Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicca

Body- Jet

Polecane posty

Gość misel
Czy exilis to nie to samo co lipo shock...?!? Oba wykorzystuja dzialanie ultradzwiekow...

Gość Dajcie spokój!
Monii , dzwoniłaś już do kliniki? Jestem ciekawa co Ci powiedzieli, no i w ogóle jak wyglądają u Ciebie efekty. Daj znać. Pozdrawiam

Gość Dajcie spokój!
do Patek 33: zapytaj przed zabiegiem, czy ewentualne poprawki - jeśli efekty będą nieładne - zrobią ci za darmo. Sama nie wiem, co myśleć o tej klinice, wydawało mi się, że lekarz z tytułem doktora chirurgii plastycznej gwarantuje sukces. Zaczęłam sie dziwić, gdy przeczytałam tu posty o tym ile trwały zabiegi body jet w innych klinikach. I tak sobie myslę, że chyba za szybko zostałam potraktowana. Na razie nierówności nie schodzą, łapiąc moją poduszkę na brzuchu widze, że tłuszczu mam prawie tyle samo co przed bj, ale ciagle się łudzę, że mam jeszcze troche opuchlizny. Dziwne, bo powiedzieli mi, że piersi wyszły niewielkie z powodu małej ilości tłuszczu na brzuchu! Na kontrolę mam pojechac dopiero po trzech miesiącach, ale chyba tak długo nie wytrzymam.

Gość patek33
Ja robię u Radzikowskiej w la perla. Już mam obawy czy Twoje nierówności są wywołane nieprofesjonalizmem lekarza czy jest to wada BJ. Dziewczyny czy u was po BJ brzucha sa tez nierówności napiszcie. Mam jeszcze 6 dni do zabiegu.

Gość misel
Ja nie mam nierownosci, opuchlizna zaczyna juz schodzic, ubranko staje sie luzne, ale jeszcze troszke mam napuchniete boki. Ale widze duza roznica w porownaiu przed zabiegiem, oczywiscie narazie milelo malo czasu ale efekty zaczynaja byc widoczne. Czkaja mnie jeszce masaze, mysle ze bedzie super. Dziewczyny pytajcie zawze ile czasu bedzie trwal zabieg, jest to meczace bardzo, mezczyzna wykona go w niej wiecej 4 do 5 godz, zalezy od ilosci tluszczu, kobiecie napewno zajmie to wiecej czasu.

Gość patek33
A jak długo powinien trwać cały zabieg mam na myśli brzuch? Czy ktoś z was robił BJ w ŁODZI?

Gość matylda_a
Witam jestem 2 i pół tygodnia po zabiegu miałam robione brzuch i piersi ,brzuch goi się całkiem całkiem pare siniaków i zgrubień,ale za tydzień zaczynam endermologie i mysle ,że będzie dobrze. Z brzucha narazie jestem zadowolona bo widać jak ta mała oponka znikla ,choc obrzek ponoc znika do 2-3mc ,natomiast piersi juz sie nie zmniejszaja lecz czekam bo za 2mc i bede miała poprawkę byłam na kontroli i lekarzowi sie one nie podobaja bardzo się zmniejszyły JAK pomyśle ,że znów mnie to czeka -to krew mnie zalewa czyli ciagniecie ,ból , zastrzyki ,a pozatym idzie wiosna i letnie ciuchy ten 2-3 tygodniowy dyskomfort jest straszny ,lecz muszę to wytrzymac ,chcę na lato ubrac normalny stanik, a nie te wypchane staniki z gabkami po zabiegach dam znac jak wyglada mój brzuch!

Gość misel
Do matylda A ta poprawke to bedziesz mila wliczona w tamte koszta czy musisz doplacic? Napisz gdzie robilas i ile, ok? Ja robilam boczki-talie.

Gość stres na maksa
juto mam body jet na brzuch i boki , denerwuje się bardzo ale zastrzyk przeciwzakrzepowy juz zrobiony , antybityk wzięty więc juz klamka zapadła zaczyna się o 15 , wieczorem jak będę w stanie to opisze

Gość PATEK33
STRES NA MAKSA Ile wyniesie Cie ten zabieg i gdzie robisz?\ To zastrzyk przeciwzakrzepowy dostałas przed zabiegiem?

Gość stres na maksa
tak przed zabiegiem jeden dzień i po zabiegu przez 10 dni , niewiem czemu:)podobno żeby zminimalizować powstawanie krwiaków , antybioty tez wzięłam ,robię w Warszawie w Elite , bo mieszkam niedaleko , wyceniono mi na 9,5 tysięcy

Gość misel
Do stres na maxa hmm... pierwsze slysze zeby robic zastrzyk przeciwzakrzepowy na dzien przed... przeciez to oznacza ze bedziesz bardziej krwawic! I czas krwawienia i krzepniecia sie zmieni, bo chyba robilas takie badania! ;/ hmmm nie wiem co powiedziec! Nie stresuj sie tak bardzo jak juz bedziesz lezec bo wtedy bardziej boli! Jak napinasz miesnie to lekarz musi wiecej sily wlozys zeby sie przedrzec przez ten tluszcz. Powodzenia! napisz co i jak ;)

Gość misel
do stes na maxa czyli robisz dwa obszary? i brzuch i talia-boczki? No cena chyba ok.. Juz z ubrankiem czy bez? I antybiotyk przed zabiegiem... dziwne! A Wy- inne dziewczymy, ktore robily w elite w w-wie tez dostalyscie zastrzyk i antybiotyk przed zabiegiem?

Gość Dajcie spokój!
No ja miałam absolutny zakaz przyjmowania leków rozrzedzających krew (aspiryna itp.) tydzień przed bj, bo to powoduje większe krwawienie w czasie zabiegu. Nawet branie zastrzyków "po" ma swoje skutki uboczne w tym, że sińce dłużej się utrzymują.

Gość daxima
Witam foremki Niestety jeszcze długo nie podzielę się z wami wrażeniami z bod jet. U mnie jednak plastyka. Ewentualnie kiedyś body jet Cóż będe was poczytywać pozdr

Gość PATEK33
DO STRES NA MAKAS Jak tam po zabiegu czy było ok, czy bardzo bolało w czasie i czy boli teraz? ile trwał zabieg?

Gość matylda_a
body jet robiłam w sopocie i poprawka płatna ,ale jeszcze nie wiem ile wiem tylko ,że musze wychodowac tłuszcz i za 2mc poprawka nie zabardzo mi się uśmiecha chodoawć tłszcz ,ponieważ rozpoczełam treningi bo na ten zabieg chodowałam tłuszcz i przytyłam 3kg ,a to widać teraz idzie wiosna wiec chcę troche napiąć ciało ,a nie chodować tłuszcz ogólnie jestem wściekła na to wszystko

Gość misel
Ale ta poprawka przeciez z winy lekarza a nie twojej, znowu musisz placic?! masakra... A kto Cie namowil na sopot? Ale wiesz ze od caglego przybierania na wadze i odsysania zrobia ci sie rozstepy...! i tego juz nie usuniesz.. Jak rozumiem chodzi bardziej o te piersi, a nie mozesz pobrac z innego miejsca tluszczu? np z ud? A moze masz kiepsko ten brzuch zrobiony i dlatego ta poprawka? Ja na twoim mijscu zapytalabym sie ile bedziesz musiala zaplacic, bo jesli jak za normalny zabieg to nie robilabym w tym samym miejscu! Moze inna klinika.. Kurde przewalone, wspolczuje znowu te bol itp! ;/ hmm

Gość misel
Stres na maxa! ;) jak tam poszlo... Zyjesz? ;) hehe

Gość stres na maksa
hej hej hej , żyję i spokojnie pzeżyłam teraz powinnam mieć link '' i po stresie", słuchajcie , zabieg trwał 3,5 godziny wiec dopiero weszłam do domu, na początku , myślałam ze zasłabne jak weszłam do sali zabiegowej , czuć takim szpitalem, długo troszkę trwała cała otoczka czyli dezynfekcja skóry jaimś sczypiącym pomarńczowym płynem , potem pielęgniarka założyła mi wkłucie dożylne ,obklejanie sterylnymi serwetami , wszystko mi mówili co bedą robić bo widać było jak się trzęsę , znieczulenie skóry taki zastrzyk szczypiący , i potem podawanie tego płynu pod skórę , czekam na ból a jego nie ma:), zaczęłam pęcznieć takie wrażenie jak mały balonik, troszkę szczypało, odczekano z 10 minutek i zaczeło się odsysanie , mokro było wszędzie ,czasem zapiekło ale na chwilę , wstawała z fotela chyba z 4 razy , lekarz patrzył z pielęgniarką czy równo , gdzie wyrównać , jak wstawałam z fotela to zimno mną trzęsło, usunięto mi 1,2l tłuszcu podobno sporo jak na mnie , jestem w opatrunkach , czuję ze już przesiąkły niektóre opatrunki , mąż mi zmieni , czuje się bardzooo wymęczona , ale nic nie boli , zalecono mi wziąść tabletkę p/bółową na noc tak na wszelki wypadek ,żeby w nocy się nie męczyć gdyby bolało , ,jutro rano mam się pokazać lekarzowi , i na zmianę opatrunków , oczywiście jutro się odezwę,pozdrawiam wszystkich , i do jutra

Gość Feelbeauty.eu
Portal www.feelbeauty.eu OTWARTY!!! Wszystko czego potrzebujesz na jednej stronie. Dodatkową atrakcją są tematy SEX i RELACJE MIĘDZY KOBIETĄ A MEŻCZYZNĄ pisane przez znanego Autora w sieci Glosatora!!! Zapraszamy www.feelbeauty.eu

Gość Feelbeauty.eu
Portal www.feelbeauty.eu OTWARTY!!! Wszystko czego potrzebujesz na jednej stronie. Dodatkową atrakcją są tematy SEX i RELACJE MIĘDZY KOBIETĄ A MEŻCZYZNĄ pisane przez znanego Autora w sieci Glosatora!!! Zapraszamy www.feelbeauty.eu

Gość misel
No to niezle! nawet duzo ci odessali, ale widze ze wszystko przebiegalo tak jak u mnie. teraz najgorsze kilka dni przed toba ale juz bedzie tylko lepiej ;) 3maj sie jakos, bedzie dobrze! Pozdrawiam WAS foremki ;p hehe Czasa spac.

Gość jeeet!
DO STRES NA MAKSA Opisz czy jesteś zadowolona z tej kliniki z lekarza z personelu . Czy masz jakieś nierówności pytam gdyż jestem w trakcie wyboru kliniki.

Gość jeeet!
misiel a Ty gdzie robiłaś? jesteś zadowolona bardzo cierpiałaś?

Gość jestem już po
Dzisiaj byłam na zabiegu w Łodzi. Robiłam wewnętrzną część ud, kolana, boczki i przeszczepiałam w jedną pierś. Zabieg trwał ok.3 godz. OK. 13.00 dr Mrozowski skończył. Teraz jestem trochę obolała. Dobrze,że wzięłam zwolnienie bo nie byłabym w stanie jutro iść do pracy i myślę,że do poniedziałku wcale nie będę się czuć zupełnie dobrze. Lekarz i asystująca pielęgniarka bardzo sympatyczni. Dr mówi co w danym momencie robi, jest delikatny i myślę, że godny zaufania. Nie mam pojęcia jak wyszło bo teraz jestem opuchnięta. Jutro zdejmę gorset, spróbuję się umyć i zmienić opatrunki. Lekarz wspomniał, że boczki mogą być do poprawy(bez opłaty). Na dzień dzisiejszy polecam klinikę z czystym sumieniem.

Gość aha i ach
podaj cenę najepiej z rozbiciem co za co i namiary na klinikę, proszę

Gość kierkai
do 445 i zla_zolza dziewczyny napiszcie prosze, jakie u Was efekty i wrazenia, bo obie jestescie juz jakis czas po bj w sulecinie moze byc na maila kierka@wp.pl z gory dziekuje pzdrawiam wszystkie forumowiczki

Gość misel
do jeeet w poniedzialek bede dokladnie 2 tygodnie od kiedy zrobila BJ, talia rewelacja, mam jeszce troszke napuchniete boczki ale juz widze efekty, ktore calkowice zobacze za kolejne 2 tyd (w nastepnym tyg zaczynam masaze). mam jeszcze kilka siniakow ale nie duzo. Nie mam nerownosci tylko kilka stwardnien do rozmasowania. Szwy sie goja, sciaglam juz plasteki i od juta zaczynam smarowac mascia. Ogolnie czuje sie dobrze, dzis juz zaczelam porzadki domowe bo przez ten czas jak bylam unieruchomiona to sie brudu nazbieralo! Co do bolu podczas zabiegu to napewno nie jest to nic przyjemnego ale da sie przezyc, lekarz stral sie byc delikatny, im mniej masz do odessania tym bardziej boli i tym bardziej on musi sie postarac zeby bylo rowno i nie wkleslo ;) dziury brzydko wygladaja, widzialam na jakiejs stronce jak za duzo odessali, masakra.... Ogolny opis, przebieg mojego zabiegu masz opisany na stronie 21 i 22. Jesli masz jakies pytania to pisz.

Gość po  stresie na maxa
tak jak mówiłam zmieniłam nick:) Noc przeszła bez wybudzeń , cięzko mi było rano sie podnieść , uczucie ciągnięcia i zakwasów , opatrunki przesiąkły ale byłam na zmianie i zastrzyku , siniaki dopiero zaczynaja wychodzić ,żadnych nierówności narazie nie widać , obrzęk lekki ale mam teraz wrażenie ze narasta .żadnej p/bólowej nie brałam , zastanawiam się czy na noc brac czy nie. Jesli chodzi o samego lekarza to jestem zadowolona bardzo , podczas zabiegu mnie męczył , bo musiałam parę razy chyba 4 albo 5 wstawać z fotela , bo musiał patrzec gdzie jeszcze poprawić , ale dzisiaj mu podziękowałam bo wiem że robił to żeby było ładnie wymodelowane , brzuch jest płaski ale boje się dotykać , bo taki inny w czuciu.Opiekę podczas zabiegu lekarską i pielęgniarską oceniam bardzo bardzo pozytywnie. na dzień dzisiejszy bardzo polecam ,ale nieomieszkam was informować na bieząco:)