Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

nina a mozesz zebrac wszystkie inf o swoim obecnym cyklu?ktory masz dzien teraz ile do konca, leki czy sa jakies no i objawy :-) jak napiszesz wszystko w jednym poscie to moze bedzie latwiej cos Ci doradzic :-)

czekajaca ciezko powiedziec, zeby miec maluszka to kasa tez by sie przydala. zeby rybka miala wszystko

kolokokta wiec tak dzis jest 19 dc @ powinnam dostac za tydzien. objawy to czasem zasmyraja mnie piersi, boli brzuch jam na @ czasem zakluje albo z lewej strony w boku albo gdzies w srodku jak by ktos szpilka mnie ukul. a dzis to jeszcze czuje jak by ktos papka napompowal mi powietrze do brzucha, jest taki twardy i wczesniej jak polozylam rece na nim to mnie zabolal.

Nina no wiadomo :( Albo kasa, albo maluszek... Jak zaczne szukac pracy teraz to tylko sie bede stresowała... Maz narazie pracuje ale ma umowe do 10.07 i sie boji ze mu nieprzedłuza.... No NERWUSEK mi sie wydaje ze powinnas spróbowac rumiankiem! Działa przeciwzapalnie. RUMIANEK Użyty zewnętrznie przeciwdziała stanom zapalnym skóry :-) Moze pomoze :-)

Nina1985 wiec uzbruj sie w cierpliowsc :-) Jezeli masz inne objawy niz zawsze to jest jakas nadzieja, chociaz cien szansy. :-) Czekaj do terminu @ :-) A ja juz sama nie wiem...... Jutro ide do ginekolog to sie czegos dowiem.

a to czekanie jest najgorsze. z jednej strozy jest zupelnie inaczej niz zawsze przed @ a z drugiej niepokoji mnie ten bol - taki typowy na @

czekajaca a u Ciebie rozumiem ze bez zmian, czyli @ nadal nie ma ??? Nina juz Ci pisałam, ze u mnie ból był taki sam jak na @... wiec teraz pozytywne myslenie i za tydzien zmieniasz tabelkę :P

oby oby :) nerwusku ale ciebie nie zaczelo bolec tyle czasu przed. to mnie niepokoji i odbiera nadzieje

NINA pisze ze moga sie pojawic takie bóle jak na @ wiec ja bym na TWOIM miejscu nie traciła nadziei :-) No tak NERWUSKU u mnie nie ma dalej @ a juz 67 dc :( RUMIANEK Roślina stosowana i niezwykle ceniona, już od czasów starożytności. Stosowany był wówczas do łagodzenia bólów brzucha, przemywania oczu, ran oraz jako lek przeciwzapalny. Wielu z nas doskonale zna jego działanie przeciwzapalne, rozkurczowe oraz odkażające. Rumianek jest składnikiem różnorodnych mieszanek ziołowych, okładów, naparów i innych. Stosowany przy stanach zapalnych przewodu pokarmowego, jamy ustnej, a także w stanach skurczowych jelit, w stanach zapalnych wątroby, pęcherzyka żółciowego, w przewlekłym zapaleniu nerek i pęcherza oraz zewnętrznie do przemywania owrzodzeń, odleżyn i innych dolegliwości. Polecany także przy problemach z drogami moczowymi lub po związanych z nimi zabiegach i operacjach. U niemowląt i dzieci stosowany przy wzdęciach, kolkach oraz zaburzeniach przewodu pokarmowego.

nina a wczesniej miewalas takie objawy przed@ czekajaca ja na Twoim miejscu zlapalabym jakas prace zeby dali Ci umowe na stale i przynajmniej ZUS bedziesz miec placony i macierzynski, a jak zajdziesz w ciaze to od razu na L4, ja juz dawno bym zaczela starania o dziecko ale mialam do zrobienia taki plan jak wyzej napisalam :-)

Kolokokta no ale wiesz nie mam pewnosci czy cos znajde :-( Ciagle sie zastanawiałam nad czyms własnym ale kasy nie mam na otwarcie biznesu...

kolokokta nigdy. owszem pobolewal mnie brzuch przed przyjsciem @ ale to dzien gora dwa dni przed. a nigdy tez nie mam wczesniej. moj cykl najkrotszy to 26 dniowy. przy takim liczeniu powinnam dostac w poniedzialek. czasem mi sie przedluza do 28 dni czyli sroda. nigdy tez nie mialam takiego klucia w boku. i zazwyczaj o tez porze juz mialam humorki :P a teraz jestem w super nastroju - gory moge przenosic. chyba sie za bardzo nakrecam i robie sobie nadzieje niepotrzebnie

ja tez marze o swoim wlasnym biznesie, wtedy trzeba kedyt zalatwiac i pozniej biznes plan i starac sie o dotacje...

czekajaca tez tak na poczatku myslalam ale jak sobie wszystko przypomnialam to owulke mialam o czasie.

nina patrzac z boku to masz fajne objawy na ciaze ale ja np. zawsze sobie wmawiam, ze przyjdzie okres i pozniej nigdy nie mam dola jak przychodzi @ wole sie milej zaskoczyc niz rozczarowac :-) mi lekarz kazal zrobic test 12 dni po owulacji ale Ty jej czulas w tym cyklu?

Kolokokta albo zarejerstrowac sie w urzedzie, tez napisac biznes plan i oni tez daja dotacje na własny biznes ale przez 12 mies trzeba sie utrzymac na rynku inaczej trzeba wrócic kase :(

Nina jak miałas juz owulacje to mozemy byc dobrej mysli :-) Oczywsicie nie nastawiaj sie bardzo na tak bo potrm moze bolec... Ale pozytywnie trzeba myslec! :-) Kolokokta a kiedy testujesz?

czekajaca a nie zarejestrowalas sie w urzedzie? bo wiesz chociaz masz jakies tam ubezpieczenie.

czulam wlasnie wiem ze mialam napewno tydzien temu. bolal mnie lewy jajnik mialam obfity sluz i podbrzusze tez mnie wtedy bolalo ale tak delikatnie tylko i to po 4 dniach przeszlo. te objawy co wam pisalam mam od wczoraj

Nina no to trzymamy kciuki!!!!!!! Kolokokta mnie ubezpiecza maz w pracy :-) Nawet jak pójdziesz do urzedu sie zarejestrowac i jak jestes mezatka to oni cie nieubezpieczaja tlyko maz cie musi zgłosic dfo uzebpieczneia w pracy.

mam zrobic test 19 kwietnia niby 21 mam dostac okres ale to wielka niewiadoma bo pochrzanily mi sie cykle, mialam po 32 dni, pozniej 30, ostatni 26 :/

kolokokta czyli jedziemy na tym samym wozku :P ja to mam wielka ochote juz zatestowac ale sie okropnie boje

Kolokokta no te nasze cykle... Zeby były jak w zegarku to by było super....... No to bede trzymała kciuki za tescik :P

czekajaca to nawet nie wiedzialam, ze tak jest, ostatni raz jak bylam zarejestrowana to jako panna :-) nina skoro mialas tydzien temu owulacje to po 12 dniach tez mozesz zrobic test, mi tak lekarz kazal, niby zagnieżdżenie zarodka trwa od 6 do 12 dni po ewentualnym zaplodnieniu w owulacje.