kolokokta 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 no tak ale ja sie ciagle boje, ze zostane sama, ze maz mnie zostawi, ze mnie zdradza, boje sie non stop, ze ktos mnie sledzi i chce porwac albo zabic, ciagle sie boje ;/ poza tym u mnie w przychodni jest tak, ze najpierw do psychiatry a od niego moge dostac skierowanie do psychologa. Jestem tak nieszczesliwa, ze nic mnie cieszy i chcialabym gdzies uciec, boje sie tylko ze jak nagle wyjade to nie bede miala do czego wrocic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 tez wlasnie chcialam zobaczyc kamille w calej okazalosci a tu lipa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Kolokota to mi na jakas nerwice wyglada... Ale dobre lecznie (i bez lekow) moze zdzialac cuda... Sama wiem cos na ten temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 ninus a jak tam z tym lekrzem- lekarką- jesli to chodzi o Ciebie- bo może mi się osoby pomyliły co bardzo prawdopodobne- miałas się przepisac do faceta bo ta kobieta strasznie niemiło wygladała- i co ustaliłaś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 kolokokta co ty za glupoty gadasz. jak cie maz zdradza cos ty tam sobie uroila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 wiolkcia to nie ja. ja to dopiero ide do faceta ale we wrzesniu. to musi byc ktos inny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 mam nadzieje, ze dostane pomoc bo mozliwe, ze przez moje nastawienie do zycia mam jakas blokade i nie moge zajsc w ciaze... zmykam, trzymajcie sie kobity :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Karten przyjelam zaproszonko:) Nowa pewnie ciezko w taka pogode a te robale to juz wogole szkoda gadac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 mi robale nie straszne mam mucholowke pozara wszystkie :P jakie tylko wleca do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 to sorki ninus :):):):) kolokokta- może rozmowa z kimś neutralnym własnie Ci pomoże- tez sadze ze to nerwica. słonko nie udaje Ci się zajśc w ciąże tak jak i wielu osobą ale Kochanie nie może na tym cierpiec twój M. musisz o niego troszkę zadbac porozpieszczac - byc zona, przyjaciółką i kochanką a między Wami nic złego się nie wydarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 kamila narazie nie odczuwam pogody na swoim ciele... Bardziej hormony ktore mi doskwieraja!!! Noromalnie klotliwa beksa sie zrobilam.Sama z soba ledwo wytrzymuje... A jak mnie wszyscy w kolo irytuja!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 ninka dzieki za pomoc kama śliczne zdjątka:):):) pozdrawiam i uciekam buziaki ::):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 wiolkcia nie ma sprawy :) kobitki ja tece sie dalej na slonku wygrzewac bo od jutra buze zapowiadaja :) moze bede wieczorem to poczytam. kamilla ja tez wyslalam zaproszenie to w wolnej chwili rozwaz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 nina no tak sobie uroilam, nie wiem dlaczego, czasem on spojrzy katem oka na jakas kobiete a ja juz skacze do niego, ze to pewnie jego byla i moze spadac do niej jak ja mu sie nie podobam, moze to przez to, ze nie czuje sie atrakcyjnie, 3 lata temu wazylam 15 kg mniej i nie podobam sie sobie, czekam tylko na wyplate i zaczynam diete. Ale to tylko wierzcholek gory moich problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 kolokokta ale od czegos trzeba zaczac. zadbaj o diete zmien fryzure idz na zakupy zainwestuj w siebie ty poczyjesz sie lepiej i dla meza znow staniesz sie atrakcyjniejsza. nie twierdze ze to zwiaze wszystkie problemy bo napewno nie bedzie tak latwo, ale dobrze miec jakis punkt zaczepienia i od czegos zaczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Ninka juz przyjelam nie ma co rozwazac;) Nowa to wspolczuje ja taka jestem zawsze przed @ ze warcze na kazdego i placze o byle glupstwo;) U ciebie pewnie z zdwojona sila :* Buziaki i usciski dla reszty:* Dzis postaram sie wrzucic jakies foteczki bo mamy ich jeszcze troszke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Kolokokta a moze wyjazd gdzies i odbicie od tematu i codziennosci by pomoglo? taki odpoczynek bardzo pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Oj tak Kamila... u mnie to takie napiecie przedmiesiaczkowe x2 24 na dobe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Nowa Podaj swoj profil na nk to wysle zaproszonko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Anna Prochaska ( Rutkowska) szukaj Białystok:) http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 To podwojnie wspolczuje:* Ja przed @ tez nie wytrzymuje ze soba a moj M usuwa mi sie z drogi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Nowa zaproszonko wyslane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Mam ale dalej fotek obejrzec nie moge :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Juz patrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 No ja u Ciebie normalnie moge wejsc w galerie, nie wiem co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Juz :D Slicznie wygladaliscie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Dziekuje:* Mowie Ci czulam sie tak wyjatkowo w tym dniu a mezus zaniemowil jak mnie zobaczyl;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Hehe wiem cos na ten temat. Mowia, ze jeden glupi papierek... ale jednak w sobie cos ma :D Ale buty fajniutko sie prezentowaly :) Wogole foto na koniku swietne... Ah jak moje juz dawno bylo... Za 2 tyg 2 latka minie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Mamy jeszcze pare z konikami tylko muszimy poprzegladac:) Masz racje z tym papierkiem, niby nic a emocje ogromne:) ja schudlam przed slubem 4 kg:) jeszcze tylko jednego nam dp pelni szczescia brakuje;) moze z czasem sie uda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 kamilla wysłałam Ci zaproszonko na nk bo tez nie miałam Cię w znajomych ale na zdjęciu głównym wyglądacie slicznie :) jeszcze raz gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach