asiaAaK 0 Napisano Grudzień 28, 2009 ola ale ja nie nastawiam sie ze sie uda tylko poprostu tak chce wyprobowac;) wiec nawet nie pomyslalam ze bierzesz za to odpowiedzialnosc:) jeszcze raz dziekuje i zmykam:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Grudzień 28, 2009 ola ale ja nie nastawiam sie ze sie uda tylko poprostu tak chce wyprobowac;) wiec nawet nie pomyslalam ze bierzesz za to odpowiedzialnosc:) jeszcze raz dziekuje i zmykam:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Grudzień 28, 2009 sory za powtarzanie sie moich wpisow ale cos mi kafe szwankuje...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Asiaak Ola to prawdziwa magiczka ;) więc wyliczenia powinny być dobre ;) Urlopu chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 a co tu takie pustki :o ja oczywiście na okoliczność dostania @ alkoholizuje się i chetnie zrobiłabym to porządnie ale jutro ROBOTA :o za to w Sylwka sobie odbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Banmon po pierwsze magiczka tudzież czarodziejką mogłam byc kilka lat temu, teraz to raczej wiedźma co najwyżej czarownica :D Po drugie jednak ta cholerna @ przyszła, szlag by ją trafił ale chętnie dotrzymam ci towarzystwa w alkoholizowaniu się :) bo mam ochotke na winko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 a ja właśnie idę drugie piwko otworzyć-niestety ostatnie tego wieczoru :o tego co się teraz dzieje w mojej głowie z powodu pojawienia się @ nawet lepiej nie opisywać wkurvienie mnie bierze przeogromne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 28, 2009 domyślam sie jak możesz być zła, a mysleliście o zrobieniu badań nasienia? bo twoje ostatnio były ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 po nowym roku zrobimy, tylko nie bardz chce mi się wierzyć, że może być złe, w końcu poprzednim razem nam się udało a nasienie musiało być baaardzo dobre, bo bzykaliśmy się 3 dni przed owu, po drugie nie było specjalnie wiele czasu na regeneracie ;) po trzecie nawet pozycja nie była sprzyjająca, i jakoś się udało ?! hm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 28, 2009 To zróbcie w nowym roku koniecznie, mam nadzieję że wszystko będzie ok :) lepiej jak wszystko bedzie jasne zanim ciebie zaczną męczyć A ja jestem dobrej myśli :) pomyslałam sobie że niby czemu miałoby sie nie udać? kiedyś sie udało to może i teraz :) tym bardziej że zmienilismy pozycję na tą sprzyjającą w tyłozgięciu, tak samo było jak zaciążyliśmy, a zeszłym cyklu jakoś o tym zapomnielismy, głupki dwa :D Poza tym bardziej lubimy mój lewy jajnik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Ola na pewno wam się uda ;) a co do pozycji ja mam przodozgięcie a jak się nam udało to pozycję mieliśmy nie sprzyjajaca przodozgięciu..... myslę że jak ma się udac to się uda ;) a mam przeczucie, że Wam się uda teraz :) serio jakos tak od samego poczatku twojego cyklu tak mi się wydaje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Banmon a ty niedawno monitoring robilas i już @ przyszła? To piwka są jak najbardziej uzasadnione. Ja mam otwarte wino ale nie mam apetytu na nic dopiero ledwo co zjadłam pierwszy posiłek poza kawa, i leze pod kolderka. Kurde czemu tak jest że tyle starań i nic? To musi być psycha bo jak wam sie udało kiedyś to znaczy że wszystko ok. Ja dostanę wscieklizny jak mi nie wyjdzie do czerwca :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 28, 2009 No Banmon mam nadzieję że masz dobrą intuicję :) Rany jak mi się nie chce iść do pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 28, 2009 No Banmon mam nadzieję że masz dobrą intuicję :) Rany jak mi się nie chce iść do pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 dwa tygodnie temu pękł mi pęcherzyk więc wbrew pozorom wcale nie tak mało czasu od tego wydarzenia upłynęło ;) chyba przez te Święta i całe te zamieszanie tak szybko nam te dni uciekły ;) Hope a czemu miałoby wam się nie udać ;) ? uszolce do góry w 2010 będziesz mamą a czy z dzidzią u boku czy z dzidzią w brzuszku zakończysz przyszły rok to już mało istotne, najważniejsze, że będziesz mamuską ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Ola tylko parę dni i znowu wolne ;) bo chyba 1 stycznia masz wolny i weekendzik tez ? mi też się strasznie do pracy nie chce iść :o ale jeszcze tylko 3 dni..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Ola tylko parę dni i znowu wolne ;) bo chyba 1 stycznia masz wolny i weekendzik tez ? mi też się strasznie do pracy nie chce iść :o ale jeszcze tylko 3 dni..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Grudzień 28, 2009 No 3 dni i znowu trzy dni wolne :) ale po przerwie ciezko znowu zacząć :O Hope myślę że na urlopik pojedziecie już w trójkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 28, 2009 ja też tak myślę :D to prawda po przerwie wraca się najciężej do pracy-mi nawet wystarczy taka przerwa weekendowa :P ;) oki smigam do wyrka pomału bo już dziś wstawałam z bólami a co dopiero jutro :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Hello dziewczynki :) A ja siedzę sobie w domku bo mam urlopik i do pracy pójdę dopiero po Nowym roku :):) Banmon dzisiaj mam wizytę u gin także jak wrócę to napiszę cóż powiedział i zobaczył. Wydaje mi się dziewczyny że już powinien być koniec samych złych wiadomości precz z nimi, może w końcu los się do nas uśmiechnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Hello dziewczynki :) A ja siedzę sobie w domku bo mam urlopik i do pracy pójdę dopiero po Nowym roku :):) Banmon dzisiaj mam wizytę u gin także jak wrócę to napiszę cóż powiedział i zobaczył. Wydaje mi się dziewczyny że już powinien być koniec samych złych wiadomości precz z nimi, może w końcu los się do nas uśmiechnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 29, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................18...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................17............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................9............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................7.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek jednak sobie wpisałam cykl starań Joasia jak u gina było? wszystko już w porządku mam nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ależ mnie kafe wkurza strasznie się ostatnio zawiesza :o Joasia jak u gina było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ależ mnie kafe wkurza strasznie się ostatnio zawiesza :o Joasia jak u gina było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 29, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.......22.............................. ....???? Joasia1982.......... 27............................ .......????? -- Monita-- ..........22..................................08.12.2009 marzenka_s........21..................................17 .12.2009 -paulinka-............20................................ .ok.27.12 HopeU................27..........przerwa.............ok. 07.01 Olka.P................29................................ ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..ok.20.01 banmon...............26...............8............ . ...23.01 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................19...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................17............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82....................9............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................7.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 29, 2009 cześć Fajnie że Wam się święta udały :) u mnie też było dobrze :) ale nie objadałam sie :p Jakoś nie mam ostatnio weny do pisania :o Joasia jak po wizycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Grudzień 29, 2009 cześć Fajnie że Wam się święta udały :) u mnie też było dobrze :) ale nie objadałam sie :p Jakoś nie mam ostatnio weny do pisania :o Joasia jak po wizycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Aż mi się nie chce pisać :( Mam endometriozę :(, torbiel nie pękła po okresie, jej wnętrze wygląda inaczej...lekarzowi się to nie podoba. Przez 3 m-ce będę miała stymulowane cykle, przepisała mi leki mające wspomóc zajście, a jak się nie uda po 3 m-cach laparoskopia, badania hormonalne, nasienia itd. Już mam dosyć dzisiejszego dnia, płakać już siły nie mam. Mam nadzieję że nic nie pokręciła. Naczytałam już się w necie o tej endometriozie i mam dosyć. Mogłam robić dzieci od razu, jak wiedziałam że ten to ten jedyny, a człowiek głupi, nie bo najpierw studia, praca..a teraz d..a. Na dodatek dowiedziałam się że moja sąsiadka, chłopów miała na pęczki, nocowali u niej ile chcieli, chłopaka zna 3 m-ce a w 2 m-cu jest w ciąży- taki jest ten świat.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Grudzień 30, 2009 ależ słabiutki ruch na topiku :o Joasia trzymam kciuki za powodzenie stymulacji hormonalnej, mam nadzieję, że to powinno pomóc a raczej MUSI pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach