Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nicca

Body- Jet

Polecane posty

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Ja na pocz膮tku te偶 si臋 ba艂am ich dotkn膮膰, by艂y twarde jak ziemniaki! Ale po tygodniu od zabiegu zacz臋艂am je ugniata膰 i formowa膰 jak ciasto, i dos艂ownie w kilka dni zrobi艂y si臋 mi臋kkie, a kszta艂t trzyma si臋 do tej pory. Oczywi艣cie te偶 wystrzegam si臋 spania na brzuchu, ale ca艂kowitej kontroli nad tym nie mam ;-) Nie poradz臋 Ci w kwestii guzk贸w, bo nie mia艂am. Najlepiej zapytaj o to lekarza. Mo偶e ultrad藕wi臋kami...?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Ja na pocz膮tku te偶 si臋 ba艂am ich dotkn膮膰, by艂y twarde jak ziemniaki! Ale po tygodniu od zabiegu zacz臋艂am je ugniata膰 i formowa膰 jak ciasto, i dos艂ownie w kilka dni zrobi艂y si臋 mi臋kkie, a kszta艂t trzyma si臋 do tej pory. Oczywi艣cie te偶 wystrzegam si臋 spania na brzuchu, ale ca艂kowitej kontroli nad tym nie mam ;-) Nie poradz臋 Ci w kwestii guzk贸w, bo nie mia艂am. Najlepiej zapytaj o to lekarza. Mo偶e ultrad藕wi臋kami...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
przepraszam za ten poczw贸rny tekst... strona si臋 zawiesza ;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
je艣li chodzi o uj臋drnienie to podobno lepiej dzia艂a smart lipo, z tym, 偶e jest troch臋 mniej skuteczny, na pewne cz臋艣ci cia艂a trzeba zastosowa膰 bj bo smart nie dzia艂a, pisa艂a o tym troch臋 wcze艣niej gruszka 83, mnie lekarz te偶 to potwierdzi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Dajcie Spok贸k贸j
Czy tobie uda艂o si臋powi臋kszy膰 biust t膮 metod膮? czy efekt sie utrzymuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feelbeauty.eu
Gdy si臋 Wami manipuluje czyli jak si臋 niekt贸rzy brzydko bawi膮... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/126 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzyj na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dajcie spok贸j!
Z efektu powi臋kszenia nie jestem zadowolona, bo wysz艂y ma艂e, niewiele wi臋ksze ni偶 mia艂am oryginalnie ;-( Ale dla sprawiedliwo艣ci musz臋 doda膰, 偶e kszta艂t jest 艂adny, nier贸wno艣ci brak i w ci膮gu prawe trzech miesi臋cy od zabiegu zmniejszy艂y si臋 tylko o jakie艣 10%.

Udost臋pnij ten post

do 445 - zabieg w ubieg艂y poniedzia艂ek, blizny si臋 goj膮, z kolan opuchlizna powoli schodzi i ju偶 co艣 tam wida膰, zw艂aszcza " z profilu", uda na razie jeszcze nabrzmia艂e wi臋c g贸rne partie trudno oceni膰, jedyny problem to kostki- s艂onie :) ju偶 nie boli wi臋c od dzi艣 zabieram si臋 za masowanie i gimnastyk臋 i mam nadziej臋, 偶e efekt b臋dzie si臋 pog艂臋bia膰...

Udost臋pnij ten post

do 445 - zabieg w ubieg艂y poniedzia艂ek, blizny si臋 goj膮, z kolan opuchlizna powoli schodzi i ju偶 co艣 tam wida膰, zw艂aszcza " z profilu", uda na razie jeszcze nabrzmia艂e wi臋c g贸rne partie trudno oceni膰, jedyny problem to kostki- s艂onie :) ju偶 nie boli wi臋c od dzi艣 zabieram si臋 za masowanie i gimnastyk臋 i mam nadziej臋, 偶e efekt b臋dzie si臋 pog艂臋bia膰...

Udost臋pnij ten post

co do efekt贸w uj臋drniaj膮cych to zgodz臋 si臋 z wcze艣niejszymi postami - smartlipo ma dzia艂anie uj臋drniaj膮ce ( z ud zewn臋trznych znikn膮艂 mi cellulit :D ), poprawia jako艣膰 sk贸ry ale na du偶ych obszarach s艂abo wida膰 efekt ubytku tkanki t艂uszczowej, co do body jet - na chwil臋 obecn膮 nie wiem, gdy偶 jestem na etapie gojenia

