nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 agnieszkaaa no nie dziw sie, ale to raczej niemozliwe zeby wyszły 2 kreski. poczekaj spokojnie na termin @ i wtedy zatestuj, teraz jest jeszcze za wczesnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 nerwusku jaka polowa. toz to juz prawie koniec ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 justys super ze juz jestes z nami. staranka zaczniesz za 2 miesiace ale za to z jaka sila :P a czy kogos bolal tak brzuch i mimo wszystko sie udalo? wsumie to jak pomysle to dzis mnie juz nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 I dobry humor hu. strzelil... Wpadne pozniej buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 nina mnie tak bolał i boli do tej pory, dlatego byłam taka zaskoczona..... wiec spokojnie Kochana, a do 19go jeszcze troche czasu jest..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 ahhh nerwusku ty to co innego. ja juz nie wierze ze sie moze udac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 nina nie trac wiary. ja juz dawno powinnam stracic nadzieje juz prawie pol roku staran i nic..... w tym dwa poronienia. a jednak sie nie poddaje kiedys wkoncu sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 justys myslisz ze to mozliwe? chcialam w kolejnym cyklu isc na szczegolowe badania ale moj M powiedzial ze absolutnie. i on nie pojdzie. bo sie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 moj M tez nie byl zadnych badaniach, ale ja poszlam i okazalo sie ze we mnie jest problem i M nie musial juz isc sie badac. uwierz mi kochana nie raz mialam dola i mowilam ze mam dosc ale potem myslalam sobie ze tak bardzo pragne dziecka ze zrobie wszystko zeby sie udalo. i tobie tez sie uda tylko nie przestawaj w to wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 ale zeby sie nie poddawac to trzeba miec jeszcze wsparcie w rodzinie. i motywacje a u nas prawie kazdy podcina nam skrzydla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 wiesz mnie wspiera tylko maz i przyjaciolki...... jakos nikt z rodziny sie za bardzo nie przejal tym ze stracilismy rybcie i ciagle mowia ze mamy czas i po co juz sie staramy jak nam to niepotrzebne, ale ja to olewam i robie to co ja uwazam za sluszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 ja mam wsparcie tylko wasze. boje sie tych wszystkich badan ale mam nadzieje ze to nic powaznego i damy rade :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 hej ale tu cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 hej kamilla nareszcie ktos zawital na forum. jak tam samopoczucie? u mnie kiepsko bo brzuch nawala masakrycznie i jeszcze cos mnie w buku kluje. jak nie z lewej to z prawej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 hello jest tam ktos? ja wiem ze caly czas przynudzam ale moglby sie ktos odezwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Ninus nie gadaj glupot. A samopoczucie moje opisalam wczesniej i nadal sie utrzymuje... I zaraz mi chyba cycki wybuchna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 martwi m nie i dziwi ten moj brzuch. owszem pobolewal mnie ale tak 2 dni przed @ ale nigdy nie tak wczesnie dzis 18 dc powinnam dostac @ w poniedzialek za tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Nerwusku a na to zapalenie twoje dobre sa kochanie nasiadowki z nagietka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 nina mnie podbrzusze od owulacji bolalo...jak sie okazalo to z powodu dzidzi :) macica sie rozciaga i dlatego boli... justys super,ze wrocilas :D widze,ze po eneralnym przegladzie humorek ci dopisuje,tak trzymaj...teraz to juz bez problemowo bedzie...dowiesz sie,w czym byl problem i go wyeliminujesz,a dzieki temu dzidzia bedzie sie bezpiecznie rozwijac pod serduszkiem :D szarlotka przykro mi,ze jednak nie udalo sie w tym cyklu nerwusek a ty jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 mamy kandydatke do zmiany tabelki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 nie no bez przesady. przynajmniej jesli o mnie chodzi to nie zmienie tableki. mnie boli tak normalnie jak na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 hej sat:) a ty jak sie czujesz? no z tego co juz wiem to hormonki sa ok u mnie tylko cos nie tak z jajowodem i on chyba stwarza problemy. juz jutro bedzie diagnoza wiec zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 czujem sie olana przez kolezanki wiec lece moze pozniej wpadne Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 kamilla no cos ty zostan z nami. pomozcie mi :P poradzcie cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 hej!!!!!!!!!!!!!!!1 justyś super że już jestes!!!!!!!!! witaj maleńka:) a jak tam reszta!!!! Ja w tym cykliu piorę tylko z przyjemności bo jak stwierdziła ginek do póki hormonów sie nie urególuje to dzidzi racaej nie będzie:( mi smutno , najgorsze ze niewiadomo ile teraz potrwa diagnozowanie i leczenie może uda mi sie juz w tym tyg dostać do endokrynolog to coć się dowiem najgorsza ta niewiedza!! cóż życie............. a jak tam u was robaczki?? szarlotka dobrze ze idziesz do lekarza bo te twoje plamienia też jakieś podejrzane , moze wystarczy jakiś lek i łatwiej bedzie ci o dzidzie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Hej Dziewczynki :), juz wróciłam, bylismy z M cos przekąsic, on dzisiaj znowu idzie na nocke... jak ja nie cierpie jak ma nocki wrrrrrr :( Nina spokojnie, moze ten dziwny ból to dobry znak.... Kamilla Słońce nie odpowiedziałas na moje ostatnie pytanie :P witam s28 i sat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Hej Dziewczynki :), juz wróciłam, bylismy z M cos przekąsic, on dzisiaj znowu idzie na nocke... jak ja nie cierpie jak ma nocki wrrrrrr :( Nina spokojnie, moze ten dziwny ból to dobry znak.... Kamilla Słońce nie odpowiedziałas na moje ostatnie pytanie :P witam s28 i sat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 Nerwusku , który to tydzień u ciebie już ? i iak sie czujecie z maleństwem???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 11, 2010 tak własciwie to sama nie wiem , wg gina to jakies 6 tc (koniec 6 tc), wyliczał mi według wielkosci płodu... kolejna wizyte mam 20 go, to powiedział, ze bedzie jakies 8 tc wiec obliczymy date porodu..... czuje sie w miare, piesri bardzo bola i sa nabrzmiałe, brzusio czasem zaboli bardziej, ale zaraz przechodzi... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach