justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 mysia ja tez mam brac clo i bez monitoringu. nerwusku no moze szanse faktycznie rosna bo skoro mam ten sluz to moze i owulka sie pojawila:) w nastepnym cyklu bedzie wielkie pranko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 justys a moze z tego prania cos bedzie...? kto wie, kto wie... :P Kamilla robisz sobie z nas jaja !!!!!!!!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 hej laleczki:) czekająca a propos endokrynologa to sie wkurzyłam bo miałam nadzieje ze już w ten czw. się dostane bo byłam zapisana na rezerwową listę ale dzwoniłam i chyba nikt nie zrezygnowała więc dopiero 29.04 idę!!!! chyba że znajdę coś szybciej.... Kamila byłaś koło 15 u lekarza i jak tam???? Witam nowe dziewczyny:) :) :) Bużka dla reszty ekipki CMOK !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 no nerwusku zobaczymy:) nie nastawiam sie na nic bo ten cykl na 99 % stracony ale niech nastepny bedzie owocny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 no i mnir kamilla wnerwila :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 hello kobiety:):)Nowym zaciążonym gratuluje......:)U mnie lepiej z nastrojem...może staram się go poprawić na siłę ale trudno widocznie tak muszę......na jutro umówiłam się na zrobienie paznokci...a co mi tam:)kupiłam farbę do włosów i kredkę do kresek do oczu...nie śmiejcie się ale kresek nigdy nie robiłam....a od dzisiaj zaczęłam i ponoć według koleżanek z pracy całkiem nieźle.... Jutro kupuje karnisze do mieszkanka....bo koleżanka już ruszyła z szyciem firan...a mówię wam jakie ona piękne szyje!!!!!!!!!!!!!! Jak w zamkach te jej firany wyglądają.....M na drugim mieszkanku...będzie za jakieś 30 minutek.... U mnie dzisiaj 5 dc i dziwne bo mi się @ skończyła....:(To chyba nie dobrze ze tak szybko.....:(w każdym razie dzięki temu mam ochotę na pranie:):):) Obiadek gotowy ale ja wcinam jajka.....:)uwielbiam na miękko... ale zostały tylko 4 i z młodszą jemy na pół a zeżarłabym jeszzce ze trzy:):):):) Kamilla co z tym lekarzem sadystko????????????????????:):) Hejka mysia owsia....:):):)Dziewczynki a czy przy normalnie stwierdzonej owulacji tez czasami dają wspomagająco CLO????:)Tak pytam bo może że tak powiem jajka mam za słabe:):)????Co do monitoringu to jest obserwacja owulacji za pomocą USG dopochwowego:):):)ginek sprawdza czy są pęcherzyki,czy rosną i czy pękają....:) Justys kurczę niech nam się wreszcie uda....:(cio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 histeroskopia:) lekarz wprowadza kamerę do wnętrza macicy i ogląda je. Dodam, że nie miałam znieczulenia, a przydałoby się:) Za to widziałam swoje wnętrze life;) i nawet ujści jajowodów, które są norawdę maleńkie. Całe badanie nie trwa długo, ale pozwala zobaczyć, czy kobieta nie ma mięśniaków, czy macica jest prawidłowo zbudowana i czy z szyjką też wszystko oki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 hej dziewczynki! Śledziłam Wasz wątek bacznie i się pomyliłam i wkleiłam moją wypowiedź tutaj, a nie tam, gdzie chciałam:). Ale myślę, że się nie pogniewacie i może pozwolicie mi tu zostać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 szarlotko uda sie:) a clo podaja pomimo tego ze ma sie owulke, ja tak mam:) owulacja jest ale trzeba jej troche pomoc zeby jajeczko bylo silne i gotowe na przybycie zolnierzyka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Sorki ze tak dlugo musialyscie slonka czekac. Pani doktor obejzala mnie dokladnie golym okiem zrobila usg dowcipne i cytologie. Podczas usg zapytala czy sie kochalismy i powiedziala ze cialko zolte dobrze widoczne i ze mam piekne endometrium. Po badankach przepisala mi globulki bo mam maly stan zapalny i mam je stosowac 2 razy dziennie po dwie przez 6 dni. Jak zapytalam przed wyjsciem czy moglo sie udac w odpowiedzi uslyszalam ze wszystko wskazuje ze strzal byl raczej celny. No i czekamy do 22 zeby sie upewnic czy byl. A najsmieszniejsze jest to ze okazalo sie iz mam tylozgiecie macicy a nie przodozgiecie jak powiedzial mi konowal na ostrym dyzurze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 kamilla no to skladam berdzo wczesne gratulacje:) oby tescik potwierdzil ciaze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 czyli Słońce odliczamy :) rozumiem ze 22 masz zrobic test ??? jakie globulki dostałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 hej lachony :) coście tu natworzyły??? dobra, czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............03/04.. ..Tychy justys1818...........21...........5................30.04.??........żywiec czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko wiolkcia..............28............12.......... .....23. 04....Zabrze werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko s28 ...................24............7.................25.04 Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............?????? wklejam bo wstepnie wyliczylam termin @. chociaz pewnie i tak nie wystapi w terminie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 nawtorzyły ze chyba kwiecien i maj bardzo owocny bedzie w brzuchatki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 nerwusku obys miala racje:) ja licze dopiero na koniec maja jakby co bo moze pomoze mi to leczenie z clo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 ja narazie nie dziekuje bo do @ 7 dni. Te globulki to jakies dwuskladnikowe sa jednym z nich jest furagin sa skuteczne i bezpieczne we wczesnej ciazy. Nie moge rozczytac nazwy zaczynaja sie na m, grzebie w necie zeby znalezc cala nazwe. Ginka ucieszyla sie z tego ze widac cialko zolte bo jak nie dojdzie do zaplodnienia to jakies 10-12 dni po owu zaczyna zanikac a u mnie jest pieknie widoczne na lewym jajniku [wiec owu byla z lewego tak jak czulam:)] Przepraszam ze tak dlugo naprawde nie bylo to celowe dzialanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 14, 2010 heej, dopiszcie jeszcze mnie: Mysia Owsia lat 26, 8 cykl starań, spodziewana @23.04, Brzesko Nikt nie umiera bez utraty dziewictwa. Życie pier..li nas wszystkich. K. Cobain Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............03/04.. ..Tychy justys1818...........21...........5................30.04. ??........żywiec czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko wiolkcia..............28............12.......... .....23. 04....Zabrze werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko s28 ...................24............7.................25.04 Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice mysia owsia..........26.............8.................23.04......Brzesko Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 jaaaaacieeeee, Kamilka :) no proszę, jakie wieści optymistyczne! No to odliczamy do tego 22-go. Justyś, wiesz jak to czasem Ci lekarze... ja bym tam jednak ich nie słuchała a robiła swoje ;) szarlotko, widzę że na wiosnę szalejesz z image'm :) no i bardzo dobrze, bo zadbana kobieta to szczęśliwa kobieta. :) A @ dobrze że se już polazła, wstrętnica jedna... więc teraz nic, tylko działać :D A to masz nowe mieszkanko? Bo ja chyba nie w temacie... Nerwusku, jak tam??? Jak się masz??? Acha, zapomnialam napisać, że moją biedną siostrę dziś tak wymęczyłam.... Biedaczka, tak się źle czuje, cały czas ją mdli i nic nie może zjeść, bo od razu w kibelku... :( a ja jej jeszcze dodatkowo po brzuchu posmyrałam heh Ale fluidów mam mnóstwo, więc wszystkim staraczkom wysyłam ****************************************************************************************************** ****************************************************************************************************** ***************************************************************************************************** **************************************************************************************************** **************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Werna dziękujemy za fluidki:)Jak nie będą owocne to w łeb....:):):) Co do mieszkanka....wiesz teraz mieszkamy na małym 50,5 m.....M miał wcześniej po babci takie 80 m....teraz jest już wyremontowane...a obok dokupiliśmy drugie mieszkanie 100m....więc teraz jest łącznie 180 m....ale w tym drugim jeszcze remoncik nas czeka czyli okna i te sprawy....ale to będzie jedno wielkie mieszkanko....:)cieszę się tylko że będzie tam brakować bąbli.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 no to super szarlotko, ja lubię duże mieszkania, gdzie jest mnóstwo miejsca. Niecierpię ciźby i zawalonych gratami pomieszczeń. A bąbelek będzie i to nie jeden :) wszystko po kolei kochana :) A jak mi nie uwierzysz, to też w łeb :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 szarlotko niczego nie bedzie brakowac. dzidzia bedzie biegac po mieszkanku zobaczysz i wszedzie bedzie go pelno:) slonce usmiech:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 dziewczynki, wklejam wg kolejności Czekająca... tak trochę nie rozumiem tej Twojej daty, ale zostawiam jak jest. Widocznie tak ma być :) NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............03/04.. ..Tychy czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko wiolkcia..............28............12.......... .....23. 04....Zabrze werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......Brzesko s28 ...................24............7.................25.04 Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg justys1818...........21...........5................30.04. ??........żywiec malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Nie dziekuje dziewczynki zeby nie zapeszac i testuje 22 jak kazala ginka. Kurcze nie moge znalezc tych globulek no czy musiala tak nie wyraznie napisac... Smiac mi sie chce z tego ze okazalo sie tylozgiecie, a my 2 poprzednie cykle ktore mielismy starankowe to konczylismy pranko z nozkami do gory jak przy przodozgieciu. Boli mnie podbrzusze po lewej stronie i to jak by byl poczatek @ ale moze to byc po badanku, ginka sama powiedziala ze moge tak miec. Gdyby nie powiedziala pewnie latala bym co chwile do kibelka sprawdzic czy nie przyszla. Nerwusku a Wy jak sie czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Szarlotko slonce co Ty gadasz zobaczysz ze bedzie tak jak mowilam ze do wakacji wszystkim nam sie uda;) i powoli zaczyna;) moze zostane wrozka i bede przepowiadala za kasiorke;) Glowy do góry slonca bedzie dobrze Fajnie te terminki wygladaja i terminki bardzo zblizone ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 WRNA 26 JUZ poprawiam ...... NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............?????........Tychy czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko wiolkcia..............28............12.......... .....23. 04....Zabrze werna26............26.............5.................23.04 ......Bielsko mysia owsia..........26.............8.................23.04......B rzesko s28 ...................24............7.................25.04 Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg justys1818...........21...........5................30.04. ??........żywiec malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa szarlotka80.........29.............5............ .. ..10.05......Gliwice Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............?????? KAMILLA to trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 SZARLOTKO no to mieszkanie piękne :-) My mieszkamy razem z tesciowa na 68 m. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Mysia Owsia witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Kamilko i Ty chcesz jeszcze z nas tu pieniądze zdzierać??? :P no wiesz co....przepowiedziałabyś nam za friko, co??? Nio przemyśl to :) zobacz, my w zamian np. dobrym słowem obdarzymy, zaciśniemy kciukasy aż do 22-go aż nam łapy pobieleją. A, no i możesz se wróżyć i kasować na innych tematach, tam przeca na pewno skorzystają :) No więc jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach