Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_zdrada

rozwód? boję się co będzie dalej...

Polecane posty

Gość anyone_anyone
ciekawe dokąd ;) do jakiejśkanciapy w pracy? :P

Gość olka_zdrada
"Żaluje" było o Anyone mężu. Mój dopiero zacznie żałować.

Gość olka_zdrada
Stać go, mnie to nie interesuje.

Gość anyone_anyone
nie sądze, zeby żałował ;) chciałam tylko, żeby zauważył te moje zasr****** kwiatki, takie głupie uczucie jeśli facet, z którym siębyło tyle lat nawet nie spojrzy na ciebie.... Zobaczysz Olka, zawsze będziesz chciała być tą naj, super zadbaną i w ogóle, żeby widział co stracił,dekolt każdorazowo większy a szpilki wyzsze i coraz to nowe :P ale on nawet na mnie nie popatrzył :( i Twój pewnie też nic nie zauważy - w końcu to faceci ;) po tygodniu zauważyłby włosy przemalowane na inny kolor ;) i nie musi tego widziec, sama czuję sie z tym dobrze, nie sądzę, żeby miał żałować, zawsze chciał wszystko na odwrót i inaczej, dążył do jakichś swoich wyobrażeń i marzeń -czasami dziwny facet,nie nadążąłam za nim, niech sobie układa życie jak chce...... cieszę się tylko, że dogadujemy się w kwestii dzieci, bo to dla mnei bardzo ważne póki co zaznaczam... póki co ;)

Gość olka_zdrada
Należy do "dziwaków" ;)??? Liczę się z tym że mój też nie spojrzy, liczę się, że jak kogoś sobie znajdzie to będzie mnie trochę bolało, ale wiem, że między nami juz nigdy nic nie będzie.

Gość anyone_anyone
nie "dziwak" a "dziwny" ;) inny? inny niż ja? w sumie fajny "był", miewał czasami jakieś takie swoje widzimisie :P żył swoja pracą, swoimi projektami, miał swoje wizje i marzenia... pod koniec naszego małżeństwa ześwirował zupełnie, siedział w necie do nocy, smsował z nia leżąć koło mnie i myślał, że tego nie wiem.... szkoda słów.... a Twój jaki jest?

Gość olka_zdrada
Żyje pracą - to tak jak mój. Jest skończonym pracoholikiem. W wolny weekend głowa też pracy, zmienił się, teraz stał się strasznym sztywniakiem, nie potrafu jak kiedyś żartować, śmiać się. W gościach nawet nie umie o niczym innym tylko praca, praca ...

Gość anyone_anyone
wiesz co Ola, na początku moze trochę boli, zwłaszcza jak pomyślisz, ze niedawno spał z Toba w łóżku a teraz sypia z nią... chociaż u mnie dawno dawno dawno nie było już między nami żadnych "czułości" :P ale potem przechodzi, teraz jest mi wszystko jedno z kim gdzie i jak długo sypia :P Póki co nie zamierzam się z nikim wiązać, ale jak się kiedyś pojawi ten ksiaże z bajki to tym bardziej bedzie mi wszystko jedno. Jeśli Twój mąż jest w miarę normalnym facetem to bedzie unikał pokazywania się w Twoim otoczeniu ze swoja nową lalą ;) tą od smsów czy jakąś inną. Będzie się wstydził ,przede wszystkim przy dzieciach. Tak mi się wydaje.

