nadi8 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 dziewczyny po ilu dniach po odstawieniu luteiny nawiedzała Was @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nerwusku to sem ja :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 szarlotko to sobie poszalałaś :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 adi ja nie moge Ci w tej sprawie pomóc bo jej jeszcze nigdy nie brałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nadi* miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadi8 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 oki, dzięki za odpowiedź wiolkcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 juz jestem kobiety tylko z tym sokiem i piwem to ja na serio ale nie wiem czy wypali bo ciagnie mnie w dole brzucha jak na @ nadi ja tez nigdy nie bralam wiec tez ci nie pomoge szarlotka raz sie zyje a w domku musi byc ladnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 etam ciągnie nie ciągnie- to znak i na @ i na ciąże słonko :):):):) już niebawem bedziemy pic :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nadi8 ja bralam zawsze 5 dni luteine i po 3 dni po zakonczeniu dostawałam @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 oby kobietki oby w szafce w lazience mam dwa testy ale chyba ich nie zrobie zaczekam na termin a co u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wpadlam na chwilunie poczytac i stwierdzam iz humorki wszystkich kobitek zdecydowanie lepsze ;) Ninka przeszlo Ci?? Nerwusku jak sie czujecie?? Reszte mocno tulkam i bede pozniej jeszcze;) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja testów w domciu nie mam-zawsze @ pierwsza przychodzi. a u mnie z bólem to ogólnie nie ma ale jak wstanę to tak jak by mi sie na dole tam skurczyło i jak stoje to ciągnie ale uważam ze to przez to iż późno miałam owulke i tego gigantycznego pęcherzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina zaczekaj , zaczekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Szarlotko sliczna masz córeczke :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nie testuje bo wydaje mi sie ze jednak za wczesnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 kurcze a mnie dalej piersi bola.... nigdy mnie przy owulce nie bolaly. znow cuda sie dzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina no tak, a kiedy masz termin @? Wtedy zatestuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Czekajaca dziekuje:):):):) Ale ja chce jeszcze jedną:(:(:(:(albo syna ...obojętne...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys może już powoli wszystko wraca do normy ::):):) niestety kobieta zmienną jest jak i jej organizm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Justys a nigdy Cie tak piersi nie bolały? Mnie po DInaie 35 bolały przed owulacja i przed @ sutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys moze to jakis dobry znak nie mialas tak nigdy? mnie przy owulce smyraja zawsze. czekajaca termin mam na poniedzialek, ale dziwne objawy mam od soboty ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wiolkicia no niestety nasze organizmy lubia byc zmienne..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 masz racje wiolkcia. oby to byl znak ze wszystko idzie dobrze:) juz sie nie moge doczekac konca maja bo wtedy rusza dzialania o dzidzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina no to do poniedziałkui tylko 4 dni! Wytrzymasz. Po co masz sie denerwowac :-) Prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 czekajaca to dla mnie az 4 dni ale razem damy rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nie no ja nigdy nie mialam bolu piersi w okolicach owulki. nawet jak bralam tabsy. zawsze mnie bola tak na dwa dni przed @. no dziwne to jest bo to 17 dc dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ninus to czekamy z toba na pozytywny wynik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wiem, wiem ale wiesz lepiej poczekac moim zdaniem... Ja juz zrobiłąm tyle testów niepotrzebnie ze szkoda gadac... Teraz wogóle niekupowac i nie miec w domu....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys ja bym na twoim miejscu poprzytulala sie troche do m zobaczysz ze z tego moze cos wyjsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 no jasne że razem uda nam sie rzez to wszystko przejść :))) wkońcu sile z nas kobietki :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach