Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPRASZAM_

5Kg w 3 dni . + dieta amerykańska 4 kg w 5 dni

Polecane posty

dobra. też idę od jutra. zobaczymy jak to będzie. choć nie jestem przekonana, że działa

Gość zaaaapraaaaszam
1 dzień fajnie zleciał ;) ! przeżyłam . zaliczone ;PP

ja zaczynam od soboty a jak wam minął pierwszy dzien?? ja dzis na swoje dietce zjadłam: pół bułki pełnoziarnistej z plasterkiem wedliny i polową jajka na twardo 1winogrono 1 mały ogorek kiszony miseczke zupy ogorkowej to tyle i na tym koniec

1 dzień minął bardzo dobrze .. ja pije herbate zamiast kawy ;) to już jak kto woli.. ;)) niemoge doczekać się drugiego bo już jestem troche głodna..ale fakt byłam przyzwyczajona do większych ilości jedzenia ;) ciesze sie ze jest was tak dużo .

dziś drugi dzień i też bardzo dobrze ;)) . tylko troche nie pod dietke , ale praktycznie tak samo.. jak nie wytrzymam to mozem potem zjem jakis jogurt albo suchary.. ;d ale damy rade ^^ jutro ostatni dzień ;) ale dzis musze poćwiczyć , bo coś mi sie wydaje że nie chudne... ;/

1 dzień: śniadanie: 2 jaja na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad: 2 jaja na twardo, 150 d surówki jarzynowej, szklanka gorzkiej herbaty lub kawy, kolacja: 2 jaja na twardo, 200 g surówki jarzynowej, suchar, średnie jabłko, woda, 2 dzień: śniadanie: 2 jajka na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad: 2 jaja twardo, 2 marchewki, średnie jabłko, szklanka herbaty / kawy (oczywiście bez cukru!!!), kolacja: 150 g gotowanego mięsa wołowego, jarzyny gotowane w ilości dowolnej, szklanka gorzkiej herbaty, 3 dzień: śniadanie: 2 jaja na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad : 2 jaja na twardo, 250 g gotowanego kalafiora/kapusty, szklanka herbaty / kawy (oczywiście bez cukru!!!), kolacja: 2 małe kotlety wołowe lub cielęce, szklanka herbaty z miodem, 4 dzień: śniadanie: 2 jaja na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad: dowolnie dużo surówki jarzynowej z łyżką oliwy i selerem, średnie jabłko, szklanka gorzkiej herbaty/kawy, kolacja: 2 jaja na twardo, 100 g chudego twarogu, kromka ciemnego chleba, szklanka herbaty , 5 dzień: śniadanie: 2 jaja na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad: 2 jaja na twardo, gotowane jarzyny w dowolnej ilości, szklanka gorzkiej herbaty/ kawy, kolacja: 150 g smażonej ryby, kromka chleba, szklanka gorzkiej herbaty, 6 dzień: śniadanie : 2 jaja na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad: 150g gotowanego kurczaka, 200 g surówki jarzynowej z selerem, małe jabłko kolacja: 150 g gotowanego kurczaka, pomidor, duże jabłko, 7 dzień: śniadanie: 2 jaja na twardo, szklanka gorzkiej herbaty, duże jabłko, obiad: 2 jaja na twardo, 150 g surówki jarzynowej, szklanka gorzkiej herbaty/ kawy kolacja: 2 jaja na twardo, 200 g surówki jarzynowej, suchar, średnie jabłko, 8 dzień: śniadanie: szklanka kawy z cukrem, obiad: 2 jaja na twardo, ugotowany szpinak (wyjątkowo można zastąpić brokułem!!!), pomidor, kolacja: 250 g ugotowanej wołowiny, sałata z cytryną i olejem, wydaje mi się że ta dieta nawet fajna jest ;P bo np . ja bardzo lubie jajka ;) !

1. dzień: Płatki owsiane zalej gorącą wodą - nic nie dodawaj. Odczekaj 5 minut i zjedz Zawsze rób porcję na zjedzenie od razu. 2. dzień: Ugotuj dwie szklanki najlepiej brązowego ryżu w wodzie - to będzie porcja na cały dzień. Brązowy ryż ma dużo właściwości odżywczych i jest o wiele lepszy w smaku od białego 3 dzień: Kasza gryczana - dwie szklanki kaszy ugotuj na wodzie - to też porcja na cały dzień. Jeśli lubisz kaszę możesz jej ugotować nieco więcej. 4 dzień: Powtórka z dnia pierwszego 5 dzień: Powtórka dnia drugiego albo ta .. co o nich uważacie ? : ) bo po amerykańskiej chce przejść na następną i wybieram takie na których wiem że wytrzymam bo lubie składniki które tam występują; )!

Gość m4
to po co piszesz jak innych opinie Cie nie interesuja i w taki ostentacyjny sposób juz to mówisz :]

nie ujęłam tego w ten sposób ;) . Zważę się w Niedziele po 1 etapie : ) i w niedziele zaczynam też 2 etap ;) wieczorem zupełnie lepiej się czuje niż wtedy gdy dużo jadłam ;) .

widze ze dietka ci wychodzi :-) mam nadzieje ze waga poleci w doł ta pierwsza dietka ktora wkleiłas tez wyglada całkiem ciekawie :-) ja czekam na okres wiec narazie sie nie waze a co dzis zjadłam ....?? bułke pełnoziarnista z wedlina i papryka czerwona pół danio kawałek cipłej drozdzóweczki roboty babci :-)

dziękuję :) Tobie też wychodzi.. ! no właśnie tak się zastanawiam żeby przejść sobie od jutra na amerykańską ... a potem na którąś z nich ;) zobaczymy... albo na mż ; ) hehe , dzis już były troche luźniejsze spodnie ;PP to nie mam już tak wielkiego brzucha ! :D

moja waga dzis pokazała 51,7 ale czuje ze zaraz dostane okres bo mnie brzusio boli wiec pewnie i tak waze wiecej niz normalnie bo podczas okresu zawsze sie wazy wiecej juz sie nie moge doczekac kiedy sie skonczy :-( na sniadanko jogurt aktivia :-) i kawka potem jabłuszko i nalesnik z jagodami

ja już po 2 posiłkach , teraz wybieram się na spacer (4 km.. ) i do godziny 18 -19 nic już nie zjem... i jak wrócę to herbatkę i to na tyle dziś... i jutro się zważę po tych 3 dniach.. i wam powiem co i jak , ale mimo tego ze mało dziś zjadłam to mi nie burczy w brzuchu ! i nie chce mi sie jeść . stał przedemną sernik , mój ukochany ;) uśmiechnełam się i powiedziałam ` nie zjem dziś tego ; )` . jutro będę na amerykańskiej to zjem sobie na obiad kawałek sernika na zimno z galaretką i ananasem , mniam ! ( ok 180 kcal kawałek ) ; ) tak że nic strasznego ! :D do wieczorka ; *

a więc możliwe że przeszłam więcej ; ) i bardzo miły nieznajomy zapytał czy nie chciałabym pizzy (kolega koleżanki.. ) a ja odmówiłam mimo że to była moja ulubiona - Hawajska , z ananasem.. ach ; ) ! nooo .. teraz pije sobie krople beskidu ; ) jak tam u Was ?

Gość zaaaapraszaaam
dziś waga to : 63 kg . o 4 kg mniej ! :D mogę być tylko z siebie dumna... dziś zaczynam etap drugi ; ) ! a jak tam wam idzie ?:)!

Gość kdskksdkds
wow fajnie schudlas, gratulacje w 3 dni 4 kilo az?? stosowalas ta 1sza diete tak?? cwiczylas cos?? przestrzegalas jej dokladnie czy troche zmodyfikowalas?:)

Gość kaska braska
a 1 grzanka to co to jest??

Gość szybkoo
czesc dziewczynki =) moge sie do was dolaczyc?;> ale zaczelabym od jutra z tym ze poprostu postaram sie jesc malo :D mam pytanie, a na tej diecie sie chudznie ze wzgledu na mala ilosc kalori czy moze dobor skladnikow?;) trzymam kciuki ^^

ja wczoraj wymiękłam pierwszy raz od tygodnia zjadłam w nocy troche paluszków bo mimo wszystko wybrałam sie na urodzinki do kolegi wypiłam kilka drinków rowniez dzis zaczełam znow dietkowo płatki owsiane wiitelli na sniadanko i własnie pije kawusie w pracy :-)

dwa razy byłam na spacerze ; ) jeden bardzo długi.. drugi krótszy i podczas spacerów piłam wode niegazowaną - krople beskidu ; ) potrafię wypić litr ;P ale to już musze do kibelka wtedy gonić.. co do ćwiczeń , to jak jakaś fajna piosenka w radiu leciała to tańczyłam ;) i sprzatałam w domu ; ) .. ale piłam dużo wody.. i czasem żułam gumę bez cukru miętową . diete modyfikowałam .. jedna grzanka - jadłam dwa sucharki, to około 80 kcal.. i wydaje mi się że jedłam troche wiecej niz jest tu napisane.. bo nawet zjadłam kotleta mielonego ;pp . ale to zamiast obiadu i kolacji.. i wtedy o 20 -2 sucharki ; ) i to tyle ... szybkoo - jasne zapraszam ! moim zdaniem z powodu małej ilości kalori ;) porcelanowy motyl - ważne że się nie zatrzymujesz na dłużej tylko brniesz dalej ;)) . a jak tam u Ciebie kg ? : ) a dziś 2 etap ; amerykańska... a potem 3 ; ta z płatkami .. :PP bo jajka mi się znudzą chyba ; ) !

na wage nie wchodze poniewaz mam okres i sie boje he he jak tylko mi sie skonczy to wskakuje zobaczyc jakie wyniki dzis: musli witelli miseczka rosołu z odrobiną makaronu

no to mało dziś zjadłaś ;) ja też mam okres .. i okropnie mnie boli brzuch , ogólnie to się boję że złapałam infekcje pęcherza ;/ już od bardzo dawna mnie tak nie bolało .. ( kiedyś właśnie tak miałam ,że kilka dni przed okresem tak mnie bolał brzuch i myślałam że to właśnie przed okresem , po tym jak się skończył okres... bolał tak samo .. i się okazało że mam infekcje.. oby nie.. ) oby ból przeszedł ; ) dziś : dwa cienkie plasterki ananasa (100 kcal ) i dwa jajka (120 kcal ) i teraz wychodzę ze znajomymi , dlatego mniej zjadłam wcześniej , więc tak się zastanawiam bo idziemy do restauracji.. i moge zjeść paluszki krabowe lub tosty.. ;> albo nic .. . albo jakąś surówkę.