amerie9 0 Napisano Grudzień 20, 2009 ale zmulona jestem :/ banoman widzialam fotke na nk :D fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 20, 2009 eeeeeeeeeee pustka ide pospac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 jaka pustka, ja jestem :D obiadek sobie konsumowałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Jak sie wali to sie wali z kazdej strony.. jeszcze centralne nam siadlo wczoraj mroz w domu a trza na sile palic bo bojler peknie a o naprawie narazie nie ma mowy... mozecie sie domyslic dlaczego.... ciekawe co jeszcze sie stanie przed swietami... odezwe sie po nowym roku jak moja sprawa sie wyjasnie wtedy napisze co i jak bo teraz i tak mam dosc... raczej nie zagoszcze juz na dluzej w obecnej tabelce.. Wesolych swiat i sorry ale mam dosc zycia... i chyba nawet choinki niebede ubranej miala.. dobra pa.. zycze szczescia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 agnesik nie wiem co się dzieje ale uszy do góry, na pewno nie jest tak źle, wszystko się dobrze skończy - musi tak być nie wiem o co chodzi ale jeśli na usg coś wyszło nie dokładnie to to jeszce o niczym nie świadczy, odpoczywaj, nie przemęczaj się i nie denerwuj, może dla spokoju zrób sobie badanie beta HCG zobaczysz wtedy jaka jest wartość wierzę, że będie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Ola czekam na zdjęcie pierniczków :) jutro poniedziałek, i do tego jeszcze mega chujowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 20, 2009 agnes ale chyba nam mozesz napisac o co biega bo sie martwimy :* banoman jestes?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 jestem, jestem :) ja też się niepokoję o agnes...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 20, 2009 nerwowa kobietka z niej ;) mam nadzieje ze mimo wszystko jakos to gra u niej... ja mialam taki zamulaszczy dzien :/ bylam na naszej klasie i wlasnie napatrzylam sie na brzuszki i te sprawy :/nie to ze zazdraszczam ale... dziwne to jest niektore kobiety sie ciesza a niektore nie moga sie cieszyc tylko narezkaja bo tak zle sie czuja a jeszcze inne rozpaczaja... bo to tragedia dziwny ten swiat :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 święta prawda :) mnie trochę zazdrość bierze jak tak patrze na brzuszki albo na maluszki, ale zalezy też czyje ;) szczególnie jest mi dziwnie kiedy patrze na zdjęcia małej koleżanki która była w tym samym czasie co ja w ciąży i ja miałam rodzić 3 m-ce po niej......... jak tak patrze na tą mała ...... to jakoś mi tak dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Grudzień 20, 2009 nie wiem jak to bedzie w drugiej ciazy... jesli taka bedzie... teraz wszyscy moi znajomi albo maja male bobasy albo w ciazy bo taki czas jestesmy po slubach...taka kolej rzeczy... z takich bardzo bliskich mi znajomychh kobietek to 3 poronily pierwsza ciaze i teraz juz sa blisko rozwiazania :D mysle ze jest szansa dla nas banoman ;) a stosowalas sie do zalecen oli hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 trochę te zalecenia zmieniłam, bo jakoś nie mieliśmy ochoty z moim M niekiedy ;) to prawda jesteśmy w wieku kiedy coraz więcej znajomych chodzi z brzuchami albo mają swoje bobasy....ale też i niektóre młodsze ode mnie koleżanki mają już swoje pociechy, dużo znajomych urodziło w tym roku i w poprzednim, taki wysyp był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 już nikogo nie ma :o amerie gdzie zniknęłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 no i nadal pustki............. :o jak ja nie lubię poniedziałku jeden jedyny okres kiedy było mi wszystko jedno czy to poniedziałek to był czas kiedy byłam studentką ;) no i jeszcze później jak byłam bezrobotną absolwentką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Już jestem :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/207c72c0bd5c9b21.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4517b1ba46961070.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24118ce0ec1079a6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b017493d1bdfb603.html Są i obiecane, chociaż trochę niewyraźne, zdjecia moich wypocin, chociaż nie wszystkich bo nie ma tu tych pierniczków z czekoladą ;) A i jeszcze mnie poniosło i zrobiłam pralinki z alkoholem w czekoladzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Agnes jak mozesz to napisz co się stało, martwimy się o ciebie. W końcu jesteśmy tu po to żeby sie wspierać nawzajem :) wierz mi to czasem pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 o jaaaaa jakie to piekne :) ja u nas nie mogłam foremek żadnych znaleźć :o ale cudo, straszniście mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 20, 2009 to i ja pokarze wam moją choinkę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd80d8ac0adb9364.