten nie moze trwac godzine!!! Jest to fizycznie nie mozliwe... ! A co do nierownosci to sa dwa rodzaje: takie ktore ma kazda z nas po zabiegu (nie u ikniemy tego bo organizm musi jakos zareagowac0, zalezy tez ile zostalo odessane, im mniej tym wiecej nierownosci moze wystapic, bo trudno jest zrobic cos az tak dokladnie gdy wszystko jest napuchniete... I sa takie nierownosci (widzialm na zdjeciach - nieudane operacje) ktore powstaly z bledu lekarza i sa nie do usuniecia, co nie zdarza sie czesto. Pogadajcie w kilku klinikach z roznymi lekarzami, co, jak, ile bedzie trwali itp wtedy podejmiecie decyzje, na tym forum opisalysmy chyb juz wszystko ;) a jelsi nie macie pewnosci lub odwagi to kupcie karnet na silownie hehe ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Aha tak sobie pomyslalam, moze podzielimy sie fotkami (miejsc odessanych) miedzy soba i ocenimy jak ktorej naprawde wyglada, moze wyolbrzymiacie sytuacje..? Pewnie nie jest tak zle. Co wy na to? Po stresie.. juz po tygodniu na masaz??? Nie za szybko?! Ja jestem po 2 i troche, mam nadziej ze zaczne jutro masowanko. Wogole cie nie boli nic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lael
Do Misel i Lilah Dzi臋ki za dodatkowe wskaz贸wki. Je艣li poddam si臋 zabiegowi - b臋d臋 o nich pami臋ta膰. Na szcz臋艣cie jestem zaszczepiona - ale i tak 偶贸艂taczka to tylko jedna z ma艂o fajnych niespodzianek, kt贸ra mo偶e pozosta膰 po kiepsko wykonanym zabiegu. Na pewno nie dam si臋 u艣pi膰. Rzeczywi艣cie na www.mybodyjet.pl jest fajnie opisane wiele rzeczy. Ja jestem z Warszawy. Zastanawiam si臋 pomi臋dzy Brom膮 a SkinClinic. W oboba si臋 kontaktowa艂am (nie tylko nimi, ale po rozmowie telefonicznej wst臋pnie odrzuci艂am dwa inne miejsca). W SkinClinic, kiedy by艂am na konsultacji rozmawia艂am z dziewczyn膮 , kt贸ra przysz艂a na kontrol臋. Wygl膮da艂a rewelacyjnie. M贸wi艂a o wielkich bu艂kach na udach. Teraz po nich nie ma ani 艣ladu. Wspomina艂a o ma艂o przyjemnych pierwszych dniach , przez pierwszy tydzie艅 my艣la艂a, 偶e to nie by艂 najlepszy pomys艂, bo by艂a spuchni臋ta, zasiniaczona - ale doda艂a, 偶e ju偶 zapomnia艂a. Powiedzia艂a, 偶e to jak z porodem - ma艂o fajne w trakcie i t贸偶 po, ale to co si臋 dostaje wzamian rekompensuje w pe艂ni straty "moralne" hihihihi. Przyznam, 偶e rozmawiaj膮c z ni膮 by艂am bardzo zazdrosna. I gdyby lekarz powiedzia艂 mi wtedy, 偶e mog臋 si臋 po艂o偶y膰 na zabieg od razu , z marszu - na 100% bym to zrobi艂a. A tak - teraz jeszcze chodz臋 i si臋 zastanawiam. Teraz p贸jd臋 jeszcze na konsultacj臋do Bromy i zobacz臋, kto na mnie zrobi lepsze wra偶enie. Podobno on jest bardzo dobrym specjalist膮. Zawsze pozostaje si艂ownia ;-) i mam jeszcze jedno pytanie, o co艣 co strasznie mnie nurtuje: Czy mo偶na obserwowa膰 jak lekarz wykonuje zabieg? Podejrzewam, 偶e nie jest to najprzyjemniejszy widok, ale lubi臋 wszystko mie膰 pod kontrol膮 ... ;-) wiem , wiem nie znam si臋 na tym - ale dobrze wiedzie膰, 偶e w ka偶dej chwili mo偶na zareagowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feelbeauty.eu
Konkurs na portalu www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Oczywiscie, ze widzisz wszystko i kontrolujesz kazdy jego ruch, musisz wlasnie dlatego byc przytomna zeby sie zgrac z lekarzem, powiedziec mu ze np cos cie boli i zeby przestal na chwile. Obracasz sie na rozne strony zeby dobrze odessal, sprawdzasz pozniej przed lustrem itp. Nie slyszlam zeby ktos byl pod narkoza przy BJ!!! Co za laska tak sie poddala... Kompletnie nieprzygotowana! dziwne to dla mnie! Co do tych 2 klinik to nie mam pojecia, moze dziewczyny cos podpowiedza. Pozdraeiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bodyjet

Udost臋pnij ten post

Witam. Ja kontaktowalam sie z pania, ktora pracuje dla dr Bromy i oprocz tego ze nie potrafila mi odrazu wycenic miejsc ktorymi bylam zainteresowana i musialam dzwonic 3 razy to dowiedzialam sie, ze Dr Broma podobno robi calkowite znieczulenie... Jak probowalam Pani wyjasnic, ze wlasnie w body jet jest fajne to ze sie nie usypia to powiedziala, ze Dr woli usypianie bo mieli jedna pacjentke ktora nie wytrzymala bolu i musieli czekac do nastepnego dnia i "uspic" ja do wykonania body jet.... Ze wzgledu na to odrzucilam Brome, poniewaz nie zamierzam byc usypiana, ponadto Pani na rececepcji powiedziala mi ,ze to bardzo boli wiec lepiej jest spac.. A czytajac dziewczyny na forum smie twierdzic ,ze jest to bol do wytrzymania, wrecz niektorych nie boli wcale, wiec.... Mozesz prosze napisac, ktore inne kliniki odrzucilas po rozmowie telefonicznej ? I co Cie zniechecilo? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
hehehe ;) szok! Co za chirurg??? jak mozna miec takie podejscie, ze jedna bolalo to uspijmy wszystkie!!! To jest nie do pomyslenia! Ciekawe co by zrobili gdyby ktoras sie nie obudzila po liposukcji BJ z narkoza?! Przed tradycyjna liposukcja (z narkoza) podpisujesz takie oswiadczenie, ze jestes swiadomoa tego co robisz itp, zawsze istnieje male ryzyko ze ktos sie nie obudzi... I co zrobiliby wtedy?! dziewczyny lepiej sobie odpusccie ta Brome! masakra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
A bol wcale nie jest taki ogromny, naprawde do wytrzymania! czasami tylko cos poczujesz, ale to minie bo lekarz ciagle wstrzykuje ci ta wode z antybiotykiem znieczulacjacym, mnie zabolalo moze 3 razy. wiecej streu niz to warte...

Udost臋pnij ten post

Zgadzam sie i nie sadze by wymiar bolu byl tak ogromny zeby usypiac wszystkich. Strasznie sie zrazilam co do usypiania u Bromy chociaz to on mial mi wykonac body jet, wiec teraz poszukiwania trwaja... Nie wiem jak inne dziewczyny robily u niego czy znieczulal ogolnie czy nie. Informacje od Pani z recepcji dostalam wczoraj, wiec nie wiem czy zmienili sposob ze znieczulenia czesciowego na ogolne czy moze zawsze tam tak bylo. Chcialabym sie mylic, bo tez slyszalam ze Broma jest dobry, no ale skoro Pani w klinice zapewnia mnie o ogromnym bolu i znieczuleniu ogolnym to nie mam pytan... Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KRAS
A ja jestem przed vibrolipo a potem na koniec dla lepszego obkurczania si臋 sk贸r i naczy艅 Smartlipo u dr. chomickiej w ig. Napisz臋 wam po konsultacji powiedziana mi, 偶e nie mam si臋 co obawia膰 nier贸wno艣ci bo takie s膮 po BJ gdyz na wskutek wprowadzonej wody nie wida膰 ile jest jeszcze do zrobienia. Zabieg mam w sedacji-po co cierpie膰 nigdy nie wiesz czy pod sk贸r膮 nie ma zrost贸w kt贸re strasznie bol膮 a potem zostan臋 ca艂膮 dob臋 w klinice. Ca艂o艣膰 6500 brzuch plus boczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matylda_a
Witam wszystkich jestem 3tyg po zabiegu bj ,(brzuch + piersi) oczywi艣cie tak jak wi臋kszo艣膰 z was ,ja r贸wnie偶 mam nier贸wno艣ci na brzuchu ,lecz nie przejmuj臋 sie tym barzdzo poniewa偶 chodze na endermologie jestem po 2 zabiegach i wida膰 juz co nie co ,lecz prawd膮 jest ,偶e ta sk贸ra na brzuchu to tak jak by sie nie zmieni艂a tak jak mialam tak膮 ma艂a oponk臋 tak mam pono膰 daje sie 3mc na efekt ko艅cowy .Amnie jeszcze raz to czeka teraz ,boki i cycki ,poniewa偶 s膮 one ma艂e tak jak by艂y beznadzieja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
do Matylda_a Gdzie robi艂a艣? Co Ci powiedzieli - czy poprawki za normalna cen臋, czy w ramach reklamacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
Do kras czy sedacji nie stosuje sie tylko w stomatologii? I bedziesz musiala zostac dobe w klinice? fatalnie..hmm Ale masz takie leki przed bolem? Bo sedacje stosuje sie na lek przed bolem, dziala to jak znieczulenie, estes tylko troxhe oszolomiona. My tez mialysmy podawane znieczulenie miejscowe, bolalo tak sobie , czasami czulam tylko jakby ktos mi igla wsadzal ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
aha Kras napisz pozniej jak bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kras
Ja musz臋 mie膰 sedacj臋 gdy偶 po liposukcji mam zrosty,a tego nie wytrzymam- b贸lu. Tak zostaj臋 na noc b臋d臋 pod opiek膮 piel臋gniarki ta pierwsza doba jest najwa偶niejsza. Wybra艂am VIBROLIPO zobaczymy jak b臋dzie po zabiegu dla lepszego i szybszego obkurczenia si臋 maj膮 mi zrobi膰 smarta- zobaczymy. Z tego co widz臋 to b臋d臋 PIERWSZA TUTAJ. Dam wam zna膰 dr.Chomicka gwarantowa艂a mi brak nier贸wno艣膰 zobaczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Sedacja jest super, polecam wszystkim. Co do zostania na noc w klinice - to te偶 dobry pomys艂. Warto byc pod kontrol膮, dosta膰 kropl贸wk臋, 偶eby uzupe艂ni膰 elektrolity itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwlam
do kras Ja tez jestem po konsultacji u dr chomickiej. Vibrolipo mnie przekonalo bardziej niz BJ.. tylko teraz czytam ze po operacji jest duzo wiekszy bol niz po bj. Niestety nie doptalam sie o ta kwestie, ale faktycznie dr powiedziala mi ze powinnam zostac przez pare dni w domu. Kiedy jestes umowiona na zabieg ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
No to ja juz was nie rozumiem... - Pisalyscie na poczatku ze w BJ to jest fajne, ze jestescie swiadome tego co sie dzieje i mozecie kontrolowac sytuacje w 100%, ale nagle teraz chcecie sedacje! - Twierdzilyscie, ze nie idziecie na tradycyjna liposukcje bo chcecie normalnie funkcjonowac nastepnego dnia, chodzic, wrocic do domu itp. Teraz twierdzicie ze dobrze zostac w klinice pod kroplowka... - Nie chcialyscie takze tak wielkiego bolu jak jest przy tradycyjnej metodzie ale ze przy vibrolipo jest wiekszy bol niz pprzy BJ to nieszkodzi... ?! Juz nie kumam. Nagle pojawila sie jakas nowa nazwa VIBROLIPO i okazuje sie za dla nowosci zmieniacie poprzednie poglady...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misel
A tak poza tym ;) wlasnie "przezylam" pierwszy masaz! nawet az tak nie bolalo, koles jest spoko. Ale podobno teraz mam duzo mniej nierownosci (zrostow) niz przy tamtej metodzie, mam nadzieje ze w 2 tyg wszystko zejdzie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Kwestia znieczulenia miejscowego czy sedacji to sprawa indywidualna. Ja tam wol臋 nie pami臋ta膰 i nie czu膰 nawet najmniejszego b贸lu! Tym bardziej, 偶e sedacja jest bezpieczna, na znieczulenie og贸lne (narkoza) bym sie nie zdecydowa艂a. A na noc w klinice nie musisz zostawa膰 - ja wola艂am to, ni偶 samotne zastanawianie si臋, czy wszystko ze mn膮 w porz膮dku. Vibrolipo czy BJ - to jednak spora ingerencja w organizm i lepiej da膰 si臋 sob膮 zaopiekowa膰. To nie jest zabieg kosmetyczny!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Demie fan
Vibro nie jest nowo艣ci膮. To urz膮dzenie od roku stoi w jednej tylko klinice. Pojawi艂 si臋 lepszy, bezpieczniejszy spos贸b - bodyjet - to teraz tamta klinika walczy - wypisuj膮c r臋kami swojej pracownicy (w膮tki na forum wiza偶.pl tutaj jako vouge bazaar itd.- nie trzeba by膰 Bondem, 偶eby po podanym nieopatrznie mailu dowiedzie膰 si臋 kto to taki ;-) - podaje si臋 za pacjentk臋 z dylematem , ale w ko艅cu przekonan膮 przez dr Chomick膮, w innym miejscu zach臋ca do uczestniczenia w botox Party a IQ ...wracaj膮c jednak do bj i wibro. Metody r贸偶ni膮 si臋 kolosalnie - bj nie Ewie tkanek , wibro owszem. Vibro to NORMALNA liposukcja. Z wszystkimi jej konsekwencjami! I nie daje mo偶liwo艣ci przeszczepu kom贸rek. Ka偶dy ma wyb贸r. Albo liposukcja - wtedy wibro, albo co艣 nowocze艣niejszego wtedy bodyjet. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Demie fan
Nie rwie tkanek :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kras
DO IWLAM Gdzie przeczyta艂a艣,偶e b贸l jest wi臋kszy ni偶 po bj? Ja mam zabieg w poniedzia艂ek mnie pezekona艂o do VIBRO to, ze jest mniejsze ryzyko wyst膮pienia nier贸wno艣ci, ale 偶e po vibro boli to jestem w szoku. Sk膮d wiesz najlepiej o tym mog艂aby sie wypowiedzie膰 osoba, kt贸ra mia艂a i Vibro i BJ. B贸l to indywidualna sprawa jedne cierpi膮 w czasie zabiegu BJ inne nic nie czuj膮. IWLAM a TY kiedy masz zabieg?? te偶 sie spotka艂a艣 z opini膮 偶e po Vibro jest mniejsze ryzyko wyst膮pienia tych nier贸wno艣ci

Udost臋pnij ten post