Udost臋pnij ten post

co do efekt贸w uj臋drniaj膮cych to zgodz臋 si臋 z wcze艣niejszymi postami - smartlipo ma dzia艂anie uj臋drniaj膮ce ( z ud zewn臋trznych znikn膮艂 mi cellulit :D ), poprawia jako艣膰 sk贸ry ale na du偶ych obszarach s艂abo wida膰 efekt ubytku tkanki t艂uszczowej, co do body jet - na chwil臋 obecn膮 nie wiem, gdy偶 jestem na etapie gojenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MatildaMigotliwa
Wczoraj wpisywa艂am si臋 w innym w膮tku, ale znalaz艂am ten, wi臋c te偶 chc臋 si臋 podzieli膰 dobrymi do艣wiadczeniami z Body Jet P贸艂 roku temu zdecydowa艂am si臋 na t膮 metod臋 - wyp艂ukanie t艂uszczu z ud, bioder i talii. Jestem bardzo zadowolona. Obecnie spodnie dwa rozmiary mniej , zero boczk贸w, pi臋kna sk贸ra bez celulitu... tego nie oczekiwa艂am, a okaza艂o si臋, 偶e body jet, a potem masa偶e sprawi艂y, 偶e cellulit jest w zaniku :-) - zatem by艂a to mi艂a niespodzianka. Oczywi艣cie przez pierwsze dwa tygodnie wola艂am na siebie nie patrze膰 - by艂am jakby pobita :-) ale w po艂owie trzeciego tygodnia wszystko 艂adnie zacz臋艂o odpuszcza膰. Potem jeszcze podda艂am si臋 endermologii. Jestem bardzo zadowolona, cho膰 w pierwszych dw贸ch tygodniach chcia艂am wyj艣膰 z siebie i uciec. :-)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny mam pytanie czy kt贸ra艣 z Was robi艂a ( b膮d藕 rozmawia艂a na ten temat z lekarzem) ty艂 ud lub ty艂 艂膮czony z po艣ladkami? ja jestem po przodzie ud, bo chcia艂am 偶eby mi troch臋 zesz艂o z centymetr贸w z profilu - mam do艣膰 szczup艂膮 tali臋 co w por贸wnaniu z do艂em sprawia, 偶e pupa wydaje si臋 jeszcze wi臋ksza :) lekarz m贸wi艂 偶eby po艣ladk贸w nie rusza膰, ewentualnie same ty艂y ud ale wtedy wydaje mi si臋, 偶e efekt wystaj膮cego ty艂ka b臋dzie jeszcze wi臋kszy..inna sprawa, 偶e nikt jeszcze nie wspomina艂 偶e robi艂 t膮 parti臋 cia艂a wi臋c mam troch臋 obaw.. co do zabiegu sprzed tygodnia: rany zagojone, siniaki zesz艂y, tkanki bol膮 jeszcze przy ruchu, opuchlizna z kolan w wi臋kszo艣ci zesz艂a, na udach lekka, stopy nadal jak s艂onie,膰wicz臋 i masuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny mam pytanie czy kt贸ra艣 z Was robi艂a ( b膮d藕 rozmawia艂a na ten temat z lekarzem) ty艂 ud lub ty艂 艂膮czony z po艣ladkami? ja jestem po przodzie ud, bo chcia艂am 偶eby mi troch臋 zesz艂o z centymetr贸w z profilu - mam do艣膰 szczup艂膮 tali臋 co w por贸wnaniu z do艂em sprawia, 偶e pupa wydaje si臋 jeszcze wi臋ksza :) lekarz m贸wi艂 偶eby po艣ladk贸w nie rusza膰, ewentualnie same ty艂y ud ale wtedy wydaje mi si臋, 偶e efekt wystaj膮cego ty艂ka b臋dzie jeszcze wi臋kszy..inna sprawa, 偶e nikt jeszcze nie wspomina艂 偶e robi艂 t膮 parti臋 cia艂a wi臋c mam troch臋 obaw.. co do zabiegu sprzed tygodnia: rany zagojone, siniaki zesz艂y, tkanki bol膮 jeszcze przy ruchu, opuchlizna z kolan w wi臋kszo艣ci zesz艂a, na udach lekka, stopy nadal jak s艂onie,膰wicz臋 i masuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MatildaMigotliwa
Ja mia艂am uda prz贸d i ty艂 (chyba nie do ko艅ca dok艂adnie to opisa艂am jako biodra) - chodzi艂o o wyszczuplenie ud pod pup膮 ... lekarz wyjmowa艂 (nie wiem czy to tak偶e odpowiednie okre艣lenie) tak偶e spod po艣ladk贸w, 偶eby wymodelowa膰 i zapewni膰 艂adny kszta艂t pupie. Moje uda postrzega艂am jako olbrzymiaste (roz. 42) - obecnie 38 :-) i ju偶 je polubi艂am. A te boczki to tylko 艣ladowo, bo a偶 tak tragicznie nie by艂o ;-) ale teraz mog臋 nosi膰 obcis艂e bluzki ... i nic mi boczkami ze spodni nie wyp艂ywa. I jeszcze jedno - wiem, 偶e niekt贸re osoby troch臋 pobolewa podczas zabiegu. Mnie nie bola艂o prawie nic. Tylko naci臋cia by艂y nieprzyjemne. Jednak do prze偶ycia. Potem w ci膮gu trzech dni ranki si臋 wygoi艂y. I przez kolejne dni schodzi艂y siniaki i opuchni臋cie. Ubranko nosi艂am trzy tygodnie. Generalnie decyzja by艂a dobra, a zabieg oceniam na plus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
ja jad臋 na bryczesy i uda wewn臋trzne 14 maja podpytam si臋 dok艂adniej co z ty艂em n贸g i po艣ladkami. Na jesieni zaplanowa艂am sobie skrzyde艂ka (g贸rna cz臋艣膰 r膮k), ale by膰 mo偶e si臋 wstrzymam i rzeczywi艣cie tu mcie racj臋, trzeba b臋dzie zrobi膰 ty艂 n贸g i po艣ladki. Nare艣cie co艣 konstruktywnego, a nie podejrzenia, 偶e si臋 kogo艣 reklamuje. Pozdrawiam Was

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez chce....
do fiu fiu....

Udost臋pnij ten post

witam, ja robi艂am body jeta 2 dni temu, robi艂am boczki i brzuch, nie mia艂am tego du偶o bo razem wysz艂o mi ok 600ml, wczoraj by艂am mega opuchni臋ta, trudno mi sie wstawa艂o z krzes艂a, 艂贸zka ale jak juz wsta艂am i rozchodzi艂am to by艂o tak w miare, czu艂am sie jakbym mia艂a pot臋zne zakwasy. Dzisiaj juz jest lepiej,opuchlizna schodzi mi na nogi, biodra.na prawej stronie mam mega krwiaka, a tak to nie mam siniak贸w, no tylko ta opuchlizna.do wczoraj by艂am otumaniona przez znieczulenie, dzisiaj juz jest ok.

Udost臋pnij ten post

do 445- trzymam kciuki za zabieg i 偶ycz臋 widocznych efekt贸w! a o po艣ladki b臋d臋 wdzi臋czna je艣li podpytasz, bo si臋 troch臋 obawiam, 偶e mo偶e mi jaki艣 dziwny kszta艂t p贸藕niej z ty艂u wyj艣膰 a ju偶 z dwojga z艂ego lepiej mie膰 pup臋 wystaj膮c膮 ni偶 krzyw膮 :D

Udost臋pnij ten post

i jeszcze pytanie do MatildaMigotliwa: jak u Ciebie rekonwalescencja przebiega艂a? tzn czy nie mia艂a艣 problem贸w z siadaniem itp? bo tego sie w艂a艣nie obawiam - 偶e nie dam rady siada膰 i trzeba b臋dzie kogo艣 zaanga偶owa膰 do zmieniania opatrunk贸w w tylnych cz臋sciach cia艂a :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiuu_uu
艣ci膮gne艂am dzi艣 spodenki, bo my艣la艂am, 偶e sie w nich ugotuje :) zacze艂am przymierzac wszystkie ciuchy w szafie :) jaka rado艣膰, 偶e nie musze ju偶 przykrywa膰 tych znienawidzonych bryczes贸w, kt贸re by艂y bardzo widoczne, a teraz ca艂kowity ich brak :) Ju偶 prawie 2 tygodnie po zabiegu, siniaki ju偶 prawie zesz艂y, ranki wygojone, wszystkie dotychczasowe spodnie wisz膮 smetnie, tam gdzie jeszcze 2 tygodnie temu by艂y wype艂nione po brzegi. Tak sie tym ciesze, 偶e musia艂am sie z Wami podzieli膰 :) Do wszystkich niezdecydowanych - polecam, polecam i jeszcze raz polecam ten zabieg :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
do fiuu fiuu, a mia艂a艣 robiony bj czy smarta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 445
do bruszka 83, z t膮 krzywizn膮 to masz racje hi, hi. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BRIGGET
Ja te偶 chcia艂a bym zrobic sobie ty艂 ud i ten brzuch i przeniesc to w po艣ladki wi臋c jak kt贸ra艣 zrobi to pierwsza to napiszcie jakie efekty :) Ja bym chcia艂a miec taki ty艂eczek jak ona , podaj臋 linka ni偶ej I przy okazji BY chcia艂a bym sobie wymienic implanty w piersiach na wi臋ksze :P Co my艣licie o tej lasce? http://www.modelmayhem.com/59897 musicie klikn膮c w jej galerie i otworzy si臋 wi臋cej zdj臋c , mi sie podoba ej ty艂ek i talia boskaaa te偶 takie chce :) zabiore to zdj臋cie do chirurga a swoj膮 drog膮 jak jeste艣cie zadowolone ze sojego BY podajcie namiar na jak膮s dobra klinik臋 ja sie wybieram wstepnie do LA PERLA ale wol臋 sie jeszcze upwenic i zasi臋gnac opinii kogos bardziej do艣wiadczonego ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiuu_uu
Jestem po bj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zuzulia
Brigget przesta艅 podbija膰 w ten spos贸b stron臋 la perli. Nie sta膰 na reklam臋 p艂atn膮? Dziewczyny nie dajcie si臋 robi膰 w balona.

Udost臋pnij ten post