Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia2102

Boląca kość ogonowa

Polecane posty

Gość agusia2102

Od kilku dni boli mnie kość ogonowa,nie przypominam sobie,abym upala czy uderzyła się ..Jestem straszną panikarą i boję się iść do lekarza..Nie boli mnie przez cały czas,aczkolwiek Tylko wtedy gdy siedzę na tej kości .. Czy ktoś z was miał tak samo ? Proszę o jakieś porady i z góry dziękuję ..

Gość mufkaa
ja tak miałam, po pół roku przeszło. przeżyłam bez wizyty u lekarza:P

Gość czasami od zmiany pogody mnie
boli. do przeżycia

Gość ja tak miałam
kilka razy,doszłam do wniosku że to od robienia brzuszków na podłodze. Teraz ćwicze na łóżku, lub w siłowni

Gość agusia2102
Mam nadzieję,że to nic poważnego..Zdaje mi się,że już kiedyś miałam taki ból,ale przeszło ..Tylko teraz znowu ?Nie mam pojęcia przez co to mogło się zrobić :/Nigdy nie choruję na jakieś poważne choroby..Z myślą,że coś mi dolega źle się czuję dlatego pytam czy macie może jakiś sposób ?Sprawdzone maści lub tabletki żeby mi to przeszło??

Gość mufkaa
a może masz nieodpowiednie łóżko, krzesło, fotel? dzień spędzasz w pozycji siedzącej?

Gość agusia2102
Przychodzę do domu i siadam od razu na komputer,przy komputerze mam złe krzesło ( nie jest do przeznaczone do komputera ) takie zwykłe drewniane,rozkładane i nie jest wygodne :/Niekiedy potrafię bardzo długo siedzieć na tym krześle i w pozycji siedzącej też raczej długo spędzam ..

Gość mufkaa
no więc nie dziw się, że może bolec.

Gość agusia2102
No,ale chyba bez przesady..Niektórzy mogą siedzieć całymi dniami i nic im nie dolega ..Ja jestem młoda,więc nie powinnam mieć raczej takich problemów ..Mój tato potrafi przesiedzieć całe dni przed komputerem i nic mu nie dolega,ale może dlatego,że ma porządne krzesło :) Dzięki za odpowiedzi,ale jak coś to pisać jeszcze :P

Gość mufkaa
może Twoja jest delikatniejsza :P

Gość agusia2102
Am młodsza tym delikatniejsza :)Ale powiedz mi,jak wytrzymałaś 'aż' pół roku ?