Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 W nosie mam powiedzialam ze jak bede to bede a im nic do tego i jak przyjdzie czas to sie dowiedza:) Napawde nie chce mi sie wierzyc ze @ nie bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 mnie jak pytają o ciąże to zawsze odpowiadam : niestety mój M strzela piaskiem ;) i zmieniają odrazu temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 jutrzejszy dzien nalezy do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Boje sie rozczarowania , Zrobie rano test chyba ze @ szybciej przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 ja mam nadzieje ze ci sie udalo trzymam mocno mocno mocno mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 16, 2010 hey :) co tam laski? kama Ty sie nie wymiguj tylko rano prosze testowac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 no dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 pierwszy wpis mi nie poszedl witaj nerwusku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 16, 2010 hey karten :) a jak sie sprawy maja u Ciebie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Dziewczynki macie wiecej wiary niz ja, nawet nie wiecie jak wazne jest Wasze wsparcie dla mnie Nerwusku a jak Wy sie czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 a u mnie jako tako 22 dc i czekanie jeszcze 6 tabletek duphaston i zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 16, 2010 Kama czujemy sie dobrze nawet, tylko tak strasznie wieje, ze az sie boje :(:(:( dobrze ze M jest w domku, ale od jutra juz ma nocki :( biore witaminki wiec az tak mnie nie meczy..... Wiare trzeba mieć zawsze :) takze rano prosze zatestowac i koniec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 16, 2010 ja niestety uciekam bo M chce kompa :( milych snow dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 16, 2010 Dobranoc Słońca i kolorowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 16, 2010 Jezeli @ do rana nie przyjdzie to zatestuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 @ nie ma na razie, temp 36,7 na tescie I Buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 17, 2010 cześć dziewczyny. Kamus trudno ze jedna kreska ale @ nie ma więc cierpliwie czekamy- może sięńie zjawi-wszystko jest możliwe. Karten owulke miałam 14dc. mi zostały 2 dni na duphastonie i potem @- ciekawe czy przyjdzie o czasie czy się przesunie. justys no fakt przeboje to masz z tym swoim cyklem. u mnie klopsss- przeziębienie się rozkręca- nochal zatyka sie, gardziocha boli i chrypka- głos jak ze starego radia. jajnik dalej boli.dziś wolne i zamierzam dziś zrobic kluski sląskie nadziewane mięsem. zaraz bede musiała przyszykowac się do wyjścia po składniki ale bardzo mi się nie chce bo zimni, deszczowo i wietrznie-brrrrr ale jak mus to mus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Hej wiolkciu ja wlasnie wychodze do pracy a tak mi sie nie chce:( Cycochy bola bardzo i swedza, brzusio czasem zaboli i temp spadla o 2 kreski wczoraj 36,9 dzis 36,7 wiec @ sie zbliża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Buzialki i usciski dla Wszystkich pozniej sie odezwe Wiolkciu zdrowka zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 17, 2010 Kamus hmmm coż mogę napisać- szkoda ze nei jest tak jak myslałam ale powiem Ci że mam jeszcze iskerkę nadzei ze jednak bedzie dobrze. juz mykam do sklepu- wrce pewnie modkra po kolana. bużka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 17, 2010 hej dziewczyny. u nas masakra, pozalewalo drogi, porywa mosty..... juz 2 ludzi porwala woda. moj M pojechal do pracy i nie wie czy wroci bo most sie zaczal walic....... ja dzis zostaje w domku bo autobusy nie jezdza a podobno z ta woda ma byc jeszcze gorzej.... jak to dobrze ze mieszkam na wielkiej gorze i z dala od rzeki:) teraz tylko o M sie martwie:( a u mnie 17 dc, piersi bola przy dotyku. i rano dzwonilam do gina bo tempka mi po raz 3 spadla. lekarz powiedzial ze albo mam zepsuty termometr albo owulki nie bylo i nie bedzie w tym cyklu. ale jak mu powiedzialam ze testy owulacyjne mialam pozytywne to powiedzial ze owulka byla a termometr mam wyrzucic i nie mierzyc juz tempki, bo skoro test wykryl plik LH to znaczy ze owulacja byla. kama przykro mi ze sie nie udalo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 Hej lachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A u mnie klops!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam rękę w gipsie, pisze jak inwalida wiec prosze sie bykow nie czepiac:) na szczescie lewa.....oczywiscie mielismy krakse na motorze.....pojechalam na barku kilka metrow po drodze....a ze ciuchy porzadne z barkiem nic ale za to reki nie zdazylam wyprostowac i dupa:(zlamanie kosci lodeczkowatej.... ponoc ciulato sie zrasta...a z tym zlamaniem musialam na motorze wracac z żywca do gliwic.....masakra!!!!!!!!!!!!!!!! a z biologii ,dzisiaj moj 11 dc....nie wiem co z owulką bo cos tam mnie wczoraj klulo....ale za krotko jak na jajnik....dzisiaj cisza ale wydawalo mi sie rano ze sluz byl plodny...no sama nie wiem...zobaczymy za kilka dni po cyckach:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Szarlotko a jak M nic mu sie kochanie nie stalo? Justys slonko moze ten cykl nie jest stracony? Wiolkcia ale mi narobilas smaka tymi kluseczkami;) @ nadal nie ma cos tam zakuwa w podbrzuszu wiec czekam az przyjdzie. Buziaczki dla reszty slonek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 17, 2010 justys- totrzeba słuchać ginka- termometr w kat )::) szarlotko to dobrze że tylko na tym się skończyła ta wasza kraksa. Kama trzymak mimo wszystko dalej kciuki za Ciebie. u mnie już ziemiaczki zacznają się gotować, miąsko dochodzi i pieczarki także. u nas też zalewa wszystko- boję sie o domcio rodziców bo mieszkamy blisko rzeki, troszkę na wzniesieniu ale bardzo blisko z 200kroków:(:(:( oby na strachu się skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 17, 2010 kurde moj M utknal w pracy..... zerwalo most i ludzie nie dojada z zakladu:( ale sie martwie o niego. oby im jakis transport zalatwili bo tu chyba oszaleje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 W wawie tez leje i zimno:( Wiesz wiolkciu jedyna rzecz jaka mnie zastanawia to to ze temp spadla tylko o 2 kreski. Zawsze w dniu @ spadala do temp 36,4 a w tym cyklu do 36,7. ale z drugiej strony test pokazal jedna kreche wiec raczej nie wyszlo. A Ty skarbie jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Justys slonko nie denerwuj sie wszystko bedzie ok, masz z M kontakt telefoniczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 17, 2010 no mam wiec pisze co chwile do niego. a ja stwierdzilam ze juz tempki nie mierze bo u mnie sie to nie sprawdzilo. wiec teraz na luzie czekam do konca maja bo wtedy mam termin @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 halo laski spicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 17, 2010 ja dochodze do kompa co chwilke bo probuje sprzatac jedna reka.... Kamilla M w calosci:).....tylko moja reka ucierpiala i motor...troszke Justys- u mnie tez tempka sie nie sprawdza:)a co do zalania wspolczuje!!!!!!!!!!!!!!! my jak wracalismy z zywca to tez w szoku bylam jak tam woda wysoko.... Czekajaca gdzie wy macie ten domeki?? moze sie tam spotkamy jakos???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach