Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 cholerko :D zapomniałaś zmyć maseczkę i jesteś zielona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 24, 2010 I ja witam deszczowo wszystkich Pogoda barowa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 u mnie świeci słońce TO nie maseczka. Krew mi nie doszla do twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 jolkaza....koszmar z tą pogodą...przynajmniej w centrum :O cholerka....to poproś sąsiada to Ci zrobi usta-usta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 sąsiedzi są bleeee :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 24, 2010 ŚL - popatrz.... ooo popatrz:D "Na dworze deszcz, zawieja, ludzie idą do pracy, dobrze,że to nie ja " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 wy piszecie o jakims deszczu, a u mnie wiosna :D SŁońce świeci, ptaszki śpiewają :D Cieplutko, pięknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 cholerka...chcesz nas zdenerwować a ja za jakieś dwie godzinki muszę iść na miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 Ja, zdenerwowac? :D :D :D Skad Mówiłam, żebyś przeprowadziła sie na południe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 24, 2010 cholerka- na południu też nie zawsze jest tak ja opisujesz:D Jak nie pada, to nie pada, a jak zacznie........ to powodzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 jolka , ale nie na moim południu :D U nas powódz była jeszcze jak byłam mała, i to taka słowna powódz ;) A owszem, na południu (obok) tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 cholerka -a ja mówiłam, że znajdź mi księciunia....to przybiegną w podskokach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 Leniwcu przecież wiesz, że juz mam jednego an oku z własnym lokum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 cholerka....czytaj ze zrozumieniem napisałam....księcia....a nie tego, co stoi za księciem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 widze jakas nowa twarz na topiku Mam nowe powiedzenie (zaslyszane od licealistow): Jestem przez ciebie na nieświadomce:D :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 Zdzira :D hahaha...fajny tekst :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 24, 2010 psychczna...- ja też cię witam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 :D Jezu jak mi sie nie chce isc na te pieprzone zastepstwa bede w domu po 18, ja sie zastrzele:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 Zdzira...ale jak pisałaś....marcowa premia będzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 nie zastrzelisz sie ! :) po 18 bedziesz tak wykonczona ze ledwo nogami bedziesz wloczyc a coz dopiero ciezki pistolet podniesc czesc dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesc pedalku Napisano Luty 24, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 zdzirka kabel ]czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 hmmm pedalka ciagnie na meske forum a mnie do kobiet ciagnie wiec ? mierne sa twoje wiadomosci w materii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 oj, ktoś tu jest zazdrosny Wyśmiewanie jest oznaka słabości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 label:) co racja to racja, wczoraj poszlam spac o 20, dzis pewnie bedzie nielepiej:o ale jak napisal Len, w marcu poszaleje Mam nowa pasje NBA na play station:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 cholerka .. odbijam takie texty od siebie jak pilke do tenisa ...nie mam z tym problemow :) zdzirka NBA ? :D masz racje heeehe to mniej stresujace niz pisanie na kafe statnimi czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 24, 2010 Ja was na jakichś czas pożegnam, życząc udanego dnia :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 milego dnia :) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 a zebys wiedzial;) no dobra, ide zorganizowac soie jakies sniadanie. Nie moga mi sie otworzyc oczy marudze, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Luty 24, 2010 marudzisz jak kazdy kto dopiero wstal np ja :D ja ide cos szamnac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach