szpiegujący widelec 0 Napisano Luty 24, 2010 chollerka- od wczoraj są bardzo kiepskie warunki biometeo, ja poszłam spać o 23 a dziś o 10 rano nie mogłam się podnieść z łóżka :O kawa nie pomaga, czekolada też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 24, 2010 "czy ja powiedziałam, że klon_ zrobił coś złego" Kiedy domagałaś się wyjaśnień, poczułem się jak bezradny zaszczuty króliczek, ścigany przez stado psów gończych :( :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 widelcu ja jestem tak śpiaca, ze ledwo wytrzymuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 24, 2010 Mnie pomaga szef. Dzieki niemu ciśnienie wciąż mam wysokie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 Ja dzis jestem taka sflaczała :{ Nic mi sie nie chce :{ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 Nawet :( mi nie wychodzą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 klon_ nie przesadzaj, nie jestem aż taka zła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 24, 2010 Mój prześladowca właśnie mnie namierzył. Spróbuję ukryć się w damskiej toalecie na resztę dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZMONDACO 0 Napisano Luty 24, 2010 klon jest wybitnym ladacologiem i wniknął w psychikę ułomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 A gdzie sie podziewa reszta? Zdzirka pracuje bez dostepu do kompa. ale Leniewiec? No tak, wybierał sie na spacer w deszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 24, 2010 Nieśmiało podbijam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 uf......powróciłam z wojaży cało i zdrowo :D widelec....dostałaś bana??? :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZMONDACO 0 Napisano Luty 24, 2010 poparłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 jakiego bana, chyba żartujesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 24, 2010 uf....a już się bałam :D ok...ja uciekam nach hause :D widelec :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 jest ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Luty 24, 2010 Ja, ale na krótko:O , bo czerep mi odpadnie z bólu.Tylko poczytałam...... Współczuję wszystkim, którzy dziś mają podobne przypadłości:O Pociesza mnie tylko to,że z czasem minie:D Może do później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 zdzira co się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 24, 2010 siemanes co tam u Was leniuchy, widelce klony i cholery rewq i wszyscy inni których pomineliśmy nie mam czasu do was nawet zajrzeć:( pozdrawiamy Was serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 24, 2010 ladaco, a kogo to obchodzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 PZU:D widelec kurwa, zmarzlam dzisiaj, caly dzien ganialam jak debil, czuje, ze cos mnie bierze. boli mnie gardlo, mam stan podgoraczkowy i ogolnie chujnia z grzybnia.. do tego laska, ktora zastepuje caly ten tydzien dzis rano oznajmila mi (JEST SRODA!!), ze ONA CZUJE, ze do przyszlego czwartku to nie wyzdrowieje:o:o:o jakos kurwa mam przeczucie, ze wlasnie zalicza kolejny stok, kiedy ja za nia oram:o kurwa, mam juz dosc, jestem wsciekla, zmeczona, przepracowana i ocieram sie o depresje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potrzebujesz duzo sexu Napisano Luty 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 daj spokoj, ani sily ani ochoty na sex NIE MAM:o czas zmienic hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 psychiczna nawet nie wiesz, jak ja cię rozumiem... moja koleżanka jak szła na3 dni urlopu wypoczynkowego "to już ją cos brało" a po tygodniu stwierdziła że przez następne 2 tyg.na pewno jej nie przejdzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dużo seksu i Napisano Luty 24, 2010 okład z młodych jąder :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco posraco Napisano Luty 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 24, 2010 i tak oto tyram już kolejny tydzień na drugiej zmianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 24, 2010 nawet kurwa posta nie moge wyslac normalnie, jestem cieciem:o nie wiem widelec, moze zastrajkujemy?? u mnie zapowiada sie jeszcze caly nast tydzien tyrady, nie bede odbierac tel z pracy, niech se szukaja innego osla. czizas jaka jestem zla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach