Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcieeeee

doradzcie -przesyłka na all

Polecane posty

Gość doradzcieeeee

teraz sprzedałam zabawke miałam zaznaczone opcje dostawy normalną tylko afacet bez kontaktu ze mnązalicytował-wygrał i mi pisze ze mam przesłac za pobraniem cozrobic?

Gość MonikaKow
A czy zaznaczyłaś ze wysyłasz tez za pobraniem????

Gość MonikaKow
Jeśli nie zaznaczyłaś opcji wysyłania " za pobraniem", nie masz obowiązku wysyłać tak jak życzy sobie kupujący :)

Gość fdfdfgdgf
no własnie mnie zaskoczył nigdy tak nie wysyłałam (i nie miałamtakiej opcji) facet ma same pozytywy(ja tez:)) ja nawet nie wiemdokładnie na czym to polega ze mi listonosz kase przyniesie?

Gość no pobranie polega na tym
ze kupujacy placi kase listonoszowi przy odbiorze przesylki, nastepnie kasiorka jest dostarczana na twoje konto bankowe lub do rak wlasnych (zalezy jaka opcje wybierzesz).

Gość frgfrty
no dzieki alekurde taka paczka to jest pewnie duzo drozsza niech on nie mysli ze ja za zwykłącene mu tak wysle

Gość aaaaaaaajjjjjjj
idziesz na poczte z paczuszka,wypełniasz kwitek,wpisujesz sume jaką ma gość dać ( cena zabawki+przesyłka),numer konta na który mają przelac lub gdzie ma przekaz z kasą dojść.Bardzo prosto,nic wielkiego:)

Gość odpisz gosciowi ze nie wysyla
za pobraniem

Gość niech wplaca na konto -czemu
ty sie ma trudzic

Gość dziekiii
no tak zrobie bo co aleze ludzie chca za pake bulic bez potrzeby :O ze niby zaufania nie ma czy co ?

Paczka pobraniowa jest ok 2 x droższa. T raz.dwa, że jak nie miałaś na aukcji zaznaczone "płatnośc za pobraniem" to facet ma obowiązek wpłacić na konto.nigdy nie wysyłam za pobraniem bo jak ktoś nie odbierze, to ja pokrywam koszt przesyłki pobraniowej (czyli jak 2 x zwykła) plus koszt zwrotu do mnie (1 x zwykła).Jeśli nie chcesz wysyłać za pobraniem to odpisz, że warunki aukcji sa inne, obowiązuje płatność z góry. jestem pewna, że facet o tym wie tylko kombinuje licząc, że skoro jesteś nowa, to się złamiesz.Zalicytował, czyli zaakceptował warunki aukcji.

Najlepiej daj link do aukcji to będzie można sprawdzić czy faktycznie wszystkie warunki były jasno określone.

Gość to ja mam młyn
faktycznie nie odbierze i bede tyle kasy w plecy

Gość zrob sobie strone o mnie i nap
isz ze nie wysylasz za pobraniem

Gość dfdfd
nklka aleco masz na mysli pisząc że facet o tym wie tylko kombinuje licząc....

Jeśli ktoś licytuje w aukcji to zapoznaje się z warunkami.Dziewczyna pisze, że zaznaczyła na aukcji przesyłkę pocztową, czyli z wpłatą z gry (inaczej byłaby to przesyłka pocztowa pobraniowa).Nie wierzę, że ktoś, kto licytuje nie widzi gdzie zaznacza się rodzaje wysyłki (jesli ma więcej komentarzy niż zero). Spotkałam się kilkakrotnie z odmową odebrania towaru "jeśli nie wyślę za pobraniem" - od osób z kilkudziesięcioma komentarzami pomimo, że warunki aukcji były jasne.Po prostu niektórzy już tak mają że nie zważają co napisano na aukcji, wydaje im się, że mogą sami dyktować warunki odgórnie ustalone a potem ew. straszyć negatywem.Być może facet faktycznie nie widział, wtedy też zrozumie jeśli się mu napisze w którym miejscu jest to zaznaczone. Ale jeśli ma już jakieś komentarze to wg mnie szansa na to, że nie wie, jest bliska zeru..

Gość ale złamie sie dziewczyna i co

Gość ale złamie sie dziewczyna i co
bo nie rozumiem-wysle za pobraniem gosc jej zaplaci i ok autorko ile gosc ma pozytywów? 30,50,100,300?

"bo nie rozumiem-wysle za pobraniemgosc jej zaplaci i ok"A jesli nie odbierze przesyłki? To traci na wysyłkę pobraniową i powrotną.

Gość jaka zabawke wystawiałas
jak kształtowała sie cenowo?

Gość zabawka za 27 zł

Gość dlatego pytanie wyzej o ilosc
pozytywow-bo nie wierze ze jak ktos ma 300 aukcji to wycina numer z nieodbieraniem paczki

Gość gosc ma14 komentarzy ja 53

Gość napisz ze nie wysylasz za
pobraniem i czekaj na przelew innej opcji nie ma

-> dlatego pytanie wyzej o iloscFakt, osoba co ma kilkaset kmentów i same pozytywy to faktycznie wiarygodna osoba.. tyle, że taka osoba nie pisze po aukcji z prośbą o pobranie jeśli na aukcji widnieje przedpłata (osoba z tyloma komentarzami zna zasady bardzo dobrze ponadto bałaby się negatywa za wymuszenie zmiany warunków) dlatego założyłam, że to nie jest ktoś z takim dorobkiem.Jak kolo ma 14 komentarzy to nie ryzykowałabym. Ale ja to ja.

Gość masz jasno i klarownie napisan
Formy płatności Wpłata na konto bankowe (płatność z góry) wiec niech gostek nie kombinuje

Gość jeszcze gostek kupil 4 rzeczy
tylko-reszta to sprzedarz