justys1818 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 karten przykro mi.... to jest takie niesprawiedliwe:( a ja siedze z M i boli mnie jajnik prawy (chyba)..... albo to bol w podbrzuszu nie jestem pewna bo to takie klucie jest w jednym miejscu i promieniuje w gore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Widzialyscie wczoraj w wiad. o tym chlopcu ktory wypadl przez okno? Rodzice byli tak pijani ze nie zauwazyli:/ Piecoro maluchow juz im zabrali i tego ktory wypadl nie zdazyli:( Maly jest w spiaczce farmakologicznej i nie wiadomo czy przezyje:( I jaka tu sprawiedliwosc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 to pytanie o @ bylo do kolezanki piszacej na pomaranczowo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 i znow cisza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia-evian Napisano Czerwiec 26, 2010 cykle mam od 4 lat 27-28 dniowe - takze wszystko jak w zegareczku ale mi sie w tym cyklu (stressssyyy ) owulacja pospieszyla i dostalam plodne 8 dnia :)))) termin miesiaczki to 11 albo 12 lipiec ale dostane wczesniej (jezeli dostane ) bo mnie boli jak na "okres: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 wiesz ciezko stwierdzic przed terminem @ czy objawy zwiastuja ciaze czy @ bo sa bardzo podobne musisz poczekac do terminu i jezeli nie przyjdzie to zatestowac. Ja 11 jak nie przyjdzie tez bede testowac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia-evian Napisano Czerwiec 26, 2010 zapomnialam podziekowac za odp. ja z mojej strony dodam tylko, ze moze pojedzcie gdzies na jakis urlop - wtedy kazdy jest odstresowany - i moze wtedy sie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 a jak Ci sie owu przesunela o 4 dni t @ tez moze o tyle byc wczesniej bo faza lutealna zawsze jest taka sama a folikularna moze byc dluzsza badz krotsza i to od niej zalezy dl. naszych cykli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 zobaczcie co znalazlam:) 4. Krwawienie implementacyjne i skurcze podbrzusza Mniej więcej 8 dni po jajeczkowaniu może pojawić się lekkie krwawienie implementacyjne, któremu często towarzyszą lekkie skurcze podbrzusza. Jeśli mniej więcej w terminie kolejnej spodziewanej miesiączki wystąpią u Ciebie ciemne upławy, są to prawdopodobnie upławy, które towarzyszą zagnieżdżaniu się jajeczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 asia nie ma problemu:) A co do urlopu i odstresowania to czsem nawet i to nie pomaga:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Zbyt gorące kąpiele zmniejszają płodność mężczyzn. Wprawdzie ciepło ma negatywny wpływ na nasienie mężczyzny, nie ma natomiast negatywnego wpływu na jego płodność w całkowitym tego słowa znaczeniu. Nie jest to trwały i nieodwracalny problem. Jeśli wspólnie z partnerem planujecie dziecko w najbliższej przyszłości lepiej, żeby on zrezygnował tymczasowo z długich gorących kąpieli, z regularnego uczęszczania do sauny oraz z podgrzewanych foteli w samochodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 dzieki dziewczyny ze podtrzymujecie na duchu dobrze ze jest komu sie wyzalic tak rzeczywiscie to wszystko niesprawiedliwe wczoraj sie tak powylam ze az M mnie porzadnie musial począchać nie wiem ale przychodzi mi to z coraz wiekszym bólem a jeszcze dzis jak na zlosc co druga to z brzuszkiem no az sciska w serduchu pozdrawiam was dziewuszki i uciekam jutro do was zajrze buziunie wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 karten wiem co czujesz i mocno tule:* @ sie rozkrecila? buziak:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 Kurcze nie moge zasnac:( Wszystkie juz slonca spicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 asia-evian witamy witamy:)moja siostr poroniła w tym czasie co ja:( tylko nie chciała mnie martwic:(synka juz ma ale to jej 2 poronienie:( teraz musi nam sie udac:)buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 czesc slonko Ty tez spac nie mozesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 no nie mogłam spac:(cały czas myslałam o mojej siostrze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzidi23uk Napisano Czerwiec 27, 2010 hej sloneczka bardzo i przykro karten wiem co czujesz w piatek mialam to samo:(:(:( jestem z wami dziewczynki rzadko sie odzywalam bo racowalam od piatku po 12 h wiec wykonczona przychodzila do domu dzis poklocilam sie z M bo jak zwykle on wiee wszystko lepiej i mowi ze chce sprzedac auto;/ i kupic nowe ok ja tez ale do Choler*** on nie rozumei ze narazie pieniazki sa porzebne bo mmay wycieczke w lipcu i oplacic meiszkanie ajj dosyc mam tych facetow heh:) a tak po z atym to ejszcze mnie serduszko boli po tym nieszczesnym piatku :( ale w srode ide do lekarza i poprosze o badanie HSG na droznosc jajnikow ,a wicie jestemw anglii a tu trudno dostac cos takiego ale mzoe sie uda buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 hej ja dzis jestem wykonczona bo pol nocy nie spalam bo musialam do szczeniakow wstawac bo mialy kolki. dzis moj 25 dc i zero objawow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 hej slonca:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 justys to masz teraz trening;) ile w koncu sie urodzilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 no urodzilo sie 7 ale jedna sunia chora byla i nie jadla i musielismy ja uspac niestety:( ale teraz mam 6 pieknych grubaskow i sa zdrowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 Wybaczcie mi ze nie pisze i niebede pisała pare dni! :-( Dopadła mnie choroba. Kaszel, bół zatok, niemiłosierny katar... POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I O USZŁYSZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 Czekajaca zdrowka slonko zycze:* Justys to masz teraz wesolo;) A co później z psiakami robicie? Zostawiacie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 no co ty kama:) na sprzedaz ida, juz mamy kupcow na wszystkie:) mi jak narazie jeden piesek wystarczy a kiedys jak juz bedzie domek to sobie kupimy drugiego tej rasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 No to dobrze ze macie kupcow na psiaki:)Tak myslalam ze bedziecie je sprzedawac i zazartowalam z tym zostawieniem;) Na pewno sa sliczne:) Ja gdybym mogla to bym zoo w domu miala:) Przy sześciu psiakach pewnie troszke roboty jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 hejka no to justys masz teraz trening co do wstawania nocnego :):):):) napewno sie przyda :) dzidzi23uk u nas tez jest ciezko z badaniami na drożność- strasznie odelgłe terminy są. Czekajaca zdrówka zycze:>:>:> Kama ty to już normalnie przygotowana jestes do nonego siedzenia przy dzieciątku- tak mało sypiasz w nocy. szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 jest ogrom pracy przy nich, nawet nie chce myslec co bedzie jak juz zaczna biegac po mieszkaniu..... oj dobrze ze mam wakacje i bede miala czas ich pilnowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 27, 2010 hej wiolkcia a co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach