Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobitka 36

Eks Babsztyle sa nienasycone i tego ucza dzieci

Polecane posty

Go艣膰 miikaaela
za granica dzieci maja uczucia i ja nie musze sie pukac w glowe bo glupot nie wypisuje mieszkam w Szwecji i tu tak jest 2 tygodnie u mamy i 2 tygodnie u taty rodzice nie robia sobie pod gorke a i dzieci przyjmuja to normalnie bo pomimo ze rodzice sa po rozwodzie to jednak maja ich oboje i to funkcjonuje co kraj to obyczaj

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oj ada ada
a teraz ex ogl膮daj膮c zdj臋cia swojego by艂ego z nowa 偶ona i na ich 艣lubie, na chrzcinach ich dzieci nie widzi, 偶e facet promienieje? a ty dalej krzyczysz, 偶e on tam nie pasuje, 偶e tylko z by艂膮 偶on膮 by艂 szcz臋艣liwy i 偶e ta "niunia" ga na si艂臋 trzyma, wredna i neidobra... tylko, 偶e on wcale na takiego biednego i zm臋czonego nie wygl膮da...promieniej, jak nigdy :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 promienieje promienieje
eks wcale nie neguj膮 tego "promieniowania", one tylko zdaj膮 sobie spraw臋, 偶e b臋dzie jeszcze kolejny raz promieniowa艂, gdy 偶ycie go "przero艣nie", gdy spadn膮 r贸偶owe okularki, gdy zaczn膮 si臋 choroby "nowych" dzieci, 偶yciowe problemy, normalne 偶ycie, gdy zwyk艂e dni nie b臋d膮 ju偶 takie ekscytuj膮ce one ju偶 przesz艂y ten etap i widzia艂y jak reaguje misio na k艂opoty i jak ga艣nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmnmnn
oj ada ada - tak tak, wszyscy wiemy, 偶e tyko z wami, dziwkami im dobrze :) Wszystko co by艂o wcze艣niej jest pomy艂k膮 i nale偶y to wymaza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak masz racj臋 kobietko
neksie - babsztyle s膮 nienasycone i tego ucza dzieci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do powyzejjjj
zobaczymy jakie neksie beda nienasycone jak misio wroci do swojej ex zony, u mnie w艂asnie do tego wszystko zmierza, tylko jest r贸znica, moj m膮z nie ma z ta raszpl膮 dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada malutka
Taa... Pewnego dnia, gdy andropauza mija, Misio budzi si臋 i zaczyna sobie my艣le膰: CO JA TUTAJ ROBI臉? Zauwa偶a, 偶e przezi臋biona Neksia wygl膮da tak samo, jak przezi臋bina Eksia, 偶e te偶 ja czasem g艂owa boli, 偶e te偶 miewa z艂y humor. Widzi, 偶e nowa partnerka nie chce by膰 s艂u偶膮c膮, ale mie膰 partnera, towarzysza w codziennym 偶yciu. R贸偶owe okularki z nosa Misia - B臉C. Co robi Misio? Rusza na poszukiwanie nowej Pani idealnej!!! Co on swoje jedno, jedyne 偶ycie b臋dzie sobie z jak膮艣 upierdliw膮 raszpl膮 偶ycie marnowa艂. Przecie偶 mu si臋 nale偶y odrobina szcz臋艣cia. I nagle Neksia s艂yszy, 偶e jest wredna, niedobra, 偶e zrujnowa艂a mu 偶ycie, kt贸re by艂o pi臋kne i w og贸le to wszystko JEJ wina. i nim si臋 Neksia obejrzy, ju偶 jest Eksi膮. Rozgoryczon膮 Eksi膮, kt贸ra widzi jak jej Misio uk艂ada sobie 偶ycie z now膮 pani膮. A przecie偶 mia艂o byc tak pi臋knie... Po rozpadzie mojego ma艂偶e艅stwa chodzi艂am na terapi臋. Chcia艂am wiedzie膰, dlaczego... Dawa艂am z siebie wszystko - by艂am 偶on膮, matk膮, kochank膮, praczk膮, sprz膮taczk膮, s艂u偶膮c膮. Po 18 godzin na nogach. Zadbana, pachn膮ca... Na ka偶de skinienie. Czego by艂o brak. Teraz wiem, 偶e istnieje na 艣wiecie rodzaj faceta - KR脫L 呕YCIA. Ten Pan jest wybitnym egocentrykiem - on i tylko on sie liczy, jego potrzeby, plany, marzenia. Jemu si臋 nale偶y. Kr贸l 偶ycia nie ma 偶adnych zobowi膮za艅 - bo 偶ycie na to za kr贸tkie. Ma bardzo prosty Kodeks moralny - jego skrzywdzi膰 nie wolno, on natomiast w imi臋 swojego osobistego szcz臋艣cia mo偶e zrobi膰 wszystko - i tak b臋dzie niewinny. Kobiety, kt贸re go kochaj膮, musz膮 po艣wi臋ci膰 jemu wszystko... I tak to na nic, bo dla chwilowego kaprysu on przekre艣li ca艂e ich po艣wiecenie... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4261936&start=90 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4259731&start=30 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4265154 I to one b臋d膮 ponosic ca艂kowit膮 odpowiedzialno艣膰 za rozpad ich zwi膮zku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitka 36
,,Z moich obserwacji ( i 偶yciowego baga偶u) wynika, 偶e takie pretensje (jak Niunia i kobitka 36) roszcz膮 zazwyczaj panie, kt贸re aby zosta膰 Next, musia艂y najpierw z 偶ycia swojego Najdro偶szego wysiuda膰 jego aktualn膮 偶on臋 wraz z gromadk膮 dzieci.'' Adusiu mylisz sie,juz pisalam,ze poznalam go,gdy byl kilka lat po rozwodzie. Zonaci mnie nigdy nie interesowali ani zajeci. ,,I 偶a艂uj臋 jedynie, 偶e pazernej suce dzidzi nie zmajstrowa艂.'' Naprawde zalujesz? Czy to znowu tylko puste slowa ??? Wiesz,on sie kiedys zakocha :):):) i zmajstruje dzidzie i bedzie Promienial.:) A Tobie szczeka opadnie,albo wypadnie.:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwde
Drogie eks. Jak bylyscie ta pierwsza zona tak samo dysponowalyscie pieniedzmi meza, bo to byly wasze wspolne pieniadze. Razem decydowaliscie o wydatkach i nawet jak nie pracowalyscie nikt wam nie wrzucal ze jestescie pazerne, bo to byly wasze wspolne pieniadze i nikogo to nie dziwilo. Teraz jak byly ma druga zone to ta wyzywana jest od pazernych bo chce decydowac o tym na co pieniadze sa wydawane, tak samo jak wy to kiedys robilyscie. Ciezko wam pojac ze one maja do tego prawo, a wy juz nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada malutka
kobitka 36 - on si臋 nie raz zakochiwa艂, nie raz promienia艂, ale dzidzi nie zmajstruje, bo wie, 偶e dzidzia to uciekajaca kasa z portfela i argument dla niechcianej pani do utrzymania kontaktu. Jest bardzo wyrachowany. Pa艅 ju偶 si臋 kilka przewin臋艂o, ale jak dot膮d na 艣lubny kobierzec go 偶adna nie zaprowadzi艂a po tym, jak Next, kt贸ra rozbi艂a ma艂偶e艅stwo, kopn臋艂a go w d... , gdy sie okaza艂o, 偶e po rozwodzie zosta艂 bez grosza, auta i pi臋knego domu w turystycznej miejscowo艣ci, a za to z alimentami na kwot臋 po 400 z艂 na bli藕niaka. Nie utrzymuje z synami kontaktu, od aliment贸w najch臋tniej te偶 by si臋 wykr臋ci艂 - ja z nich nie korzystam, za艂o偶y艂am obu synom konta i wp艂acam je tam, jak b臋d膮 doro艣li, to im si臋 przyda. Synowie maj膮 za to kontakt z dziadkami (rodzicami eksa), s膮 do nich przywi膮zani. Je偶d偶膮 sami, ja utrzymuj臋 tylko grzeczno艣ciowe kontakty. A co do twojego k艂opotu z tytu艂u - zanim napiszesz z艂e s艂owo o matce dzieci twojego m臋偶a, postaw sie w jej sytuacji. Co zrobisz, gdy Tw贸j m膮偶 pozna m艂odsz膮, pi臋kniejsz膮, inteligentn膮, wykszta艂cona dziewczyn臋 i uzna , 偶e to ona a nie ty rozumie go najlepiej i to ona a nie ty jest mi艂o艣ci膮 na reszt臋 偶ycia? Czy odpu艣cisz mu alimenty i rado艣nie cmokniesz w cz贸艂ko 偶ycz膮c s艂odkiego, mi艂ego 偶ycia, czy raczej b臋dziesz oczekiwa膰, 偶e b臋dzie nadal na wasze dziecko 艂o偶y艂 i o nim nie zapomni? Pamietaj jedno - 偶ona nie jest na ca艂e 偶ycie - w ko艅cu to tylko obca kobieta i faktycznie mo偶na sie z ni膮 rozwie艣膰... Natomiast dziecko to jest krew z krwi i jest sie za nie odpowiedzialnym do ko艅ca 偶ycia... A skoro on ma teraz z ta eks 7 - 8 - letnie dziecko, a ty pozna艂a艣 go kilka lat po rozwodzie to pomy艣l o jednym - facet nie mia艂 skrupu艂贸w, by zostawi膰 kobiet臋 z malutkim (2-3- letnim) brzd膮cem, czy b臋dzie mia艂 skrupu艂y wobec ciebie. Bo w to, ze wszystkie dzieci twojego eks by艂y niechciane i znienawidzone od razu -nigdy nie uwierz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bvbvbv
"A skoro on ma teraz z ta eks 7 - 8 - letnie dziecko, a ty pozna艂a艣 go kilka lat po rozwodzie to pomy艣l o jednym - facet nie mia艂 skrupu艂贸w, by zostawi膰 kobiet臋 z malutkim (2-3- letnim) brzd膮cem, czy b臋dzie mia艂 skrupu艂y wobec ciebie." No przecie偶 JEJ nigdy nie zostawi, to ONA jest mi艂o艣ci膮 jego 偶ycia i w przeciwie艅stwie do EKS nie zaci膮gn臋艂a go si艂膮 do o艂tarza i nie wrobi艂a w dzieci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada malutka
Ale niestety nie jej, ale w艂a艣nie Eks 艣lubowa艂 w obliczu Boga " Mi艂o艣膰, wierno艣膰 oraz to, 偶e jej nie opu艣ci a偶 do 艣mierci" . Jej tylko w obecno艣ci urz臋dnika "偶e uczyni wszystko, alby ich ma艂偶e艅stwo by艂o zgdodne, szcz臋艣liwe i trwa艂e" :-) przed Bogiem to Eks jest legalna 偶on膮, a ona tylko jawnogrzesznic膮... Niestety ja te偶 :-) i mam sk*** za m臋偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada malutka
A 艣wiadomo艣膰 tego, 偶e tak naprawd臋 nigdy z 偶ycia m臋偶a jego tr贸jki dzieci nie wyrzuci musi byc dla niej dobijaj膮ca... Pomy艣lcie - te dzieci maja przed sob膮 ca艂e偶ycie i wiele sukces贸w, z kt贸rych ojciec b臋dzie dumny i b臋dzie PROMIENIA艁 - wiecie, jaki to dla niej b臋dzie b贸l? Uczucia si臋 zmieniaj膮, jak sie raz rozwiod艂o, zawsze mo偶na to zrobi膰 drugi raz... jak kto艣 raz wybra艂 takie rozwiazanie, to przy wiekszych problemach skorzysta z niego ponownie - w ko艅cu zna jego skuteczno艣膰... A wi臋zy krwi - s膮 nierozerwalne. Im bardziej kobitka 36 b臋dzie motac mi臋dzy ojcem a dzie膰mi, tym bardziej jej sie potem dostanie... Nie wchodzi si臋 mi臋dzy rodzic贸w a dzieci - ta mi艂o艣膰 bywa trudna, ale te偶 jest najbardziej pierwotna. A jak dziewczyna ju偶 mocno miesza, wida膰 po jej postach - skoro 7-8 letnie dziecko zaczyna m贸wi膰 do obcego faceta "tato" to znaczy, 偶e ma potrzeb臋, aby kto艣 pe艂niacy t臋 rol臋 w jego 偶yciu pe艂ni艂... A 偶e biologicznemu ojcu pe艂ni膰 jej zabrania jego nowa 偶ona... Facet kiedy艣 otrz膮艣nie sie z b贸lu po by艂ym nieudanym zwi膮zku, emocje wygasn膮... Nagle stwierdzi, 偶e jego dzieci uwa偶aj膮 go za kogo艣 obcego... B臋dzie szuka艂 winnych takiej sytuacji. Zgadnijcie, komu si臋 dostanie? Temu, kto stale marudzi艂, jaka to eks i jej dzieci pazerne, a przecie偶 maj膮 nowego tatusia i nie s膮 ju偶 jego rodzin膮!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobitka 36
,... A 偶e biologicznemu ojcu pe艂ni膰 jej zabrania jego nowa 偶ona...'' Piszesz bzdury.To ja te dzieci zapraszam do nas.Ostatnio tez jak telefonowalysmy pytalam jedno dziecko,czy znowu na swieta przyjedzie.Ostatnio tez wolalo byc u nas niz z matka. Och mamuska mylisz sie....... Zostawic to ja go moge a nie on mnie.:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rowerem przez 偶ycie
Nie czyta艂am ca艂ego topiku, ale jaka艣 pani poruszy艂a ju偶 ten temat... Konstruktorem relacji mi臋dzy dzie膰mi z pierwszego ma艂偶e艅stwa i kolejnego jest FACET, ojciec dzieci. Ale facet musi mie膰 jaja, a nie by膰 marionetk膮, kt贸rymi dwie panie, by艂a i nast臋pna 偶ona nim dyryguj膮. W艂a艣ciwie nie spotka艂am si臋 z objawami nienawi艣ci dw贸ch kobiet [by艂ej i obecnej] je偶eli zwi膮zek ma艂偶e艅ski rozpad艂 si臋 bez udzia艂u tej drugiej. Ze sporej gromadki moich, tych serdeczniejszych kole偶anek, tylko dwie trwaj膮 nadal w tych samych zwi膮zkach ma艂偶e艅skich. Z moich obserwacji wynika, 偶e najwi臋cej psiocz膮 osoby o nieczystym sumieniu. Sama jestem i rozw贸dk膮 i drug膮 偶on膮, co wi臋cej mam nieco bardziej skomplikowan膮 sytuacj臋 rodzinn膮. Mojego obecnego m臋偶a brat o偶eni艂 si臋 z siostr膮 by艂ej jego 偶ony. Na wielu rodzinnych spotkaniach jeste艣my zmuszone bywa膰 razem. Na szcz臋艣cie mog臋 jej 艣mia艂o spojrze膰 w oczy... Rozmawiamy, czasami nawet dzwonimy do siebie, nasi synowie [m贸j z poprzedniego ma艂偶e艅stwa i ich-jej i mojego m臋偶a] zd膮偶yli si臋 zaprzyja藕ni膰. Nie pa艂am nienawi艣ci膮 ani do mojego by艂ego i jego nowej rodziny, ani do ex mojego m臋偶a, ani do te艣ci贸w - oni lubi膮 nas obie, i by艂膮 i mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona pomidorka
dla wi臋kszo艣ci tutaj pisz膮cych 偶ycie jest czarno-bia艂e jak zostawi艂 mnie to i zostawi ciebie jak ze mna mu nie wysz艂o to i z tob膮 nie wyjdzie jak mnie z malutkimi dziecmi zostawi艂 i nie mia艂 skrupu艂贸w to i ciebie te偶 oleje i znajdzie sobie inn膮 czytaj膮c takie wypowiedzi mo偶naby pomysle膰, 偶e wi臋kszo艣膰 by艂ych 偶on uwa偶a, 偶e ka偶de ma艂偶e艅stwo jest dok艂adnie takie samo, przechodzi identyczne etapy i ka偶dy zwi膮zek wygl膮da dok艂adnie tak jak JEJ a przecie偶 to bzdura, kt贸ra bardzo 艂atwo obali膰 - wystarczy rozejrze膰 si臋 dooko艂a! czy naprawd臋 WSZYSTKIE ma艂偶e艅stwa jakie znacie s膮 takie same? ka偶dy s膮siad zdradzi艂 zon臋? wasi bracia, ojcowie? wszyscy? nie jedni borykaj膮 si臋 z alkoholizmem, inni z przemoc膮, inni maj膮 ci膮g艂e awantury a jeszcze inni lubi膮 spedza膰 razem czas, dogaduj膮 si臋 i s膮 przyjaci贸艂mi zaraz powiecie, 偶e to przecie偶 chodzi o waszego ferelnego by艂ego, 偶e wy go 艣wietnie znacie 9od momentu rozwodu najlepiej, dziwnym trafem) 偶e to taki typ, kt贸ry si臋 nie zmienia i skoro jeden zwi膮zek tak za艂atwi艂 i raz mu nie wysz艂o, to nie ma szans, 偶eby inn膮 kobiet臋 potraktowa艂 inaczej... czy swoje przysz艂e zwi膮zki te偶 tak oceniacie? wam te偶 ju偶 nigdy nic z nikim nie wyjdzie, wszyscy was b臋d膮 zdradza膰 i oszukiwac za plecami? raczej nie, skoro jednak niekt贸re by艂e decyduj膮 si臋 na kolejne zwi膮zki, ba, nawet ma艂偶e艅stwa, czyli jest dla was szansa pomimo pora偶ki? tylko dziwnym trafem ten by艂y jako艣 ju偶 nie ma szansy nikogo normalnego spotka膰, ani si臋 zakocha膰, ani za艂o偶y膰 normalnej rodziny, ani wyj艣膰 na prost膮...skre艣lony na ca艂ej linii :o czy偶by? :o przypomnijcie sobie drogie pani swoje w艂asne poprzednie zwi膮zki - ka偶dy z nich wygl膮da艂 dok艂adnie tak samo? identycznie? chocia偶 z innymi facetami? nieprawda same wiecie, 偶e w jednym nami臋tno艣膰 a偶 hucza艂a jeszcze po roku, podczas gdy w drugim wygas艂a ju偶 po dw贸ch miesi膮cach, same wiecie, 偶e jeden facet Was ok艂ama艂, drugiego Wy ok艂ama艂y艣cie, bo nie do ko艅ca by艂 w waszym typie, z trzecim uwielbia艂y艣cie chodzi膰 na d艂ugie spacery podczas gdy ka偶de wyj艣cie z czwartym by艂o okropnie nudne... teraz ci wszyscy panowie u艂o偶yli sobie 偶ycie z kim艣 innym, 艂膮cznie z ex m臋偶em, ka偶dy jest na sw贸j spos贸b szcz臋艣liwy i cho膰by艣cie struga艂y nie wiem jak pewne siebie, to nie mo偶ecie przewidzie膰, 偶e 偶adnemu z nich si臋 nie u艂o偶y tylko dlatego, 偶e nie wysz艂o im kiedy艣 z wami... bo tak samo jak s膮 m臋偶czy藕ni powielaj膮cy schematy i skacz膮cy z kwiatka na kwiatek, to s膮 tez tacy, kt贸rzy na swojej drodze spotykali r贸偶ne kobiety, pr贸bowali dot膮d a偶 spotkali t臋 w艂asciw膮 czasem jest to pierwsza 偶ona, czasem trzecia, czasem taka mi艂o艣膰 nie nadchodzi nigdy ale to, 偶e wam si臋 taka mi艂o艣膰 jeszcze nie zdarzy艂a, albo to, 偶e nie poczu艂 tego do was 偶aden z poprzednich facet贸w nie znaczy, 偶e ka偶dy jest teraz nieszcz臋艣liwy i niezdolny do mi艂o艣ci... przeciwnie, wi臋kszo艣膰 raczej spotka艂o w ko艅cu swoje drugie po艂贸wki i nawet nie wraca do zwi膮zku z wami, je艣li ju偶 to 偶ycz膮c wam dobrze, a wy z艂o偶eczycie i bluzgacie jakby艣cie wszystkie szklane kule pozjada艂y jedynie sie w tych swoich 艣miesznych proroctwach o艣mieszaj膮c tak, zgadzam si臋, 偶e naiwne niunie przekreslaj膮ce ca艂a przesz艂o艣膰 faceta i nie dopuszczaj膮ce do siebie my艣li, 偶e on m贸g艂 kiedy艣 艣wiadomie i ch臋tnie z kim艣 mieszka膰 i planowa膰 przysz艂o艣膰 s膮 smiesze bo s膮 ale wy, by艂e 偶ony, m膮drzejsze i bardziej do艣wiadczone (bo przecie偶 nie naiwne niunie) jeste艣cie tak samo 艣mieszne wierz膮c w swoj膮 wy艂膮czno艣膰 na jedyny "promieniej膮cy" zwi膮zek z facetem i zarzegaj膮ce si臋, 偶e wtedy, kiedys dawno z wami to by艂o "to", nawet pomimo, 偶e was opu艣ci艂, zdradzi艂 i zrobi艂 wszystko, 偶eby si臋 odci膮膰 i zapomnie膰...a teraz ju偶 nie ma prawa by膰 nic, a nawet jak co艣 ewidentnie JEST, nawet jak on ma 偶on臋 i dzieci to krzyczycie g艂o艣no , 偶e przecie偶 ich nie kocha tak jak was i na pewno kiedys zostawi :o dok艂adnie tak samo jak te "niunie" z t膮 tylko r贸znic膮, 偶e one neguj膮 przesz艂o艣膰, a wy negujecie przysz艂o艣膰 ca艂a reszta sie zgadza, bo one zaprzeczaj膮 durnie namacalnym faktom, a wy pewnie zapewniacie 艣wiat o czym艣 co si臋 jeszcze nie zdarzy艂o gdyby kt贸ras z was by艂a tak dobrym wizjonerem, jestem pewna, 偶e nigdy nie zwi膮za艂aby si臋 z takim frajerem jak ex, a gdyby juz si臋 zwi膮za艂a, to napewno nei sp臋dzi艂a kilku/nasto letniego ma艂偶e艅stwa czekaj膮c na to a偶 j膮 ten frajer zdradzi i zostawi wida膰 nie zbadane s膮 wyroki ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rowerem przez 偶ycie
zielona pomidorka - ciekawam, czemu艣 nie dojrza艂a? Tak dojrzale piszesz... Masz racj臋, r贸偶nie nasze losy si臋 tocz膮... M贸j ex te偶 nie by艂 zdradzaczem, ja nie zdradzi艂am. a jednak nasze ma艂偶e艅stwo nie przetrwa艂o... mam du偶o sentymentu do by艂ego, ale ju偶 go nie kocham - roz艂膮ka zostawi艂a sw贸j 艣lad... Ot, 偶ycie... On zaplanowa艂 polepszy膰 nam 偶ycie w jednym z kraj贸w Europy, ja, jedynaczka nie by艂am w stanie zostawi膰 schorowanych rodzic贸w - da艂am mu wolno艣膰. Jeszcze przez 2 lata mia艂 nadziej臋, 偶e mo偶e zmieni臋 zdanie... nie zmieni艂am... Potem znalaz艂 sobie inn膮, przyznaj臋 ma facet gust. A ja po pewnym czasie te偶 sobie u艂o偶y艂am 偶ycie na nowo... pozna艂am rozwodnika... Bez zdrad, bez rozbijania zwi膮zk贸w zosta艂am by艂膮 i now膮 偶on膮. Szcz臋艣liw膮 偶on膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
A kogo to obchodzi czy si臋 u艂o偶y czy nie? Ka偶dy jest kowalem swojego losu ,ka偶dy podobno robi tak by jemu by艂o dobrze lub drugiej osobie ,je艣li komu艣 dobrze nie jest to widocznie tak dobrze nie robi艂. Po co ta ca艂a demagogia , u was panie wszystko sprowadza si臋 do kasy a bajki opowiadajcie dzieciom na dobranoc ,byle nie za d艂ugo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teeeeeeeeeee panie z
spadaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
Czy ca艂y arsena艂 argument贸w zosta艂 wyczerpany , a mo偶e jaszcze jaki艣 as w r臋kawie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada malutka
Ja tam kas臋 by艂ego mam w d... Zarabiam tyle, 偶e starczy mi na kaprysy zar贸wno swoje, jak i prawie doros艂ych syn贸w. Gdy trzy lata temu musia艂am wyjecha膰 na 6-tygodniowe szkolenie, synowie sp臋dzili ca艂y ten czas z ojcem - wylicza艂 im ka偶dy grosz, dobrze, 偶e zostawi艂am im zask贸rniaki, boby chyba z g艂odu padli, nie m贸wi膮c, 偶e gdy jeden rozchorowa艂 si臋 na angin臋 i przysz艂o wykupi膰 leki w aptece, Eks kaza艂 dzwoni膰 do mnie po przelew. Dodam, 偶e potem za trzy miesi膮ce nie da艂 na dzieci ani grosza, bo "mia艂 wydatki, jak by艂y u niego". No i kaza艂 zwraca膰 kas臋 za pr膮d i wod臋 za okres ich pobytu. Synowie poskar偶yli sie na ojca te艣ciowej :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaakkaaa
Zielona pomidorka - to chyba jeden z najnormalniejszych wpisow tutaj ale nie kazdy jest w stanie go zrozumiec bo musialby przyznac sie do swoich bledow a to juz ciezko, Mnie zastanawia jedna rzecz wlasnie - czemu piszecie ze wasz byly bedzie mial kolejne i kolejne. Poczytajcie sobie statystyki. Jaka jest liczba rozwodow i sa to zazwyczaj rozwodu wlasnie z pierwsza zona/mezem. Drugie zwiazki jakos wytrzymuja do konc i sa szczesliwe. Pisze tyle i wiem ze statystyk. Zreszta na wiele par ktore znam to tylko jeden przypadek jest taki ze facet ma 3 zone. Ale coz wy macie swoje teorie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
Te ex nigdy prawdy nie powiedz膮.. Najcz臋艣ciej chc膮 si臋 usprawiedliwi膰 i jak im si臋 uda to wyj艣膰 z twarz膮 .My艣l膮 ,偶e wszyscy dooko艂a s膮 g艂upcami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaa z tob膮 na czele

Udost臋pnij ten post

Zwykle chodzi o ura偶on膮 ambicj臋 obu stron(ex i next), troch臋 pokory i wszystko 艂atwiej znie艣膰 .Sama jestem next i w zasadzie nie mam problemu z ex ,na poczatku by艂a w lekkim amoku ,bo jest nadal sama ,ale ju偶 jej przesz艂o. Mnie akurat cieszy ,ze moj obecny ma dzieci,bo pryznajmniej mnie nie ci艣nie;P. Fakt ,faktem,ze Ja mam swoja kase ,wi臋c nawet nie wiem ile placi aliment贸w.Placi na czas i raczej sporo.Bardzo kocha swoje dzieci,a trudno miec chyba do faceta pretensj臋 o to ,ze kocha w艂asne dzieci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te coca cola
jasne woda.....sp艂ywaj w kiblu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem eks
i ciarki mnie przechodz膮, wypowiedzi, jak w masarni za n臋dznych czas贸w :( Drogie Panie, wi臋cej klasy, apeluj臋! wstyd mi troch臋 za niekt贸re :( eks nie zabior膮 nic next, kto ma dzieci- wie jakie to koszty. Nie chodzi o to. Chodzi o powa偶ne podej艣cie do takich temat贸w. Dziewczyny. Samo 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mo偶e to jest tak
偶e to zwyczajnie obciach a nie 偶adna tam dojrza艂o艣膰 narobi膰 kolejnych dzieci w kolejnych zwi膮zkach i zn贸w odej艣c wi臋c tkwi si臋 w nich i tylko nieliczni decyduj膮 si臋 na drugi rozw贸d. Poza tym kolejne alimenty, kolejne powi膮zania to by by艂o jakie艣 chore taka patchworkowa rodzina zszyta z kawa艂k贸w pierwszej , drugiej , trzeciej, czwartej rodziny. Mo偶e dlatego drugie ma艂偶enstwa si臋 nie rozpadaj膮? To tylko hipoteza- kto si臋 z ni膮 zmierzy?

Udost臋pnij ten post

Jestem eks i next, jako eks moj by艂y ma wr臋cz ze mn膮 niebo, dzwonie sporadycznie i tylko w sprawach dotycz膮cych dziecko 艣rednio raz na pol roku, pisze te偶 rzadko, jego nowa 偶ona mnie nie interesuje, bardzej to ja sp臋dzam jej sen z powiek. Natomiast moj m膮偶 kt贸ry te偶 jest next i eks ma naprawde piek艂o, jego by艂a raz mu zabrania widywa膰 dzieci utrudnia jak tylko mo偶e, za chwil臋 dzwoni 偶e nie radzi sobie z nimi ale jakby tego by艂o ma艂o po ka偶dej wizycie u ojca tzn. u nas jest telefon od jego by艂ej 偶e jej si臋 co艣 nie podoba, a to 偶e syn musial rano wsta膰 a to 偶e ja si臋 nim nie zajmuje - bo przecie偶 jej dziecko jest najwa偶niejsze - a to 偶e kto艣 z nas co艣 powiedzia艂 a syn poda艂 dalej i jej si臋 to nie podoba normalnie horror. Ja we w艂asnym domu jak s膮 dzieci m臋偶a musz臋 uwa偶a膰 co m贸wi臋 i pilnowa膰 sie, a偶 w ko艅cu powiedzia艂am do艣膰 tym bardziej 偶e to jest moje mieszkanie i nie mam zamiaru ucieka膰 z w艂asnego domu. Od samego pocz膮tku jak dzieci przyje偶dza艂y zajmowa艂am si臋 nimi, gotowa艂am sprz膮ta艂am pra艂am i opiekowa艂am si臋 jak m膮偶 by艂 w pracy ale dzieci im by艂y starsze i za podszeptami matki zapewne coraz bardziej mia艂y do mnie olewaj膮cy stosunek, mog艂am m贸wi膰, m贸wi膰 i tak mnie nikt nie s艂ucha艂 a ja nie potrafi臋 krzykn膮膰 na nie swoje dziecko az powiedzia艂am skoro tak to ja umywam od opieki r臋ce , do denerwowania si臋 i odpowiedzialno艣膰i mam w艂asne dziecko. I tu eks trafi艂 szlag, kolejny telefon dlaczego ja si臋 jej dzieckiem nie zajmuje, jakby to by艂 m贸j obowi膮zek.M膮偶 na to 偶e ja nie jestem od zajmowania si臋 dzie膰mi tylko oni i 偶e nie mam takiego obowi膮zku. Cz艂owiek chce by膰 dobry ale niekt贸re eks tak potrafi膮 zatru膰 偶ycie by艂ym 偶e szok. Na dobr膮 spraw臋 to jej zachowanie jest dla mnie 艣mieszne ja nie musz臋 nic, nie jestem i nie by艂am zale偶na od jej by艂ego, wszystko co mam to dzi臋ki w艂asnej pracy a ona wszystko co mia艂a to posprzedawa艂a i zosta艂a z niczym u mamusi, facet kt贸ry zrobi艂 jej kolejne dziecko j膮 ola艂 i teraz umila czas mojemu m臋偶owi wiecznymi pretensjami i telefonami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hkasd,hksddsk
a ja zostawi艂em nex, bo mia艂a pretensje, 偶e alimenty p艂ac臋 i jeszcze kupuj臋 prezenty i ci膮g艂e s艂ysza艂em, 偶e alimenty wystarcz膮!! Nie wa偶ne, 偶e w tym samym czasie jej syn dosta艂a ode mnie komputer, to mia艂a by膰 norma. Jak si臋 czu艂em jako ojciec?? Jak ostatni sk..... . Bola艂o mnie to tak, 偶e kupi艂em c贸rce laptopa!! Ta艅szy i co awantura!!! Nex urabiaj膮 tak facet贸w, 偶e chc膮 ka偶dy grosz z nich wydusi膰, 偶eby nie oddali na swoje dziecko. Ot ca艂a prawda.

Udost臋pnij ten post