Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt Napisano Wrzesień 26, 2011 Powinni zabonic reklam na kafe !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 WITAM, miłego dnia dla wszystkich staraczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 I ja sie dołączam, dawno tu nie zaglądałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Hej Aiszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luteina 50 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 WITAM :) JESTEM TU NOWA, PRZYGARNIECIE MNIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 luteina 50 witaj serdecznie :) My piszemy na prywatnym forum :) Jezeli chcesz do nas dołaczyc to napisz do mnie na maila :) Serdecznie zapraszamy :-) czekająca1984@wp.pl A napisz cos o sobie :D Piszemy na prywatnym forum zeby chronić swoją prywatność, bo tutaj ciagle "pomarańcze" wtrącaja swoje 5 groszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 28, 2011 Milego dnia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Luteinko odezwij sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Czekająca ma racje Luteinko, daj znać i dawaj na prywatne, opowiesz nam o sobie a my w miare mozliwosci i doswiadczenia napewno wesprzemy i doradzimy :-) Sylwia buziak, a gdzie Kasiek sie podziewa?? Już myślałam ze jak tu wejde to ze znów poczytam jakąś waszą konwersacje hihi;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 A jakos nie złozyło sie zeby tutaj pogadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Aiszko sciskam CIe mocno ! :) Ja jeszcze jutro Lutka i w nd przylezie do mnie @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 hej dziewuszki :D witam piątkowo!!!!!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Hej Kasia :) Jakie plany na week ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 raczej na spokojnie :-) po ostatnim weekendzie pora na regenrację sił :D chociaż dziś dzień chłopaka, więc na bank kolacja, świece , noo może winko i będzie się działo :-) hi hi hi hi :-) a jutro będzie ciachoo piekla na pewno "kubusia" :D chcę też jutro okna pomyć, ale nie wiem jak to wyjdzie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 *będę ciacho piekła ---> miało być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 No włąsnie dzien chłopaka :) Co kupujesz swojemu mezowi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 O kubusia :) Nie robiłam jeszcze :) A ja dzisiaj pieke babeczki , robie babeczki, sałatke itp :) A po poudniu ide po wypłate i kupuje m prezent :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Ambitne plany. Mam nadzieje ze zrealizujesz. A ja okan to chyba za 2 tyg bede myc bo teraz nie mam kiedy chyba ze bede miałą wene jak bede chodziła do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 no wlasnie nie mam żadnego pomysłu. pewnie odwiedzę modę męską i zakupię cos :-) przynajmniej będę miała pewność, że będzie chodził dobrze ubrany :-) myślalam o jeansch, sweterku i koszuli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 z tym myciem okien może byc róznie, jak mnie mega lenisuzek opanuje to nic nie zrobię :D ale poniedziałek mam wolny to może w poniedziałek nadrobię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 A to super ze masz wolne w pn :P Ja tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 a Kubusia się robi bardzo szybko :) pieczesz biszkopt, na biszkopt wykładasz brzoskwinie z puszki, z Kubusi ( obojętnie jaki smak) odlewasz szklankę, a resztę do garnuszka i zagotowujesz. W tej szklance z tym Kubusiem odlanym rozrabiasz dwa budynie waniliowe i wlewasz do garnuszka z gotującym się Kubusiem, to zgęstnieje i wylewasz to na blachę, na to bitą smietane i JUŻ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 a jaką salatkę dziś robisz? za mną chodzi taka zwykła warzywna :D mmmmmmmm! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 O rzeczywiscie proste :) Moze kiedys zrobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 hej czesc Kasiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 A ja robie babeczki Waniliowe z polewa i małymi drazami i jogurtowe z konfitura malinowa posypane cukrem pudrem :P A kruche beda z kremem waniliowym i u góry albo bedzie starta czekolada albo wisienka jak znajde Ale tylko suszona widziałam nie mam nigdzie kandyzowanych Jak człowiek szuka to akurat tego nie ma. I sałatke chce zrobic jarzynowa z szynką i ananasem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Justynka witaj kochana co slychać? Jak Lenka? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Hej Justys :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 No własnie ONE KISS robie zwykła warzywna :) Ale dodaje szyneczke i ananasa :) Musze jeszcze dokupic ogórka konserwowego jak pójde po wypłate :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach