Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

Gość konserwa
moja jest prawie z bieszczad:P

Gość sasasasasasasasasa
Ahaaaaa... jak to fajnie, gdy człowiek dowiaduje się nowej ciekawostki :) No to jeszcze raz Twoje zdrowie! :)

Gość konserwa
oczywiście ze się nadajemy przeciez całkiem normalni jesteśmy no nie:)

Gość konserwa
moja desunia czeka azby na ej zjechac a tu nic z tego:(

jak poznaliscie swoje milosci sympatie? ja mojego mezczyzne poznalam nad morzem. pracowal ja bylam na wczasach tylko tygodniowych. Los chcial ze mial wiecej wolnego bo zabrali koncesie w miejscu gdzie pracowal i spotykalismy sie calutki tydzien (poznalismy sie juz w pierwszy wieczor)Siedzac nad brzegiem morza w gwiezdzista noc postanowilismy ze spotkamy sie na drugim koncu Polski gdy bedzie mial urlop. I ZROBILISMY TO! spotkalismy sie w Zakopanem-kolejny piekny tydzien. Od tamtego czasu widujemy sie regularnie i Kochamy do szalenstwa! Bajka :) Nasza bajka:) moonLightDreamer- TYLE PRZYPADKOW I ZBIEGOW OKOLICZNOISCI, nie powiesz mi ze Bog tak nie chcial :) JA WIERZE ZE TO ON NAS POPCHNAL W SWOJE RAMIONA:) a jak to bylo u Was :)

U mnie to było tak, ze wkręciłem się do DA i Ona juz tam od zawsze była. Ale przez rok w ogóle nie zwracałem na nią uwagi, miałem kogoś innego w głowie i to do tej drugiej dziewczyny skupiałem swoje plany. Ale wszystko zaczęło się od tego semestru (studia), gdy poszliśmy razem na kurs tańca. Od tego czasu nie mogę przestać do cholery o Niej myśleć, a na dodatek piszemy juz do siebie nie tylko w sprawach związanych z DA, ale tak zwyczajnie - "jak się dzisiaj czujesz? Jak Ci minął dzień?". To juz tak blisko... :D

Gość konserwa
ja kocham śnieżek uwiebiam szaleje tylko ja wole jedną deskę:P a co do sympatii to poznałam go w robocie cos tam robi dla naszej firmy jest nieśmiały wiem ze po przejściach i wiem ze moze nie wyjśc ale jestem cierpliwa bo nigdy wcześniej tak nie miałam:)

Gość sasasasasasasasasa
"popijane cholernie mocnym trunkiem mamusinej roboty" A co, myślisz że ja gorszy? Ja też mamusiowy trunek... sprezentowała mi na gwiazdkę... a teraz świetna okazja :) A moja mamina jak zrobi nalewkę, to nie ma .... we wsi :]

ja tak jak pisałam -na sympatii :) bardzo szybko zaiskrzyło, do tego stopnia, ze przez pierwszy miesiąc do 1, 2 a nawet 3 w nocy codziennie gadaliśmy na skypie (on był za granicą ), chodziłam jak zombi do pracy :) teraz się coś popsuło, ale mam duzo pieknych wspomnień...

Gość konserwa
moonLightDreamer jestem ciekawa czy górny czy dolny śląsk panie kolego:P

moonLightDreamer-piekna sprawa- i ten kurs tanca, oj rozmarzylam się !!!! DZIALAJ MOJ DROGI DZIAŁAJ - pamietaj ze ja wierze ze u mnie Bog tak chcial i wierze ze u Ciebie nie bez przyczyny "pchnal Was w swoje ramiona! " konserwa, sama ale...- oj takie naleweczki sa super !!! Lubie z aronii :) ale ja mam szampana a obok gracy barszczyk:)

Gość konserwa
ja ten rumki obaliłam prawie cały hheeheehhehehe:)

konserwa, moonLightDreamer- ja mieszkalam kiedys w Złotym Stoku, Kotlina Kłodzka, granica Czeska, kojarzycie ?:) mieszkalam tam 13 lat, bardzo tesknie za tamtymi regionami:) To wkoncu moje tereny, urodzilam sie tam:)

Gość konserwa
sama ale nie samotna ja bardzo blisko katowic jestem:)

Gość konserwa
kobietapewnegomezczyzny południe ale nie moje strony:) ale granica czeska jest mi bardzo bliska:)

konserwa - górny Pani Kolezanko :) kobietapewnegomezczyzny - dokładnie, nad pewnymi sprawami nie mamy wpływu - tak musiało być i tyle :D I cza się cieszyć jak głupi, bo okazja moze się juz nie powtórzyć :)

Gość sasasasasasasasasa
Kobieto pewnego mezczyzny... po pierwsze, niestety to "z kim byłem"... no tak wyszło, że wolę babskie fora, bo nie chce mi się gadać o sporcie, samochodach i dupach :) A po drugie... byłem sam. Jak zawsze sylwestra spędzałem gdzieś, tak w tym roku na przekór wszystkiemu, miałem ochotę zaszyć się w domu. Tym bardziej, że to był mój pierwszy dzień od miesiąca bez pracy - totalne opierdzielanie się dziś dobrze mi zrobi :)

Gość konserwa
sasasasasasasasasa a kto powiedział ze musi być hucznie moonLightDreamer witam serdecznie sąsiada za miedzy:)

Gość sasasasasasasasasa
Eeeeeee stary pryk ze mnie... już szukam sobie miejsca na cmentarzu. 26 ;]