Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPRASZAM_

5Kg w 3 dni . + dieta amerykańska 4 kg w 5 dni

Polecane posty

wkońcu wyszło że poszliśmy na pizze.. zjadłam jeden mały kawałek i wypiłam 3 wody po 500 ml . idę spać... od jutra znów start - ; )

u mnie waga wczoraj pokazała 50,9 w nagrode pozwoliłam sobie na 2 kawałki pizzy po ktorych dzis sie bardzo zle czuje chyba moj organizm przyzwycził sie do lekkich potraw w mniejszych ilosciach wiec dzis od rana lecze swoj organizm, zoladek na sniadanie zjadłam płatki owsiane fitelli potem zeby moj załądek zaczął działac wypiłam puszke coca coli bo mi zawsze pomaga w takich sytuacjach i poł paczki paluszków ps. wczoraj byłam na solarium,,, alez sie spiekłam o tak ma teraz wyglądac moja stopka

to gratulacje ! ja też właśnie mam zamiar iść na solarium.. ale to dopiero w sobotę ;) wczorajszy dzień - dobrze . dzisiejszy , jak narazie też :) mam zamiar znaleźć sobie w internecie zdiecie jakies szczupłej kobietki - bedzie to dla mnie motywacja .

Gość do zapraszammmmm
ty urosłaś 1 cm w 5 dni??? a to ciekawa ta dieta :D

ja zjadłam jeszcze przed chwila bułke brazowa pełnoziarnista z wedlina to bedzie dzis tyle, pije herbatke mietową na moj biedny brzuszek

nie to raczej pomyłka ;) zaraz to zmienię .. nawet nie zauważyłam . hmm , ja zjadłam dwie rybki , takie mniejsze i dwie łyżki ziemniaków - 300 kcal ok . i cwiczylam 20 min - (-100kcal) ok . i na siłownie o 19 . ;)

u mnie też dziś bardzo dobrze ; ) . chciałabym już dobić do 60 kg ;) zobaczymy jak to będzie :P jutro czeka mnie poświęcenie ; przyjaciółka ma urodzinyi robi impreze ;/ albo nie bede nic jeść albo bardzo mało .

Gość mia mio
jeju a to jest wogole mozliwe tak szybko schudnac?

mi się udaje ;) i tylko 1 i 2 dnia byłam troche głodna ;) tak to to dobrze teraz idzie .. . ; ) jem to na co mam ochote , tylko troche inaczej i w innych ilościach . ; ) i raczej zastępuje swoje ulubione jedzenie . ;P

jeszcze do tego dwie łyżki ziemniaków i 2 marchwi . do tego jogurt . - 200 kcal. to wszystko ;P to i tak dobrze ; ) jak u Was ? ogolnie to zapraszam ludzi ! :D

Gość StevBick

Priligy Website Buy Effexor Online Australia Legitimate Online Pharmacies India Whats Amoxicillin Clavulanate Whisky Amoxicillin

Gość Nina

Moim zdaniem nie ma pewniejszego sposoby jeżeli chodzi o bezpieczeństwo stosowania jak i skutecznośc działania jak Slimunox