Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 szarlotka ja jestem rasowa skorpionica:) a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Panna:):):):)Na szczęście nie w życiu:) i nie stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 A ja bliżniaki :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 czesc kochane. wrocilam z uczelni i mam dosc bo meczy mnie katar i jeszcze jajnik. masakra jakas ale powiem wam ze po no-spie troszke przeszlo. pozdrawiam wszystkie brzuchatki i staraczki:) a moj znak to strzelec:) wiecie ja sobie grodniowe dziecko jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 słodkie lenistwo, tv, stare seriale, herbatka i biszkopcik, dobrze że wzięłam L4, dawno nie miałam wolnego, w tym miesiącu to nawet nie myslalam o tym ze zbliza sie termin @, ale zbliza sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Hejka Czekajaca ja tez blizniaki:) Brzusio pobolewa do tego doszedl w nocy bol zeba tylko w leb sobie strzelic buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Kamilla no to widze ze CI dokucza, jeszcze zab doszedł :) Ja czerwiec a TY ????????? Mnie meczy katar :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nerwuska Napisano Kwiecień 21, 2010 Moim zdaniem pilnie powinnaś iść do lekarza a tą opryszczką, to bardzo, bardzo niebezpieczne dla ciąży, wirus opryszczki prowadzi do poważnego uszkodzenia ciąży, trzymam kciuki żeby było jak najlepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 za dwa dni termin tej nieznosnej @, ale co dziwne nie boli mnie brzuch, a zawsze klika dni przed pobolewał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ja 19 czerwiec :) Jutro juz 22 ale raczej nie zatestuje:( Ide zjesc zupke bede niedlugo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Kamilla ale czemu nie mozesz jutro zatestowac? Masz juz typowe objawy @ ?????? No to moja droga mozemy razem swietowac :P:P:P Ja 20.06 :D:D:D Smacznego !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Mysia Owsia to za dwa dni sie przekonasz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 a bralyscie clo a potem duphaston? Bo duphaston podobno wydluza faze lutealna, wiec moge nie dostac na 28 dzien tylko pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 To robimy w czerwcu imprezke u mnie na dzialce :) Ten bol brzusia mam i duzo bialego sluzu .... Berbelku slonko wszystkiego naj dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 czekajaca, nie bede testowac w piatek, ale najwczesniej w poniedzialek, bo wydaje mi sie ze po dup.. mi sie opóźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 tez mam bialy sluz, ale grudkowaty, tylko ze mnie brzuch nie boli, a moze to po antybiotyku na te zatoki? biore duomox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Berbelek ja mialam zamiar powiedziec o ciazy dla rodziny po wizycie u gienia. Jedynie bratowej ktora jej moja najlepsiejsa kumpela powiedzialam..., ale ale mezus nie wytrzymal i wszystkim rozpaplal... Ja mowie, ze po co, a on co ma byc to bedzie, do kiedy bedziemy czekac, az dziecko urodzi sie wtedy powiemy ze to nasze... No fakt i cale szczescie wszystko jest ok :) Jesli czujesz potrzebe powiedz!!! To moj test na ktorym jest 2 kreska... Uwiezycie ze to on mi powiedzial ze jestem w ciazy: http://zapodaj.net/7d1b2eff5a21.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 M powiedzialo ze mamy sie wstydzic i nie pokazywac na forum obsikanych patykow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 powiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Kamila nie karze Ci go dotykac :D A zapach chyba jzu wywietrzal :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 mysia ja mam duzo bialego i taki kremowy jest. Ten bol brzusia mnie dziwi bo zawwsze w dniu @ sie zaczynal a nie wczesniej 2 dni..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nowa Tu a kreseczke chyba ledwo co widac co ? :) Wiec BERBELEK uwierz ze jestes w ciazy :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nowa slonce to M powiedzial ja tam caly czas moge je ogladac. M sie teraz smieje ze jest na mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 czekajaca o to chodzi, ze prawie wogole nie widac :D ale jednka sie pojawila... A juz tyle testow zrobilam ze wiedzialam jak wyglada test negatywny wiec zarys 2 kreski to znak ze ciaza i juz :D Fakt ze 2 juz byl wyrazisty i mnie utwierdzil, ale kreska to kreska. Zreszta na tescie nawet pisze, ze kolor nie jest wazny wazna jest kreska :) Dodam, ze moj maz slepota wogole nie widzial tej 2 kreski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Ale mnie korci zeby dzis zatestowac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 wiem Kamilka ze eM, powiedz mu ze nie bedziesz dotykac :D hehe... Moj to wogole sie dziwi, ze ja z obcymi babkami pisze o prywatnych sprawach. A mi latwiej z obcymi niz z rodzina. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 a mój nawet nie wie ze sie zalogowalam na forum, nie wiem co by na to powiedział, ale ja sie ciesze ze tu jestem. super ten tescik - krecha blada ale warto oprawic w ramke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 kamila a ktory masz dc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Nowa no wlasnie mi tez latwiej o tym gadac z Wami niz z kims z rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 kamlla wytrzymaj ja testuje po wekendzie dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach