Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

hej dziewuszki :-D nie pamietam adresu naszego dforum to tu sie postanowiłam odezwac :-) jestem w pracy ale tylko do 18 :-D ciekawe czy ktoras z was zaglądnie zeby mi dotrzymac towarzystwa? Nela Witaj wsród nas 🌻

Witaj Nela po raz kolejny :) Mam nadzieje ze Ci sie bedzie podobac u nas na forum :) Kiss to fajnie ze w pracy tylko do 18 jestes :P:P:P

juz chcialam pisac do ciebie na 28 dni, ale zobaczyłam ze tam sie pozegnałas z dziewczynkami i myslalam ze juz wyjechałas do rodziców. jak dobrze ze jestes :-D

a mi w pracy neta podlłaczyli :-D nie wiem na jak długo, ale na razie korzystam :-) kochana ty wiesz, ze ja @ nie mam :O kurczez dzis w pracy tak mi mokro było ze bałam sie ze przyszla a ja dzis w spodniczce jestem :-) pobiegłam do toalety i nie było @, tylko śluz. a przed chwila jak byłam to taki dzwiny sluz,a na bieliźnie az białe slady :O nie wiem co to. pewnie sluz przed @ sie pojawia. a moze to owu dopiero? teraz kłuje mnie bardzo w prawej strony.

jeszcze godzinka i 15 minut i do domku :-D kupic test po drodze??? eeeee . . . . . . przeciez moja tempka jest za nisko zeby zdarzył sie mój cud . . .

oglądam wykresy dziewczyn na 28 którym sie udało. piekne te ich plusiki!!!

Och tak, nie moge sie czasem napatrzec na te piękne plusiki !!!!!! I my sie doczekamy ONE KISS !!!!!!!!!!!! :P Piekne plusy beda nasze juz niedługo !!!!!!!!

Jak temp jest nisko i jak spodziewasz sie @ albo dopiero @ to nie ma sensu kupowac testu i sie dołowac Kochana. Jak miałas ostatnio dłuzszy cykl to teraz tez tak moze byc.

tak kochana miałam dłuzszy cykl ostatni, najdłuzszy w moim zyciu. wiec nie kupie, po co mi dolinke łapac na weekend. poczekam. pewnie i tak @ przyjdzie. tymbardziej ze brzuch mnie boli jak na @. strasznie długo cie nie bedzie :-( BĘDĘ TĘSKNIC ❤️

No nie ma co sie nakrecac.... Widziałas jaki miałam ładny cykl w tamtym mies i jak sie nakreciłam a @ przylazła juz podczas brania Luteiny :( Teraz mam 7dc........ No wróce prawdopodobnie 21.03.

a co tam u nas forum słychowac? pewnie znów kilka dobrych stron dziewuszki zapisały :-D

Jakies 6 czy 7 stron bedziesz miała do nadgonienia :) A wysłac Ci linka na 28 dni ?????? Chcesz teraz wejsc na forum ????????

wiem jaki mialas piekny wykresik ,wrecz wzorcowy. to jest takie trudne to wszystko . . . najpiewr nie-myslenie o ciazy, ponziej nie nakrecanie sie i wymyslanie kolejnych objawów , a na koniec i tak @ przychodzi :-( skad na to brac siłe? sline babeczki my jestesmy :-) wytrzymujemy to !!!

Jakies 6 czy 7 stron bedziesz miała do nadgonienia :) A wysłac Ci linka na 28 dni ?????? Chcesz teraz wejsc na forum ????????

Musimy być silne ONE KISS 🌻 Wkońcu i nam sie uda :) Grunt ze wogóle sie udaje dziewczyna na forum :) Przynajmniej narazie mozemy sie cieszyc ich szczesciem :P:P:P

nerwusek chora??? bidulka . . . ❤️ kochana podeslij mi linka . zerkne sobie :-) a tu podgonimy temacik na kafe to moze wiecej dziewczyn sie odezwie :-D a w pracy jako tako, ciezko, duzo pracy. ale juz niecała godzinka i jade do domku, z pawłem robimy sobie male przyjecie tylko we dwoje :-) ale bede musiała najpierw nospe łyknac bo brzusio boli bardzo.

Ach jak wspomne sobie tamten cykl to az zal sie robi.... Nawet nie zdazyłam zrobic tesciku bo @ przylazła pomimo Luteiny.... Wiec moze ja nawet niepotrzebnie brałam. Widocznie była owu i sama @ przylazła kiedy byla pora :(