Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 wiolkcia dziekuje :) saga a przy poprzednich @ miałaś brązową wydzielinę ? Obojętne czy przed czy po .. była ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natasza24aa Napisano Styczeń 27, 2010 Hej! Zrobiłam test i niestety wyszła jedna kreska :-( a teraz przez parę miesięcy nie będę się mogła starać nawet bo mój facet wyjechał za granicę :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca ja leze z nogami do góry... wiem moze to śmieszne ale czytałam wypowiedzi lekarzy i wielu dziewczyn ze tak powinno sie robic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Nóżki do góry :D i poduszka pod pośladki .. :D Faktycznie ja tak zrobiłam :D hee.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Styczeń 27, 2010 ja zawsze przy kazdym okresie ma plamienia przed i po @ więc dla mnie to już nie ma nadziei na ewentualna ciąże w poprzednim cyklu. teraz spradzimy czy mam jakieś pęcherzyki :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Frejza mialam brazowa wydzieline ale na koncu okresu zawsze, a teraz mialam od razu drugiego dnia cyklu..jak obfity okres mam tak przez 3 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca tak z 10-15 minutek należałoby poleżec ale sikac zaraz nie wolno !!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Hmm to trudno mi powiedzieć wtedy .. bo właśnie u mnie jej nigdy nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 dobra dziewczyny lee, a jutro dam znac co i jak:)pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek26 no to stwierdzam ze leze za którko a potem ide siusiu do łazenki!!!!!!!!! Musze sie poprawic!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Natasza24aa przykro mi bardzo :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 wiolkcia powodzenia u lekrza i daj znac!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 No to od jutra leze z nózkami do góry, pod pupa cos podłozone i leze 15 minutek!!!!!!! A potem nie ide siuku, tylko bede w łozeczku lezała i czytała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Trzeba troszeczke pomóc naturze prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca masz racje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 WAM SIE UDAŁO TO MI TEZ SIE KIEDYS UDA!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 NERWUSKU I FREJZO A WY miałyscie regularne cykle zawze w miare??????? Czy miałyscie jakies problemy z płodnoscia????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 U mnie bardzo dokładnie ! od prawie dwóch lat co mies tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Czekajaca25 jasne, że się uda ;) Nie trać nadziei :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Czekajaca25 jasne, że się uda ;) Nie trać nadziei :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 ja brałam tabletki wiec dostawałam regularnie... !!! teraz pierwszy cykl miałam bez tabletek i dostałam regularnie, teraz drugi cykl..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Styczeń 27, 2010 oczywiście że dam znac jutro co i jak wyszlo na wizycie- ale to już jutro bo dziś na pewno nie bedę miała siłki tu zajrzeć ok północy- o ile się nie załamię to po tej wizycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Styczeń 27, 2010 hej laseczki FREJZA gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny no i mam troszkę doła.... byłam dzisiaj u gin(prywatnie) dzisiaj jest mój 13 dc no i tu jest mały problem bo niby wszystko ok szyjka czyściutka ,śluz jest ale nie ma pęcherzyków,no doktor powiedział że na jednym jest jeden malutki.... powiedziała Mi że będzie problem z zajściem ;-( powiedziała że mam teraz próbować ... a jak nic nie będzie to zrobić test PROLAKTYNA i jeszcze inny (mam zapisany) dała mi na próby 2 miesiące....... a co ważne powiedziała mi że to stres podwyższa prolaktynę... wróciłam do domu i się już 3 razy popłakałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Styczeń 27, 2010 mam dzisiaj 11dc a nie 13 źle wklikałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 malva działaj, nic nie tracisz a moze sie uda !!! glowa do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Właśnie nie poddawaj się :) Dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Kobietki uciekam spać, padnięta jestem :) Odezwe sie jutro z rana :) buziolki dla Was !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek.....noooo a kiedy starania???????:):):)....ja jutro mam wizytę na podglądanie tego mojego fenomenu:) he he.....dam znać jak wrócę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach