never_more 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 witajcie ładnie się u mnie rozkręcają przygotowania do świąt :) pełno jedzonka i jak tu się nie oprzeć dzisiejszy sport to walka z oknami i odkurzaczem ;) pozdrawiam i życzę udanych pod względem dietetycznym świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 U mnie dzis postnie (2 kromki chrupkiego z twarogiem, gotowana ryba i surówka, jabłko) i porządkowo. Studentki, radosnych, rodzinnych Świąt. I silnej woli w walce z pysznymi pokusami.By przyszło nam opamiętać się wcześniej niż 6 kwietnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
never_more 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 dzisiaj jeszcze pierwszy raz zastosowałam peeling z fusów od kawy sypanej :) czytałam o jego antycellilitowych własciwosciach wczesniej i postanowilam sprobowac zbierałam przez dzien od wszystkich domowych kawoszy fusy z kawy - przed nałożeniem jeszcze raz wszystkie fusy zaparzyłam nastepnie odcedziłam i taką papkę rozsmarowywałam na udach i posladkach - efekt: bardzo gładka i mila w dotyku skóra :) potem jeszcze wtarłam w skóre balsam z serii Eveline mam zamiar stosowac co drugi dzien taką papkę tutaj wiecej "przepisów" na taki peeling: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3497054&start=150 ja następnym razem dodam jeszcze troche oliwki i soku z cytryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Never, ja tym peelingiem w zeszłym roku zapchałam brodzik :D. Mam na niego więc szlaban. Ale wspominam mile - ja dodawałam odrobinkę żelu pod prysznic i cynamon jeszcze. A u mnie waga dziś pokazała 56,5 kg. Czyli od 11-13 marca jestem 3,5 kg na minusie, a od 1 marca pewnie jeszcze wiecej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 oo ja tez go uwielbiam . czytalam ze czesciej niz co tydzien nie mozna ale nie rozumiem czemu. cynamon tez testowalam ale robi sie glut, fakt zapycha strasznie wszelakie wanny:) az sie skusze chyba jutro:D dziewczyny, wesolych spokojnych swiat. zycze jutro i pojutrze WYTRWALOSCI i aby jedzenie nie owladnelo nami i przycmily swietowanie tego co potrzeba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Zycze Wam, by na wielkanoc robote w kuchni odwalil zajac, baranek potem posprzatal stoly, a Wam zostaly ... Sex i pierdoly !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Hej !!! :) Ale miło Was czytać. Myślałam, że topic upadł a tu proszę. Ktoś miał mnie namierzyć i ściągnąć, ale nie dostałam wiadomości. Moje drogie Dziewczynki :) Wczoraj odnotowałamn na wadze 49 kg, czyli nie muszę Wam mówić jak bardzo się cieszę. Widzę, że wszystkie działacie, bo o efektach wagowych aż miło poczytać :) Cieszę się że wszystkie mamy sukcesy na wiosnę :) Dużo ostatnio jestem w rozjazdach, więc czasu niezbyt wiele, ale daję radę. Spodnie mi z tyłka spadają, a to najważniejsze :) Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa Kochane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 O wow dziewczyny :D ale topik tętni życiem!! nawet nie wiecie jak mnie to cieszy bo będę potrzebowała waszego wsparcia:P Przyszła wiosna, a razem z nią nowe siły witalne :D więc odchudzanie powinno nam iść gładko zwłaszcza, że zaczynają królować świeże owoce i warzywa i organizm sam, podświadomie "domaga się" witamin, zwłaszcza, że teraz łatwo o różnego rodzaju infekcje, grypy itp. U mnie było b. dobrze do wczoraj :/ bo przyjechałam do domu i jem, jem, jem ... całe szczęście, że święta wielkanocne są tak krótkie :D ... Ostatnio mam dużo zajęć (znalazłam pracę) i dzięki temu nie przekraczam 1200kcal dziennie w czwartek widziałam na wadze 47kg więc jeszcze 2kg brakują mi do upragnionych 45kg :P od wtorku planuję rozpocząć kurację "szczupła latem" :D Mam nadzieję, że już do października będziemy tu regularnie pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Pebi87 - gratuluję obrony na 4,5 :D super! Elena2525 :D również Ci gratuluje ale tych 49kg na wadze w ogóle jak się dzisiaj trzymałyście jeżeli chodzi o dietę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Hej Dziewczyny! WItaj Anytram! Ja jeszcze przed Świętami zakupiłam trochę bakalii - suszonych śliwek, moreli, bananów. Nie są niskokaloryczne, wiem wiem :D. Ale za to pyszne i zdrowe. Je miałam dziś za łakocie. A potrawy świąteczne wybierałam w wersji light - jajko bez majonezu, szynka, ale bez chleba (zrobiłam rolady z pekińskiej - listek kapusty, cienki plaster szynki,a w środek warzywa), sałatki tylko z jogurtem naturalnym. Żadnych ciast, nawet mnie do nich nie ciągnęło. Obiad sobie odpuściłam. Byłam na fantastycznym, trzygodzinnym spacerze, po którym miałam ochotę głównie spać :D. Jutro jem już całkiem po swojemu - kanapki na pieczywie chrupkim, gotowane mięso, może jakiś serek wiejski. Termin rozpoczęcia pracy zbliża się nieubłaganie, chcę ten czas dobrze wykorzystać - jak najwięcej pracy mgr napisać, pouczyć się i zadbać o siebie. Dieta+wysiłek fizyczny+pielęgnacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Kwiecień 4, 2010 Oooo, hej Elena, nie dostrzegłam w pierwszym momencie Twojego posta. O rety, rety. Ale WY z Anytram teraz laski jesteście, poniżej 50 kg to już naprawdę figury top modelek. Gratulacje!!! Ech, niebawem podzielę Twój rozjazdowy los - we Wrocku będę tylko gościem, bo na zajęciach trzeba się zjawiać,a żyć i workować będę gdzie indziej. A jak miłość Dziewczyny u Was? Kwitnie na wiosnę nowa czy odradzają się te stare ( te nierdzewne :D)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 jaaaa ale fajnie , teraz i temat nabierze sensu, chociaz wiekszosc z Was (bo nie moge napisac nas ;p) juz jest szczuplymi mega laskami!!! Dajcie nam jeszcze czas tez schudnac (te co jeszcze maja co? są tu jeszcze takie?? jakie Wasze cele?) anytram, jak to w domu tak zle z dieta, ale pamietam ze zarazilas mame zapałem dietetycznym. Jak jej idzie? u mnie wczoraj bylo na poczatku ok , na sniadaniu w miare sie trzymalam jedzac gotowane jajka i salatke, ale potem peklam na cieście i to w nieciekawej ilosci.. ale nie moge robic z tego powodu tragedii bo calkiem upadne na dno , a tu nowy dzien nowa walka! jutro wracam do 'siebie' czyli do Krakowa, dzis wytrwac bez ciasta bedzie ciezko ale dam rade!!!! :) milosc milosc.. u mnie jej nie ma.. chociaz mozliwe ze wisi w powietrzu, dam Wam znac za pare dni :P a u Was? ???????? Pebi , widze od dluzszego czasu w zwiazku pamietam jego poczatki:) ale to chyba nie bylo az rok temu ? to o co chodzi z rocznica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 Ależ ja Was dawno nie widziałam :) stęskniłam się :) Najgorsze jest to, że teraz praktycznie nie mam czasu na necie posiedzieć. Dzisiaj zaglądnęłam bo jestem w domku na święta, ale od jutra znowu w drogę :) Wczoraj miałam taki ciątacz, że myślałam, że wyjdę z siebie...tak mi się chciało czekolady...ludzie...myślałam, że zwariuję. A sklepy wszystkie pozamykane...wciągnęłam trochę makowca, sernika i ciacha z kremem, a le to było to o co chodziło... Chciało mi się tabliczki czekolady, takiej mlecznej, grubej, najlepiej z orzechami :) Zeby było ciekawiej dzisiaj już tak mi się nie chce, pewnie dlatego, że osiedlowy sklep jest otwarty i nie byłoby problemu z zakupem ;) Masakra :) Nie będę Was tak regularnie odwiedzać jak poprzednio, bo cierpię ostatnio na brak czasu, ale postaram się :) Buziaki i trzymam kciuki za Wasze zmagania, chocaż większość już faktycznie nie bardzo ma co zrzucać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vejda1987 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Elena co za sugestywny opis czekolady! Ja od dzisiaj znowu dieta, wczoraj biegałam, chcoiaż to chyba za dużo powiedziane. Jestem porazona swoim brakiem kondycji, 5 minut biegania i już wrażenie, że zemdleję. Ostatecznie wymordowałam pół godziny zprzerwami. Nie ma bata mus biegać dalej, bo nie ma innej możliwości - kondycję mam gorszą niż staruszek. Tu już nawet nie chodzi o dietę:) Lecę na zajęcia - miłego dnia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Kwiecień 30, 2010 :) Witajcie dziewczyny Ostatnio duużo się u mnie dzieje ale w dalszym ciągu pilnuję tego co jem:) ... ważę już ok 46kg więc już tak niewiele zostało mi do wymażonych 45kg :D... a jak u was???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 Witajcie!!! Ogłaszam, że w końcu udało mi się ujrzeć 45kg na wadze :D ... Jestem mega szczęśliwa ostatnimi czasy:) ... zakochałam się do szaleństwa:D, jem zdrowo, nawet mam energię i motywacje do ćwiczeń mam zamiar przeżyć w tym roku świetne wakacje i jednocześnie czuć się dobrze w swoim ciele :) jak na razie wszystko zmierza w tym kierunku... A jak wam idzie? jak postępy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Sierpień 14, 2010 puk, puk :) dziewczyny jak żyjecie ??? Ajjj wakacje to ciężki okres dla diety :D... nie da się tego ukryć... Nadal liczę kcal ale już nie tak rygorystycznie ;)... Nie jestem w stanie zliczyć ile litrów lodów pochłonęłam w te wakacje :P ... ale nie odbiło to się na figurze ... ważę ok 46kg i jest mi z tym całkiem dobrze :)... Odkąd jestem w związku to już w ogóle mam utrudnione zadanie ale są i plusy... i ja i mój chłopak kochamy jedzenie, dogadzamy sobie nieźle... ale też często się ruszamy, rolki, dłuuugie spacery... itp. :P robią swoje i pewnie dlatego nie tyję mimo, że jem dość sporo ;)... Fajnie by było reaktywować nasz topik, zwłaszcza, że w tym czasie na pewno zyskał na aktualności co wy na to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika...marika 0 Napisano Wrzesień 6, 2011 Odchudzam się 5 dzień, lecz dzisiaj mam wyrzuty sumienia, że za dużo zjadłam 3 jajka na twardo 1 kromka pieczywa Maca z wędliną sałatka- 1 chudy twaróg, 1 pomidor, 1/3 papryki, 3 plastry wędliny 2 średniej wielkości bułki ciemnego pieczywa 1/2 serka białego do chelba 2 banany 1 nektarynka 1,5 lody herbata ze słodzikiem Duzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach