Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maria22111

Topik dla kobiet , ktore chca rozpoczac od dzis nowe zycie.Dieta,pielegnacja

Polecane posty

Hej! Odkad wkleilam te przepisy tutaj na kafe to rozne kobiety wypisuja do mnie i prosza,bym im diety ulozyla,hehe :p Odpisuje pokolei,ze nie jestem dietetykiem:D Ja tylko na chwile,bo biore sie za sprzatanie :=o Poki jasiek spi,zasnal o 2 to troche pospi. Zagladalyscie tam na moj topik? Jest wiele fajnych przepisow.Dzis powklejam jeszcze:D

Ja robie porzadki w szafie i slucham "kolorowych kredek".Jasiek uwielbia dzieciece piosenki.I musze ich sluchac..:D Boze nawet nie wiedzialam ile mam ciuchow po Jasku,tyle,ze ja tam wszystkie oddaje.Ostatnio 2 worki oddalam..Masakra.Jak pomysle ile to kasy to szok:-o Zjadlam batona:-o Boze,abyszybciej do tej terapii:( Bo sie zalamie.Przytylam 5 kg! Przez to,ze nie jadlam dlugo slodyczy,zjadlam ciastka,organizm odebral to jako cos zakazanego i "zmagazynowal" to w mojej tkance tluszczowej.

mgielka fajne te przepisy, tylko za duzo na raz klejasz :P i potrzecim juz sie nie chce czytac :P hihi zamierzam kurde schudnac, postanowione! do mojej nowej letniej kiecki :P w sumie, to porzadek w szafie tez moglabym zrobic- tylko swojej. Mam duzo rzeczy, w ktorych wcale nie chodze (zalozylam np. raz)i sobie tak wisza. A co jakis czas dochodza nowe. Ostatnio powiedzialam do meza, zeby kupil sobie swoja szafe, a ta nasza wielgachna oddal mi :P no zobaczymy, co nam z tego wyjdzie ;) mgielka, ciasteczka spalisz, jak bedziesz dluuugo sprzatac od dzis bierzemy sie w garsc Kochana! ja wlasnie zjadlam obiad, a planuje zjesc jeszcze jablko, jogurt i lekka kolacje. musze sie wziac za siebie, bo jak tak dalej pojdzie, to do lata nie schudne. Koniec, postanowione :)

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej dziewczeta jesli chodzi o diete to u mnie ok, trzymam sie niezle i na wadze lekki spadek, jestem troche poddenerwowana bo moj okres spoznia sie dzis drugi dzien, co prawda zrobilam rano dzis test i wyszedl negatywny ale i tak sie denerwuje:-P co prawda niby chcialabym miec drugie dziecko ale wolalabym to jakos lepiej zaplanowac, jutro znow powtorze test zobaczymy Wczoraj tu nie zagladalam bo tak jak pisalam probuje wystawic troche ubranek po corce, Mgielka-ja tez kiedys oddawalam rodzinie ale kilka razy przekonalam sie, ze nie warto, jednej biednej dziewczynie oddalam kiedys wielki wor ubranek jak jeszcze byla w ciazy, a ona je sprzedala zanim jeszcze urodzila, no i potem i tak nie miala, a tak sobie pomyslalm, ze jak mi sie sprzedadza to kupie corce taka sliczna sukienke ze stanow bo ma byc druhenka na slubie i tak normalnie byloby mi szkoda wydawac ok 800zl a tak to chociaz czesc bede miala:-)

I want:no wlasnie po to tyle ich jest,by sobie wybrac:p Jakbym wstawila 2 to co to by bylo? :p a tak duzo to kazdy wg swojego gustu wybierze

o Boze,ja juz nigdy nie bede miala dziecka ..Bron Boze.To musisz rozwiac watpliwosci,bo inaczej musisz z dieta przystopowac. Ja nie oddaje rodzinie,bo nie mam komu.Ostatnio zamiescilam ogloszenie,ze oddam ciuchy za darmo.I oddalam:D Ale test na pewno wyszedl dobry

prosze mi sie nie denerwowac, zartowalam hehe :P szpindlerowy, test na pewno dobrze wyszedl, po prostu poprzez diete spoznia ci sie okres. mi dzis nawet calkiem niezle idzie ( w porownaniu z kilkoma wczesniejszymi dniami)...juz patrzec na to moje sadelko na brzuchu nie moge- bo tu tluszczyku mam najwiecej :( a kupilam sobie taka sukienke na lato: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/82d691159ce6766c.html wiec musze do niej schudnac te moje ok.4 kilo ;)

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej, u mnie nadal ok, choc bez okresu:-O jutro zrobie kolejny test, dam znac, nie wiem czemu tak panikuje bo powoli rozmawialismy z mezem o drugim, ale chyba mi szkoda tego zapalu do odchudzania;-)

szpindlerowy, okres pewnie dlatego tez nie przychodzi, bo sie stresujesz :) poloz sie w cieplej wodzie w wannnie, odprez sie, napij sie lampki wina, okres jutro przyjdzie ;) moje dziecie mi dzis dalo sie we znaki, mala poszla spac pol godziny temu, teraz sama nie wiem, jak sie nazywam i nawet nie chce mi sie isc do kuchni, by zrobic sobie cos do jedzenia...a czuje, ze w brzuchu burczy...nie no wypadaloby chociazby cos lekkiego wszamac...

Hej:( smutno mi:(Bylam dzis w markecie,wiele zebrakow tu widzialam,ale zebrajace dzieci zawsze wzbudzaja we mnie emocje:( Kupilam mu cukierkow.Kasy nigdy nie daje,bo to rodzice zawsze wysylaja te biedne dzieci a potem na ogol pija. Zal mi tych kobiet i dzieci. Ostatnio wieczorem bylam w sklepie to szedl Marokan z zona.Tak sie na nia darł(ale oni moga,przeciez Allah nawet zabic pozwala kobiete).Zmierzylam go wzrokiem,widzial to,bo prosto w oczy mi patrzyl.I mam pewien plan.Ale zeby nie zapeszyc powiem w poniedzialek. A najgorsze jest to,ze one na tym mrozie nawet z niemowlakami potrafia siedziec!! Idiotki!! Przeciez one nie sa w tej swojej Arabii tylko w Belgii a tu maja swoje prawa:( Znowu porzadki robie.Potrzepie znowu dywany:D Lubie ten zapach świeżości potem w mieszkaniu :D

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej, test dzis znow wyszedl negatywnie ale okresu brak:-O wiec nadal sie martwie, dietka ok, -5.5kg, dzis bylam na zakupach ale standardowo kupila mnostwo rzeczy dla corki a dla siebie nic:-P

Gość AGATUSIA.25
Musze sie z wami podzielic moim szczesciem kiedys znalazlam na forum tabletki http://www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszani e-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany dlugo sie zastanawial ale wreszcie kupila. biore 3 tydzien ... i wiecie co... sa EFEKTY widac rozniece. D o tego skora jest taka miekka. Wszystkie staniki mi sa zaciasne kolezanka nie mogla uwierzyc jak jej pokazalam. Tez takie chce i juz zamowila. Jak sie chce to cos sie znajdzie dla kazdego, ja tam na operacje bym sie nie zdecydowala. I juz sie pogodzialam, ze mam male. A teraz jestem przeszczesliwa

Gość ehh agatusia nie wiem kto ci
w takie bdzety uwierzy :O

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej dziewczeta, moja rodzina sie jednak nie powiekszy :-D dzis dostalam okres, 5 dni spozniony, pewnie przez diete, dzis troche nagrzeszylam, tj bylam na obiedzie u mamy i procz chudego indyka zjadlam tez salatke z oliwa, no ale trudno, nie przejmuje sie tym mocno, zaraz jade do domu i znow wszystko bedzie ok, na wadze -6kg:-D ale maz mowi, ze jeszcze roznicy nie widzi...

Sz.Mlyn,bo dieta to nie wszystko.Jezeli nie bedziesz cwiczyc to duzo nie bedzie widac.Zostanie Ci skora.

Gość Szpindlerowy mlyn
Mgielka-wiem, ze do diety trzeba cwiczen, tak jak mowilam, stosuje sie do metody Ducana wlacznie z planem treningowym...

Gość Szpindlerowy mlyn
Mgielka- jak u Ciebie?kryzys pokonany?mnie dzis do slodkiego ciagnie-jak zwykle w @ ale jakos sie trzymam, poszlam z corka na wieczorny spacer i przy okazji do sklepu po cole light, ale jak juz juz doszlam do zapomnialam co chcialam i wrocilam z woda,mi sie takie rzeczt bardzo czesto przytrafiaja;-)

u mnie waga stanela, ale to chyba przez @ (mam nadzieje, hehe) mnie tez zawsze podczas okresu ciagnie do slodyczy... jakos dzisiaj nielze poszlo, moze jeszcze uda mi sie schudnac kilogram do poltora w dwa tygodnie (bo oczywiscie mowie tu o tych prawdziych kilosach, a nie o wodzie) szpindlerowy, dobrze, ze na przyklad zamiast coli nie kupilas duzej czekolady ;) mgielka, prosze mi sie zameldowac :P

mgielka, to moze sobie podamy dlon, ze od jutra zero slodyczy :D glupio sie przyznac, ale dzis zjadlam pare ciasteczek...no co ja moge zrobic, jak one zawsze na mnie tak patrza... :D

Witajcie! Ja dzis wstalam o 10..:-o Jasiek znowu po polnocy spac poszedl:( Rano zjadlam 2 jajka na twardo.I mi niedobrze.Na obiad nie wiem co bede robic.Ale chyba zrobie sobie kurczaka na parze i jakies warzywa.Nie mam checi nic dzis szykowac.A no i zrobie brokulowa zupe,bo mezowi zasmakowala:D I pocwicze dzis troche. I tak jak mowilam:od dzis 0 slodyczy.Jak bede miala na nie ochote to bede tu pisac a Wy będziecie krzyczały :p

Gość rekodzielo marokanskie
zapraszamy do zapoznania sie z oferta naturalnych kosmetykow arabskich, czarne mydlo, glinka ghassoul, olejek arganowy ... sekret gladkiej skory i lsniacych wlosow marokanskich kobiet ... marokostyle

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej, u mnie ok, poza checia na slodkie ale sie trzymam, choc ciezko mi, zapisalam sie z cora na nauke plywania, w sensie ja zapisalam bo ja plywam calkiem niezle, mam nadzieje, ze uda mi sie przyokazji troche poplywac, jutro zaczynamy, mam dzisiaj lekkego dola, na uczelni nie mam zajec, sa ferie w pracy tez i nie moge wysiedziec w domu...

Nie chcialo mi sie nic gotowac,wiec kupilam gotowe:) Tzn mrozone. Poczwiczylam dzis.Kupilam sobie plyty z aerobikiem.I masakra,ledwo zyje.Kregoslup mnie strasznie boli.No i od tego biegania to juz w ogole ledwo chodze:( Kupilam dzis swieze suszone owoce:) Jak bede miala chec na cos slodkiego to zjem wlasnie suszonego owoca.

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej, u mnie zastoj, nie martwie sie mocno, mam nadzieje, ze jak skoncze@ to zastoj minie, zalozylam dzis sukienke i maz stwierdzil ze jednak cos tam widac...moje aukcje calkiem ladnie sie sprzedaja, mysle, ze moze zammiast tej sukienki kupie corce taki prawdziwy rower, pomysle bo rower mielismy zplanowany na dzien dziecka, ale chcialam tez jej kupic taka duza trampoline, miala w tamtym roku taka mniejsza-dmuchana i byla super, o matko, ale sie rozpisalam o glupatach;-)

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej, bylysmy na basenie, bylo super, jutro tez idziemy, udalo mi sie troche poplywac, u mnie troche sie waga ruszla i jest juz -6,5kg, chcialabym dobic do 10 na koniec miesiacam mam nadzieje, ze sie uda...niestety problem z zaparciami powrocil , znow wezme xenne i mam nadzieje, ze pomoze

dobry wieczor! eh, te urodziny...i ciasta...i torty... :( ja nie wiem, ale jakos nie mam motywacji :( chyba nie schudne :( mlyniu, gratuluje zrzucenia conieco :P ale fajnie, tez bym poszla na basen...ale brakmi sily :P na zaparcia sprobuj moze jesc sliwki? mgielka, trzeba uwazac na takie gotowe jedzenia, bo te czesto maja duuuzo tluszczu. oczywiscie raz na jakis czas mozna :)

Gość Szpindlerowy mln
Dzieki I want, tyle, ze w tej mojej diecie nie mozna jesc zadnch owocow a szczegolnie suszonych...swoja droga ciekawe gdzie reszta towarzystwa?

dobre pytanie ale wiesz, mimo, ze robisz diete, to moze jednak warto dla zdrowia te pare sliwek dziennie zjesc? (mowie o swiezych) ja musze zaczac od jutra pic wiecej wody mineralnej, bo ostatnio sie zaniedbalam :O i w jakis sposob musze sie w koncu zmobilizowac do zrzucenia chociazby najpierw 2 kilo...