Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalotna Lola

Są tutaj fajni mężczyźni ?

Polecane posty

nudnawa - z tym fetyszem to rzeczywiście coś jest :P najbardziej seksowne fotki dla mnie to takie z bosymi stopami najlepiej na kamienistej plaży ;)

pamiętam kiedyś w jakimś konkursie na miss spośród kilku kandydatek jedna dała właśnie taką fotkę z bosymi stopami i tym zdobyła mój głos :P

Queen absolute classic. Mniam! :D http://www.youtube.com/watch?v=uMGjN8-9IG0 A ten kawałek to mi się nawet w Japonii na karaoke udało zaśpiewać. :D Choć trudny bardzo. :) Żesz no Nudnawa coś Cię dziś nie rozumiem. :( Znak to że powinnam się do jaśka przytulić. ;)

Kogucie sayonara! We will not miss you! :P Codzienne szare życie potrafi nieźle dać się we znaki, tym bardziej w taką pogodę. Gdzieś sobie trzeba je osłodzić prawda Dziewczęta? :D

Krakusku - on ciebie tak polubił, że teraz zły na mnie, że ciebie nakręciłam na tę poezję. ty też zły? 😘

Wymiękam już. Wczoraj późno się kładłam a dziś zaspałam bo mi się telefon rozładował i dojechałam do pracy na 10:30. :D Jutro muszę o jakiejś bardziej cywilizowanej porze pracę rozpocząć. :) Dobrej nocy wszystkim. 🖐️

Zaprawdę powiadam, możesz sobie zmienic kurnik....kogucie ;) nikt zatrzymywał nie będzie........ Ciekawam jedynie ogo Ty szukasz....bądż czego....ale bez tej wiedzy lżej mi ;)

Nudnawa już po wyprzedaży letniej, a do zimowej jeszcze daleko. ;) Nie masz się czym martwić. :D