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Banmon fajna choinka, ale nie miała być biało srebrna? czy coś pokręciłam? No i masz prawdziwy czubek :D ja tutaj nie mogłam takiego znaleźć a małż zdecydowanie za ciężki ;) no i aniołki są fajowe :) Teraz czekamy na zdjęcia choinek reszty dziewczyn :P Gadaliśmy dzisiaj ze znajomymi, powiedzieliśmy że ja mogę późno skończyć w Wigilię i zaprosiliśmy ich na 1 dzień Świąt. Czyli w Wigilię będziemy całkiem sami , tylko z kicią :) no i nie musimy patrzec na ich maluszka. Tylko my....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Banmon fajna choinka, ale nie miała być biało srebrna? czy coś pokręciłam? No i masz prawdziwy czubek :D ja tutaj nie mogłam takiego znaleźć a małż zdecydowanie za ciężki ;) no i aniołki są fajowe :) Teraz czekamy na zdjęcia choinek reszty dziewczyn :P Gadaliśmy dzisiaj ze znajomymi, powiedzieliśmy że ja mogę późno skończyć w Wigilię i zaprosiliśmy ich na 1 dzień Świąt. Czyli w Wigilię będziemy całkiem sami , tylko z kicią :) no i nie musimy patrzec na ich maluszka. Tylko my....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Cholera znowu mi kafe szwankuje Banmon dzieki za miłe słowa :) Fajną masz choinke, ale czy ona nie miała być biało-srebrna? albo coś pokręciłam? Faaaajny czubek, /Też taki chciałam ale nie mogłam tu znaleźc a m za ciężki ;) i aniołki słodkie :) Teraz czekamy na zdjęcia choinek reszty dziewczyn :) zrobi nam się Światecznie na topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Cholera znowu mi kafe szwankuje Banmon dzieki za miłe słowa :) Fajną masz choinke, ale czy ona nie miała być biało-srebrna? albo coś pokręciłam? Faaaajny czubek, /Też taki chciałam ale nie mogłam tu znaleźc a m za ciężki ;) i aniołki słodkie :) Teraz czekamy na zdjęcia choinek reszty dziewczyn :) zrobi nam się Światecznie na topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Cześć Agnes tylko sie nie denerwuj bo nie wolno, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, musi być Ola pierniczki mistrzostwo :) śliczne :) Banmon fajna choinka :) Mój R wczoraj przyniósł swoją choinkę i nawet nie jest taka zła, :p zasatanawiam się czy ją zostawić czy kupić nową... Bylismy wczoraj na zakupach, ile ludzi wszędzie to szok :o ale nie kupiłam sobie nic na Sylwestra i dalej nie mam w czym iść :( zaczynam żałować że sie zdecydowaliśmy tam iść :( chyba nic na siebie nie kupie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Czyli Wigilia w typowo rodzinnym gronie Ola :) bardzo fajnie choinka rzeczywiście miałą być biało srebrna ale mi się odwidziało ;) no my kobitki czasami tak mamy, stwierdziłam, że chcę mieć taką w bardziej konkretne kolory ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 21, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 AsiaAaK.............. 19...............................ok.24.12 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 banmon...............26............................. . ...29.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................18...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................17............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................9............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................6.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartosz Dzisiaj znowu do gina ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Goga pewnie że kupisz coś dla siebie :) ja muszę jakaś koszulę ładną kupić do sukienki na Wigilię, no i jeszcze trochę spożywki i prezent dla mamy !!! aj, aj !!! a dziś będę dopiero przed 21 w domu-jak dobrze pójdzie..... Goga jak tylko choinkę przystroisz to koniecznie daj zdjęcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 21, 2009 w takim razie do zdjęcia choinki dorzucisz zdjęce groszka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Banmon to dzisiaj zakupy masz raczej z głowy :o ale wszędzie tyyyle ludzi, wkurzały mnie wczoraj te tłumy i to przepychanie się prawie :o Mam nadzieje że kupisz koszule :) ja sie chyba zaraz zbiore i przejde sie u nas po sklepach, może tu cos znajde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach