Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie do końca pewna

Tabletki antykoncepcyjne YAZ - opinie

Polecane posty

Gość gość
Sprzedam YAZ 2 opakowania zafoliowane ważne do 03.2016. aneczka@piekary.net

Gość mufinka87
witam, mi yaz calkowicie nie słyżu, wczesniej brałam cilest, a teraz jest znacznie gorzej. mogę odstapić 4 op. Jesli byla by ktoras zainteresowana prosze o kontakt mail magda.chyzy87@wp.pl

Gość gość
hej, sprzedam jedno opakowanie YAZ 35 zł warszawa tamara.nike.6@gmail.com pozdrawiam!

Gość mini_monster
Kupię 2 -3 opakowania YAZ Rzeszów Kontakt mailowy

Gość mgr farmacji
Dziewczyny! jak się czyta niektóre wypowiedzi, to nasuwa się myśl: Boże, widzisz i nie grzmisz! kto smie opowiadać herezje, ze kilkugodzinne pominięcie zażycia tabletki powoduje odblokowanie czynności jajnika! jako farmaceuta zapewniam, że efekt antykoncepcyjny w postaci zatrzymania owulacji, w trakcie stosowania antykoncepcji hormonalnej utrzymuje się nawet do 3 miesięcy po odstawieniu preparatów hormonalnych. Oczywiście są osoby u których czas ten jest krótszy, ale podkreślam, że w żadnym wypadku, pominięcie stałej pory zażywania lub nawet zapomnienie nie powoduje zniesienia efektu farmakologicznego leku!

Gość noov
nie miałam absolutnie skutków ubocznych. miałam ochotę na seks, nic mnie nie bolało. przestawiłam się na nie po NoVYNETTE. mam ochotę na seks. miesiączki przestały boleć. nie żrem już jak świnia :P Polecam ^^

Gość Rebelle
Witam :) Ja przyjmowałam tabletki Yaz 4 lata i bardzo mi odpowiadały... Żadnych skutków ubocznych. Na początku jedynie wahania nastrojów i tyle :) Teraz koniecznie przyszedł czas na przerwę,a więc mam do sprzedania 3 opakowania ważne do 2017 roku :) Kontakt rebelle_fleur@interia.pl

Gość gość
odstapie 3 op

Gość mini_monster
Odkupię YAZ, pokryję koszt przesyłki, proszę o kontakt netaaa87@gmail.com

Gość DOCHA
Dziewczyny, mam wyjazd do spa. Biorę yazz. Jak przesunąć okres??? Bo mi akurat na ten czas przypadnie...

Gość gość
dziewczyny a ja mam takie pytanie - musze przesunąć, ale przesuwałam 2 miesiące temu i wpadałam na taki pomysl - mam gdzieś opakowanie z 2 ostatnimi tabletkami, bo kiedys zapomniałam i wtedy sie przechodzi od razu do brania placebo, jak wezmę jedną dodatkową tą ostatnią czyli 25 zamiast 24 to będzie ok?

Gość gość
Dziewczyny ! proszę o pomoc. Właśnie dziś konczę opakowanie yazu. Brałam je także ze względu na cerę, ale niestety cera mi się jeszcze bardziej pogorszyła a ponadto mam straszne wahania nastrojów, Czy to jest tylko na początku tak "?. Powinnam je brać dalej czy raczej już w tym przypadku nic się nie poprawi

Gość gość
Decyzja należy do ciebie. Tego typu skutki uboczne powinny minąć po 2-3 opakowaniach, jeśli się tak nie stanie trzeba zmienić tabletki. Co do działania na cerę, to ja biorę Daylette (tańszy odpowiednik Yazu) i u mnie pierwsze efekty pojawiły się już w trakcie 2 opakowania, a największa poprawa nastąpiła po ok. 5-6 miesiącach przyjmowania tabletek.

Gość karolinka0000
Witam od 8dni biore YAZ (od pierwszego dnia miesiaczki)i nadal mam okres? czy to normalne? poza tym mam odruchy wymiotne od kiedy je stosuje prosze o odp kogos kto bral Yaz czy miesiaczki tak dlugo trwaja? bo co do zlego samopoczucie to moze tak tylko na poczatku

Gość gość
NAJTAŃSZY YAZ W WARSZAWIE!!! Apteka Farm-Jed http://aptekawaw.pl/ przez internet - 32,90zł Jeżeli kupicie w aptece na miejscu to kosztuje około 38zł.

Gość gość
Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek antykoncepcyjnych Yaz. Po 35 zl. Tel. 603 630 005. Odp na sms.

Gość Kejsi16
Kupie tabletki Yaz, najlepiej 3 opakowania. Wysylka do USA. kejsi16@gmail.com

Gość gość
Tabletki można znaleść w cenie promocyjnej. W gdańsku w superpharm kosztuje opakowanie 29,99 zł. Polecam. Stosuje je od 2 lat nie mam zadnych skutkow ubocznych.

Gość aaaaaaaaaaaaabc
Cześć dziewczyny, ja też brałam YAZ i dobrze się czułam. A jeśli chodzi o cerę to był ideał (a zawsze miałam z nią problemy). Teraz w moim życiu czas na zmiany i już nie biorę tabletek ;) W związku z czym mam do odsprzedania 4 opakowania YAZ. Piszcie na maila: c_kasia(at)go2.pl

Gość gość
Sprzedam 2 opakowania YAZ po 45 zł za sztukę kupione w aptece, oryginalnie zapakowane, z datą do 2017. Na terenie Krakowa możliwość przekazania do rąk włąsnych. tel. 603 630 005

Gość gość
odstapie za 30zl opakowanie YAZ data waznosci 03.2016 zafoliowane. Najlepiej osobiscie Gliwice, ewentualnie wysle listem +2-3zl

Gość gość
Kupię tabletki antykoncepcyjne YAZ w rozsądnej cenie. PILNIE! Proszę o kontakt: olcia.1991@wp.pl

Gość Justyna l
Sprzedam tabletki YAZ (zafoliowane). Cena: 43 zł. Wrocław

Gość milenamiss
POZEW ZBIOROWY - szukam kobiet do pozwu zbiorowego przeciw firmie farmaceutycznej B..... po stosowaniu przez kilka lat Diane-35 i 2 lata Yaz, wystąpił u mnie zator płuc (embolia) i ostra zakrzepica żył głębokich kończyn dolnych (tromboza), jeśli i Ty brałaś Yaz, Yasminelle, Yasmin, Diane-35 i miałaś udar, wylew, zator płuc, zakrzepicę odezwij się proszę.

Gość Ania9391
Pomimo tego iż słyszałam że apetyt się zmiejsza po yazie,a ja praktycznie nic nie jem to przytyłam w krótkim czasie z 5kg.Nie wiem dlaczego tak jest,migreny mialam na początku i nudności ale teraz jest ok.Okresy jednak są obfite i trwaja z 5 dni. Cera mi się poprawiła ale prze to że tyję to chce zmienić tabletki.Polecicie mi coś?Yaz w dodatku jest bardzo drogi.

Gość natalia23mis
Może i od tabletek strasznie się kobieta denerwuje(nerwica z byle powodu) ale te taż są rzeczywiście bardzo dobre. Biorę je juz 4 lata. Podczas tabletek białych (placebo) też można się kochać i nie zajdzie się w ciążę.wiem bo zażywam i nigdy mnie nie zawiodly. Okres przed ich zażywaniem jeśli chodzi o bol to az mdlalam.po przypisaniu yaz czuje się 1000%lepiej.bol ustal, wręcz go nie ma.jest zawsze tego samego dnia. Bierzcie yaz i nie przejmujcie się ciąża!!

Gość natalia23mis
Ja też mam miesiączkę 5 dni przy nich.pierwszy prawie w cale, potem 3 dni lekki a piątego prawie nic. W szczecinie w galaxy kosztuje 29.99 cena u nich się nie zmienia.wczesniej płaciłam w innych aptekal nawet 56 zł. Ale juz mam ta aptekę gdzie jest po niskiej.

Gość plamienie podczas brania
Słuchajcie,biore Yaz juz kupe lat i zawsze wszystko było ok,włosy mi sie poprawiły,cera cudna, schudłam po nich, mnie naprawde pomogły.Jednak 2 dni temu sie zdziwiłam ,jak podczas 13,14 dnia brania tabletki wystapiło krwawienie,plamienie moze bardziej, krwawienie skape.I w szoku jestem niewiem dlaczego ,pierwszy raz takie cos.I niewiem co robic czy brac jeszcze te kilkanascie dni do okresu i plamic tyle czasu czy odstawic od razu poczekac na własciwą miesiączke i brac od nowa.Nie mam pojęcie,badania miałam niedawno cytologia super wiec niewiem o co chodzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować