justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 pewnie masz racje ninus:) a zobaczymy co to bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 aha ja myślałam że chodzi Ci o prace ze chcesz odpoczać w wakacje i dopiero we wrzesniu iśc do niej. no troszku się nie zrozumiałyśmy. no to mam nadzieje że i dla Ciebie maj będzie owocny. justys tak jak ninamówi testy kłamią- termometry tez :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 nic nie szkodzi. ja mam takie przeczucie ze maj byl i bedzie bardzo owocny. wiec dziewczyny nie martwcie sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 ok. to od dzis koniec z negatywnym nastawieniem:) dopiero jak @ przyjdzie to sie bedziemy martwic a teraz trzeba myslec pozytywnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 jak nie maj to czerwiec :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 16, 2010 wszak wakacje i urlopy i wyjazdy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Hej wrocilam z kosciola i teraz rodzinna imprezka:/ Masakra .... Pogoda tez taka sobie leje i zimno z checia poszla bym juz spac:) Pomodlilam sie za Was dziewczynki wiec bedzie dobrze;) Wpadne jeszcze pozniej i cos klikne ale bede Was czytala:) Buzialek dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 Kama dzieki za modlitwe- ja dziś niestety nie mogłam iść do Kościółka ale dzieki ze znalazłam się w Twych modłach :):):) ninus dokładnie wakacje i urlop i jazda bez trzymanki :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 no i pouciekały laski :(:(:( zostałam sama :(:(:( niech mnie ktos przytuli :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 wiolkcia tulkam Cie kochanie mocno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 juz mi lepiej :):):) dzięki Kama :) jak tam Twój ból brzusia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 16, 2010 Wiolkcia nie jestes sama,mi przez ten deszcz nic sie nie chce, pasowaloby sie dzis poprzytulkac troche. Czekam az M. wroci z pracy zaskocze moze go jakas bielizna, ponczoszki, koronki, itp Wczoraj zrobilam M. masaz z oliwka, mmmm, bylo super. Oby owocnie, bo czuje kłucie. A dzis do poludnia bolało mnie w krzyzu. Ale moze to przez to ze spie na brzuchu z tylkiem do góry po przytulaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Maj 16, 2010 Hej, ja sie wczoraj tak nakrecilam na ciaze, ze szkoda gadac... Po seksiku zauwazylam u siebie plamienie, takie jasnorozowe, spojrzalam w kalendarz i wyszlo, ze mam 12 dzien po owulacji, tak sobie nawkrecalam, ze to plamienie implantacyjne, ze usnac nie moglam :/ dzisiaj robilam test i wynik ten co zawsze. Po tym cyklu postanowilam nie czytac juz o testach, plamieniach, temperaturach itp, niepotrzebnie sie nakrecam. Bede tylko na biezaco sprawdzac co u Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 wiolkcia nadal pobololewa do tego strasznie boli mnie krzyz:/ @ bedzie jutro na 100%. A Ty jak kochanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Mysia kolokokta trzymam kciuki bedzie dobrze slonca:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 16, 2010 dzis uswiadomiłam sobie ze zawsze pranko było za szybko bo myslałam że, owulacje mam jak mnie boli a boli tydzień przed, teraz powiedziałam ze cały miesiąc i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 mysia a to mąż bedzie miał dziś uczte seksowna- :):):) oj bedzie się u Ciebie działo :)))):) kolokokta bedziedobrze Słonko- najlepiej zdystansowac się do tego wszystkiego :):):) Kama a ja dallej obstawiam przy swoim :):):) jutro pisz na bierzaco- będę kontrolowac :):):) u mnie oki jeszcze 40 minut i do domciu :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 16, 2010 monia tylko na początku nie za wczesnie by jeszcze tych nasionek silnych starczyło do owulacji :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 16, 2010 monika z tym bolem owulacyjnym to roznie jest...ja pranie robilam kilkanascie minut przed bolem owulacyjnym i zaszlo mi sie w ciaze :P a byl to dokladnie 14dc...ale czytalam,ze bol moze byc przed,w trakcie lub po...trza organizm poznac...u mnie byl w trakcie jak widac... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Wiolkcia ales Ty kochanie uparta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 16, 2010 hej:) a ja juz nie wiem co moj organizm wyprawia. zauwazylam jak bylam w lazience ze pojawil sie sluz plodny, rozciagliwy i taki jak bialko kurzego jajka. ale przeciez juz taki byl kilka dni temu..... owulka juz byla a taki sluz teraz????? no coz ide M troszke pomeczyc tak na wszelki wypadek:) odezwe sie jutro rano.pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 16, 2010 malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6...............ok.29.0 5.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak nerwusek26....... 11 tc ............. 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Mecz Justys a co bedziecie sobie zalowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 16, 2010 justys powodzenia :) moze to trzecia owulka? ale bede sie smiac jak ciaza mnoga z tego wyjdzie :P trzymam kciuki kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 witam ponownie wiolkcia widze ze idziemy łeb w łeb ja też 22dc jak mozna wiedziec napisz w ktorym dniu byla u ciecie owulka ja dzis niby mialam z domu nie wychodzic ale praktycznie mnie w nim dzisiaj nie bylo bylam tez w kosciolku i pomodlilam sie przyszykowalam bratanicy pokoik na jutrzejsze jej 3 urodzinki baloniki i takie tam inne pierdolki i tak minęla mi cala niedziela a teraz znow robie na kolacje pizze :) normalnie jadlabym dzien w dzien dzis troszke urozmaicilam bo zrobilam pol na pol pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 karten slonko a moze cos juz tam w brzusiu rosnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 oj kamilko jak ja bym chciala zeby to byla prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 a jak tam na komuni bylo i co z twoim bolem brzusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Na komuni calkiem nie liczac pytan rodziny o ciaze kiedy zajde a moze juz zaszlam masakra, Brzusio raz na jakis czas czuje i pewnie @ przyjdzie jutro nawet nie ma sensu zebym testowala, przez wiolkcie kupilam test ale raczej go nie zrobie bo po co mam sobie nadzieje robic. Moze w nastepnym cyklu sie uda:) A w kosciele pomodlilam sie zeby Wam wszystkim w koncu sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 a tam kamilko nie ma sensu wszystko ma sens zrob jutro rano tescik i zobaczysz 2 kreseczki ;) trzymam mocno kciukasy a pytaniami sie nie przejmuj pogadaja i przestana :):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach