Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Jejciu ryczec mi sie chce;(;(;( rano temp mialam 36,7 piersi bola i ta wredna @ odechciewa mi sie wszystkiego;(;(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 20, 2010 kamilla nic nie jest przesądzone a ja trzymam za twoją rybcię mocno kciuki głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 20, 2010 kama nie zalamuj sie bo te plamienia to napewno nic zlego zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 20, 2010 Kamilko co ty gadasz:(może to tylko plamienie! zrób jeszcze jeden test!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 ide zaraz do apteki i nie dlugo bede naprawde mam lzy w oczach i nie moge sobie miejsca znalezc dziewczyny:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 jestem wlasnie robie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 Jest druga bladziutka ale brzusio boli stracilam rybke;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 chcialabym zasnac i sie nie obudzic:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 20, 2010 a jakiej firmy ten drugi test?? słyszałam że dobry jest Quick czy jakos tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 20, 2010 pink z reszta to nie wazne @ zaczyna sie rozkrecac jakbym wczoraj nie zrobila testu to bym nawet niex wiedziala:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Maj 20, 2010 Kamila niee pankuj . Wiem że się boisz ale cały czas jest nadzieje zrób bete.. i co najważnijsze uspokój się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Maj 20, 2010 Moja koleżanka przy pierwszej ciązy mila normalny okres.Na początku myłśała że jest w pierwszym tygodniach ciąży ciązy a potem okazął się zę zaciazyła już miesiąć wcześniej tylko miała okres i nic nie wiedziała. Wiec spokojnie czekaj zrób bete a nastepnie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Wrocilam od lekarza... NIunka wazy 420gr. dl nie znam... i plci nie znam... Baba mnie wkurzyl, ale nie chce mi sie pisac. W sobote idziemy prywatnie na 3/4 D i wtedy sie wszystkiego dowiem :) Kamila, wybacz ze to napisze, ale ja juz wczoraj bylm przekonana ze napewno dostaniesz okres... Sorki, ale to taka twoja gra z twojej strony. Co miesiac 2 kreski i co miesiac okres. Teraz powinnas wpisac ze poronilas... Nie to nienoromalne. Za wszystkie tu was trzymam mocno kciukasy, wiem co kazda z was przezywa, ale twoje zachowanie przechodzi ludzkie pojecie... Nie chce byc niemial, i zeby dziewczyny o mnie zle myslaly, ale tez juz irytuje mnie twoje zachowanie i nastawienie... Ah a moze nie bede sie udzielac... Nerwusek odezwi sie jak bedziesz mogla SKarbie... Berbelek co u ciebie i Niunci?? Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Berbelek bez stresu mowie Ci... ja to mam pecha do tych ginekologow. Napoczatku fajnie , milo profesjonalnie a im dalej to kicha na calego... Jak zapytalam o plec to powiedziala- Ze nie chce jej sie przygladac... myslalam ze padne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 20, 2010 hej nowaTu jak juz poznasz plec to daj znac od razu:) ale twoja niunia juz sobie ladnie wazy:) ciekawe czy nerwusek jest juz w domku i cikawe jak sie czuje...... tak bardzo mi jej szkoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Justys napewno napisze... :) Zaplace pponad 200zl nie wyjde dopoki sie nie dowiem!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Maj 20, 2010 NOwa Tu oin często tak mówią bo boją się zę się pomyla. Dlatego wolą nie mówic nic. Moja koleżąnka urodziłą teraz córeczke a przez cała ciąże mówioo jej z usg że to będzie drugi chłopak ( jedego już ma ) . Jakie było jej zaskoczenie jak tu po urodzeniu mówią jej że ma córke. Lekarze wolą nie móić bo często przy pomyłkach ludzie mają do nich pretensje a to nie zawsze ich wina. niera coś się schowa, podwinie, a nieraz pempowna coś zastąpi. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Maj 20, 2010 wybacz za literówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 20, 2010 masz racje nowaTu, i dziwi mnie ze twoja doktorka z takim tekstem wypalila ze nie chce sie jej dopatrywac jaka jest plec. no mnie to by tam chyba roznioslo jakbym to uslyszla:) ale najwazniejsze ze niunka sobie rosnie i dobrze sie rozwija:) ja jeszcze dwa tyg do testowania o ile @ nie przyjdzie i zobaczymy czy to clo cos pomoglo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Gusia- ale tu nie chodzi, ze bala sie pomyliki. powiedziala, ze jak jestem taka ciekawska to zebym szla sobie prywatnie... Rozumiem jakby powiedziala- Dziecko zle sie ulozylo, nic nie zobaczymy... ale nie!!! Wystrzelila ze jej sie poprostu nie chce patrzec i mam sobie gdzies indziej isc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 20, 2010 hej NowaTu jakaś dziwna ta twoja lekarka :( a niby po co ona tam jest bo to żeby sprawdzić płeć ale fajnie że idziesz na to 3/4 D efekt jest rewelacyjny bo była moja kuzynka ekstra a co do mnie to wiesz po tym co przeszłam to obawy napewno nei znikną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 20, 2010 Berbelek rozumiem cie. u mnie wszystko ok, atez sie martwie. A to cos zakuje, to juz wysluchuje czy Niunka sie rusza. Teraz mi spadla morfologia i musze poprawic diete, wiecej zelaza. 2 miesiace temu byla idealna, a dzis jest na skraju normy... A czuje sie swietnie... i juz bede mysllala non stop czy wszystko ok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 20, 2010 chyba każda kobieta to przeżywa każdą wizytę u lekarza każde badania wiem że trzeba myśleć pozytywnie ale jakoś mi trudno po tym wszystkim co się wydarzyło ale z drugiej strony skoro dzidzia już tyle wytrzymała to może wytrzyma już do końca czego bardzo bym chciała. Ja robie wszytskie badania w przyszłym tygodniu krew, mocz i takie tam żeby już było wszytsko i żebym miała wyniki na następną wizytę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 20, 2010 Czesc. Właśnie wróciłam ze szpitala. Marze tylko o gorącej kąpieli !!! Najchętniej cały czas pałabym bo przynajmniej wtedy nie płacze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 20, 2010 nerwusku tak mi bardzo przykro :( 3maj się kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 20, 2010 nerwusku witaj sloneczko. a jak sie czujesz? myslami jestem z toba caly czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Maj 20, 2010 Nowa tu -to skoro tak ci powiedziła to, masz racje,że się denerwujesz. Przecież poto placimy te cholerne skadki do zusu aby mieli chęci. - a nie wysyłali na prywatne badania. nerwusku - trzymaj sie , bardzo ci Współczuje.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 20, 2010 a u mnie nadal bol podbrzusza od rana juz:( dosc mocny jest..... test owulacyjny znow pozytywny, wiec teraz to juz nic nie wiem. no i sluz sie zmienil bo jest taki rzadki i bialy. a tempki niestety nie znam bo moj termometr wariuje i wskazuje ciagle inny wynik:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 20, 2010 Miłego dnia moje drogie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 20, 2010 czesc kobiety, ale sie narobilo i nie wiem co napisac zeby nikogo nie pominac i nie urazic. Nerwusku tak mi przykro jak bedziesz czegos potrzebowala to daj znac. Justys bedzie dobrze NowaTu trzeba bylo opitolic babsztyla co sobie mysli :P napewno o kims zapomnialam z gory przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach