Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

No Nudnawa, Ty, Zalotna i ja. Ciekawe, która z nas jest gorąca, a które lodowate? :D

Oj i mamy nową koleżankę.... witamy:) Krakusie - lodu, lodu!:) dzisiaj skrobać lodówki nie musisz, wystarczy parapet?;) to która taka lodowata, co? jedna już się ujawniła!

nudnawa witaj :) wszystkie gorące.......hm...ciekawe ;) ja już po kubku gorącej kawy, dochodzę do siebie....wnętrze gorące.....jeszcze z zewnątrz....prysznic gorący i pierwsze lody przełamane :P:P

przejdzmy moze do konkretow - poszukiwany jest mocno stapajacy po ziemi brunet wieczorowa pora inteligencja najwyzej punktowana na rowni z poczuciem humoru i dystansem do siebie kto reflektuje?

zapach deszczu - rzucilam haczyk, ale nie zanecilam, co???;) to moze jeszcze raz?, nieeee

Gość taki jeden on
addicta..... odpowiadam rysopisowi.... jeszcze jakies wymagania?

nie, skad;) jest ich cala masa, ale jestem ugodowa! co by tu na poczatek - godny zaufania - ale chcialabym BYWAC o niego zazdrosna - delikatnie rozsadny - ale chcialabym z nim pobiegac po deszczu czasami wielotwarzowy - nie dwulicowy, ale zeby mnie zaskakiwal opiekunczy kiedy trzeba, nie lubie jak mi faceci nadskakuja jest tego wiecej!

ja to wolę, żeby mój chłop był zwyczajny i poprosu mój. dosyć mam dziwactw, jak patrzę w lustro:))))))

Gość Kogut rozczochrany
Witam wlasnie wrocilem z roboty

Tłoczno się zrobiło, konkurencja... Jak zwykle to mężczyźni mają w czym wybierać. 😠 ;) Witajcie dziewczęta, miło Was widzieć. :D A i Kogut się pojawił. ;> Ciekawe gdzie pozostali Panowie się podziewają? :D

Hej Arda, Kogucie - witamy:) no tak, to niech Addicta bierze tych wyjątkowych a my zwyczajniaków, co? jak to potem w domu z takim wytrzymać?:)))) oczy wokół głowy, cha cha! ja już raz to przechodziłam - nie dziękuję:)

a co to house? powiem wam, że nie miałam TV 4 lata - miałam na wszystko czas, szczególnie ma muzyczkę i książki. Ostatnio zimą się skusiłam - to był mój nawiększy błąd. wprawdzie jeszcze się nie zaprzyjaźniliśmy, ale nie powiem, czasami kiedy jestem sama - mówi do mnie:)))) więc jak chłop wybywa z domu, śpi ze mną pilot;) pierwszy - nerwy są? czy dalej jesteś taki przewidywalny?

nawet Krakus zrezygnował z romantyzmu na rzecz football'u:) chyba idę spać - jest mi tak błogo pod kołderką....;)

N. mam TV, ale czy ja z niego korzystam ?....taaa, pogododę zerknąć i House'a poznać.....wolę zdecydowanie literaurę i książki. Ayble skłamałabym, gdybym napisała, że nie zasiadam przed tv. Jednak najskuteczniej przed nią zasypiam ;) Tak, to z oczami prawda.......ale czy tacy to istnieją ? Toż tak jak i my, zółka niezłe, tak i oni :P :D

Nudnawa polecam House'a choć to jeden z tych niepokornych. :) Szczery do bólu, bezczelny ale też piekielnie inteligentny. :D Lubię sobie pooglądać ale w życiu codziennym zdecydowanie stawiam na zwyczajność. :) TV mam, ale jak mój synek nie śpi to królują w nim bajki. :) Ciężko jest mi wytrzymać nic nie robiąc, dlatego też jestem w stanie się skupić na tym co oglądam tylko ja prasuję. :D A teraz np. siedzę przed kompem z tv w tle. :)