Gość olkaa_zdrada
Nie chce się do tego przyznać, ale on jest uzależniony od pracy. To w głównej mierze pogrążyło chyba nas jako parę, Zapomniałam, że jest przystojny ;) Szkoda, że nie możemy się spotka na kawę albo jakiegoś drinka ;)

Gość anyone_anyone
no mój aż tak mocno to nie, bo na widok dzieci dostawał małpiego rozumu i wariował z nimi na podłodze :) w kwestii "sztywniaków" to w naszym małżeństwie raczezj ja takim byłam :P on to taki totalny świrus biegający po plaży na boso, gadał z każdym, zawsze uśmiechniety ;) kiedys w markecie na moment gdzieś zniknął i za minute wciągnął mnie do przymierzalni, jezu jaka była kłótnia !!!! nienawidze takiego czegoś, dlatego właśnie świr i dziwny :P :P :P

Gość meski punkt widzenia
pozwolę się wtrącić w babskie pogaduchy :P przystojny to nie wszystko :P i co zamierzasz z nim robić Ola?

Gość anyone_anyone
"Szkoda, że nie możemy się spotka na kawę albo jakiegoś drinka" bylas nad morzem-trzeba bylo wpasc ;)

Gość anyone_anyone
bylas z mezem - skoro przystojniak ;) no wiesz, samotna jestem,niedlugo juz nawet rozwiedziona :P

Witam wszystkich :) żadnego odbijania facetow proszę :) sami sie znajda :) mi tam dobrze samej nie chce niczyjego nawet jakby byl przystojny jak sam Hołowczyc :P

Gość olka_zdrada
Spoko może się wymienimy, skoro sztywniak by Ci pasował. Mi by bardziej chyba Twój, też jestem małym świrem ;)

Gość olka_zdrada
Kiedy ten dzień??? Boisz się ???

Gość anyone_anyone
najpierw musisz się uwolnic od swojego :P

Gość anyone_anyone
termin mamy na za dwa tygodnie. czy się boję? chcę mieć to juz za sobą... mam nadzieję, że nie wynikną jakieś brudy w trakcie, jacyś świadkowie, jakieś "lale od smsmów" i wszystko skończy się po pierwszej rozprawie. Wtedy z końcem września wyrok rozwodowy bedzie juz prawomocny a ja młodą rozwódką :) pewnie sie upiję, bedę ryczeć albo nie wiem co jeszcze.... zastanawiam się jaka bedzie moja reakcja-bardzo tego chcę, czekam jak na zbawienie,ale w końcu to bedzie jakis zamknięty rozdział, a ja jestem normalną kobitką.... mam nadzieję, że w sądzie będę trzymała fason i klasę :P

Gość olka_zdrada
Masz rację - muszę się uwolnić od mojego. Mam teraz trochę czasu, żeby przemyślec wszystko, pewnie ja będę musiała złożyć pozew, bo on raczej tego nie zrobi.

Gość olka_zdrada
No to ładnie, po wszystkim musisz się upić!!!! Ja bym tak zrobiła ...

Gość anyone_anyone
dzieci do babci na dwa dni ;)

musisz go "wyczuc", gdybys miala te smsy to pewnie śpiewałby inaczej :( a nie mozesz pod jakims pozorem zdobyc jego bilingu? poza tym zalezy czy on czuje sie w tym waszym niebycie dobrze, czy takie nierozmawianie i twoja mina go kiedys wnerwia na tyle, ze sam zlozy pozew. Bo jesli mu dobrze to mozesz sie nie doczekac nigdy....

Gość znaki zapytania i odpowiedzi
w 99 % to kobiety są powodem do zdrady , no bo przecież jak suka nie da to pies nie weżmie , a czy wy panie myślicie inaczej?

Gość olka_zdrada
Nie mam możliwości, biling mogą wydać tylko właścicielowi. On czuje się gorzej niż ja, widzę że go to wnerwia, że traktuję go jak powietrze.

rozwód i znowu ślub i znowu jakaś suka i znowu rozwód , czas zmienić myślenie , poszukać przyczyny zdrady, a nie odrazu do sądu , może lepiej po rozum do głowy , a może to dla was za daleko ?

Gość olka_zdrada
Gdybyś czytał wszystko to byś wiedział, że zdrada to tylko gwóźdż do trumny, od dawna się nie układało.

zapwne jesteś jeszcze młoda albo ''blondynka''