Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcieeeee

doradzcie -przesyłka na all

Polecane posty

Gość zolzaa
a czy ja napisalam ,ze ktos ma mi laske robic i "zapierdalac"jak to okreslilas z moja paczką? ja tylko napisalam,ze nie wszyscy sa tacy,ze nie odbieraja paczek i ,ze nie zawsze jest mozliwosc zapalcenia przelewu to na poczatkowe zarzuty i pytania ,dlaczego ktos woli paczki za pobraniem skoro przelewem tansze wiec nie musisz sie unosic

Gość tragiczny ten odwetowy komenta
rz, nie poprawny stylistycznie i gramatycznie, trzeba bylo sie tu dziewczyn poradzic, bo mało kto z go zrozumie, przeciez nie kazdy czytał ten topik i zna sytuację.

Gość ekjhrgweklrhglwkerhglwkerjgwr
no to chyba logiczne ze wiekszosc ludzi odbiera paczki, nie wiem o co ci chodzi, skoro teraz piszesz ze nie musi ci wcale za pobraniem wysylac :O Stwarzasz tak samo komus problem chcac pobranie bo musi stac w kolejce na poczcie, sama sie nie unos. Co kogo obchodzi ze mieszkasz na jakims zapizdziu dolnym gdzie ptaki zawracaja a psy dupami szczekaja? :O

Gość zolzaa
jak chcesz bardzo sprzedac to bedziesz stala w kolejce na poczcie zeby mi na zapyziala wies przeslac paczke,ze Ci odpowiem w Twoim stylu:p dobranoc

Gość ekjhrgweklrhglwkerhglwkerjgwr
zolzaa jestes pewna? to dlaczego autorka nie chciala stac?

" jak chcesz bardzo sprzedac to bedziesz stala w kolejce na poczcie zeby mi na zapyziala wies przeslac paczke"Sprzedający ustala warunki i jeśli ich nie akceptujesz, to nie licytujesz. Proste.Jeśli licytujesz a potem wymagasz pobrania, czego Sprzedawca nie zaznaczył w opcji, to wpłacasz na konto. ProsteNie chcesz wpłacać na konto? Nie licytujesz. Proste.Nie chcesz kupić? Nie licytuj. Daj szansę innym.

Gość 70 procent sprzedajacych
nie ma zaznaczonej opcji za pobraniem, wiec tu twoja teoria zolzo sie nie sprawdza

Gość echrrrrrr
jezeli jest sytuacja, ze ktos nie ma konta, itd. to kontaktuje sie NAJPIERW ze sprzedajacym a potem licytuje lub, w zaleznosci od tego czy sprzedajacy zgodzi sie na wyslanie za pobraniem

Gość autorkaaa
mówicie z etragiczny ten komentarz mu wystawiłam? moze fakt hehe mogłam dac linka to tego wątku :D ale te z nie chciałam sie bawic w super wyzwiskabo tez o mnie swiadczy najlepsze jest to ze to tak szybkoi poszło sprzedaz-negatyw dosłownie chwila gdzie sie zgłasza o zwrot prowizji?

Gość autorkaaa
juz mam tylko faktycznie trzeba odczekac 7 dni jeszcze Wam napisze :D ''Z pewnością będę omijał Pani aukcje szerokim łukiem.Rozmowa z Panią to jak rozmowa motora z motorniczym o niczym więc kończę te wywody i więcej wiadomości nie przeczytam bo szkoda mi czasu na te bzdury.'' -JEGO ODP W SPORZE

Gość TAK_____
DZIEKI WAM WSZYSTKIM

Gość olać debila
czyli teraz pieska musisz jeszcze raz wystawic? czy musisz odczekac?