Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Oj dziewczyny nawet nie wiecie jak to ciężko wytrzymac. Gin mi by juz powiedział płec, ale twardo obstawałam, ze nie chce znac. Ja i tak mam przeczucia na córkę. A poza tym to chce niespodzianke miec przy porodzie. Zawsze jakies urozmaicenie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Banmon - pazurki super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Długo ci sie trzymaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 średnio robię sobie co cztery tygodnie, generalnie nie podchodza mi powietrzem (odpukać ;) ) tylko tyle co odrosty są, ostatnie zrobiłam po 4,5 tygodnia i w sumie mogłabym jeszcze pochodzić bo fajnie się sprawowały i nawet tych odrostów tak nie widać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 w każdym razie raz na miesiąc wydaję kasę na pazurki ;) jedna z nielicznych moich przyjemności, chociaż to mi wychodzi bo innego rzeczy niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Luty 24, 2010 Banmon jak nie podchodzi powietrze tzn że dobry żel i to tez zależy od dobrze założonego tipsa ale z tego co pamiętam to Ty masz naturalne takie fajne:) Ja znowu obciełam do zera:/ Zaraz popróbuje znow z tymi zdjeciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Luty 24, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e158ef0c50828469.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2a434c9651b9bef0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4376d432ee3c2099.html Na dzisiaj pokazuje tylko kotki bo nie mam juz cierpliwosci do tego wgrywania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 ależ słodkości :) świetne te kociaki :) i widzę że mają swoją bawialnię ;) ja mam nałożony żel na moich naturalnych pazurkach więc może tez dla tego się dobrze trzymają teraz czekamy na zdjęcia z WAKACJI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Luty 24, 2010 Dzięki Banmon. Słodkie to one są jak śpią a tak to slów brak. Przez tydzień mojej mamie zeżarły prawie wszystkie kwiatki w domu:/ A u mnie fruwa wszystko co tylko możliwe...Odkąd są we dwie to masakra! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Luty 24, 2010 A ta bawialnia to drapak:) Chcieliśmy kupic mniejszy ale nie było i teraz taki stoi wielki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 24, 2010 Hej :) Banmon ładne masz te pazurki :) ciekawe jakie bedą następne :p Mam nadzieje że Ci te testy pomogą ;) Smile słodkie kociaki :) czekamy na następne fotki ;) HopeU pytałaś wczoraj o usg 4D, miałam takie ostatnio i fajnie widać w trójwymiarze a nawet w kolorze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 następne to będzie jasny błękit ;) w każdym razie jakis element niebieskiego może i szumu narobią ale na pewno jest weselej z kotkami, mi to się marzy jakieś zycie w domu :) ale na razie na marzeniach się kończy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 24, 2010 Banmon macie już wyniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 jeszcze nie mamy, dzwoniłam do kliniki i babeczka powiedziała żebym przedzwoniła koło 18 bo jeszcze nie ma naszych wyników, może się jeszcze okaże, ze dopiero jutro będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 24, 2010 w sumie to nie ważne czy dzisiaj czy jutro byle by dobre były ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 racja :D chociaż ja bym chciała dzisiaj, strasznie ciekawa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 dzwoniłam przed chwilą i powiedzieli, że jutro mogą być wyniki wkurzyłam się bo w lab mówili że na pewno dziś będą, może niech M zadzwoni po 18..... ja już nie będę dzwoniła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 24, 2010 No tak czekanie jest wkurzające... ale dasz rade ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Luty 24, 2010 Hej Banmon, a my wczoraj badaliśmy nasienie i po pół godzinie mieliśmy wyniki, jest b.dobrze. Także zostaje do rozwiązania moja kwestia. Mam nadzieję że w marcu..bo też już mam dosyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 24, 2010 HEj dziewczyny! Goga masz zdjęcie Michałka i sie nie chwalisz? nieładnie ale możesz się jeszcze poprawić , wystarczy że nam pokażesz :) Smile kotki śliczne :) Ja też mam przeczucie ze nic z naszych starań nie wyszło :( Marta a ty myslisz ze podczas porodu będziesz się nudzić, ze potrzebne ci jeszcze jakieś urozmaicenia ;) A ja stawiam na dziewczynkę Banmon trzymam kciuki za wyniki i fajowe pazurki Hope też mi się to imie bardzo podoba ale Małż się twardo nie zgadza bo twierdzi że jest rosyjskie , tak samo jak odpadł Igor , ale za to Anastazja , która mu sie podoba to już niby nie jest rosyjskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 24, 2010 Joasia cieszę się że wyniki w porządku :) Zobaczysz już na wiosnę w dwupaku będziesz śmigać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Banmon - no to sporo Ci sie trzymają pazurki ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Luty 24, 2010 Ach niech już będzie nawet i czteropak :) ważne żeby był :) ale dziewczyny jak się zacznę rozmnażać (bo wierzę że się uda) to nie skończę :) męża straszę że trójkę chcę mieć ( on dwójkę), będę rodzić jedno za drugim :):):) hhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Laseczki a tak wogóle to widzę, ze trzeba tu zasiac jaka optymistyczna nutkę...i was troche ochrzanic za to stresowanie sie! No wiec dzieweczki - prosze mi sie nie zamartwiac na zapas, bo stres nie sprzyja pozytywnym działaniom :-P Tylko kochac mi sie tu bez wiliczania. Spróbujcie tak chociaż w jednym miesiacu podejsc do tego na luzie, albo inaczej mówic na miesiac dac na wstrzymanie, a jest duza szansa ze sie uda. Udało sie mi to i Wam sie uda. Grunt to POZYTYWNE MYSLENIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 hehe Joasia ja zamierzam miec 3. moj mezuskiek tez tak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 Ola a cóż to za myślenie, ważne że twój małż ma przeczucie ;) za wczesnie, żeby się zamartwiac ;) marta czy ja wiem czy długo, raczej to norma że się tak pazurki trzymaja, wiem że dziewczyny też rzadziej robią nowe Joasia ale szybko!!!!!! ja jutro będę tam dzwoniła i zobaczymy-no myślę, że wyniki już pwinny być, mi się wydaje, ze u nas to trochę dłużej zeszło bo mieliśmy test przezywalności 24 godzinnej plus zwykłe badanie ogóle a ja jutro na rozmowę w sprawie pracy idę, ale pewnie nic nie wyjdzie tak jak zawsze, nie nastawiam się, pożyjemy zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 24, 2010 a ja chcę dwójkę :) w ogóle dzis się dowiedziałam że znajoma która rodziła w listopadzie chce mieć drugie dziecko i zaczynają się starać...to ta co tak marudziła że się nie uda bo tableki bierze .... ona będzie miec dwójkę a ja pewnie wcale, jedni mają a inni nigdy mieć nie będa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Banmon - plisss nie zamartwiaj sie na zapas!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 24, 2010 Tez bedziesz miała slicznegoo dzieciaczka i to szybciej niz myslisz, tylko przestan sie stresowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach