Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezmienna

Tak bardzo kocham... walczyć o niego?

Polecane posty

Gość Bezmienna

Cześć Dziewczyny! Mam 17 lat, wiem że jestem młoda i moze nie doświadczona. Do tej pory bałam się wejść w poważnych związek z chłopakiem i choć było ich wielu ciągle myślałam o jednym,taki który kocham moją koleżankę... W Te wakacje zaczęłam z nim pisać, spotkaliśmy się oczywiście jak koledzy ale miałam wrażenie, że czuje do mnie coś więcej. Teraz jak zaczęła się szkoła Moja koleżanka zerwała ze swoim chłopakiem i ciągle się koło niego kręci... Co mam zrobić żeby ze sobą nie byli? Ja tak bardzo go kocham... Nie wiem, może powinnam z nią pogadać? ale nie wiem jak... albo powiedzieć mu że go kocham? a jak mnie wysmieje? Prosze Pomózcie mi ... Czekam na odpowiedzi :)

Gość Niezmienna
Nikt mi nie pomoże?

Gość na cudzym nieszczesciu
szczescia nie zbudujesz, po co ci koles, ktory kocha sie w innej.. myslissz ze sie odkocha na pstryknieie palca i zakocha od razu w tobie?? litosci:(

Gość Bezmienna
Nie, nie myślę tak, ale był we mnie zakochany jak ona miała inego przynajmniej dawał mi to do zrozumienia i teraz gdy ona nie jest juz z tym chlopakiem tak poprostu mnie olal i zarywa do niej? Nie oddaj jej go! więc co zrobić?

Gość Bezmienna
Odświeżam :)

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.