Gość Gość asia Napisano Październik 15, 2015 Pamiętacie jak pisałam kilka dni temu że mam plamienia ustaly po dniu czy dwóch a dzisiaj teraz jak się podcieralam przepraszam że tak bezpośrednio ale zobaczyłam mała kropelke czerwona ale nie jak na okres poprpstu jedna jedyna czy to Móze być implantacja? Nadal mnie kłuję w Podbrzuszu. Asią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewbela Napisano Październik 15, 2015 Mozliwe liczmy na to zeby jutro nic do ciebie nie przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Październik 15, 2015 Mnie cały dzień nie było, nadrobię jutro wszystkie wiadomości. Mam doła :( Fajnie spędziliśmy dzień.. wszędzie widziałam dzieci... dosłownie wszędzie.. Chciało mi się wyć. Myślałam, że mi przeszło, że się poddałam... myliłam się. Zrobiłam sobie godzinę temu test owulacyjny..wyszedł ujemny(kreska testowa była ciut bledsza od kontrolnej).. Mój mąż nic nie mówi, ale pewnie też mu ciężko :( Jeszcze dzisiaj wujek powiedział do nas " zobaczycie jak pojawi się dziecko.. ".. Tak... ciekawe kiedy się pojawi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Październik 15, 2015 No i właśnie boję się, że mogę nie mieć owulacji.. Wszystkiego się już boję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gaga123567 Napisano Październik 15, 2015 Weszłam tu pełna ciekawości co u was a tu co???? Znowu smęty!!!! Kobiety ogarnijcie sie błagam!!! Piszecie tak jakbyście sie po pare lat starały i macie same czarne scenariusze!!! Musicie naprawdę zmienić podejście i wyluzować!! Nie wciskajcie sobie do głowy jakichś chorób czy bezpłodności!!! Przecież to dopiero początki !! To nie takie hop siup zrobić dziecko niestety nie każdy ma takiego farta ze raz zrobią i juz ciąża. Zmieniamy myślenie i to juz bo tak to chyba nigdy w ciąże nie zajdziemy... Głowa do góry i nie wkręcać sobie czarnych negatywnych myśli!!!! Cieszmy sie seksem i juz!!!! Dzidzia w koncu sie pojawi ;) no.. To juz sobie pokrzyczalam.. ;) dobranoc - wasza ukochana Ewelajna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Będzie dobrze dziewczyny innej opcji nie widzę ja cała noc nie spalam bólu mnie nadal środek podbrzusza mogłam kupić test ale durna mię kupilam a sklepy otwarte od 10 ja od 9 pracuje ale to ni. Kupię później i po pracy zrobiw i rano jeszcze asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Asia to nie myśl o tym na razie. Nie rob dzisiaj. A mize będzie tak, ze wyjdzie ci negatyw a jesteś w ciąży. Poczekaj jeszcze trochę to będzie wieksza pewność. Dobrze napisalas gaga, tylko powiedz jak ja mam się nie martwić jak mam nieregularne cykle? A to znaczy, ze nie jestem zupełnie zdrowa. Tyle się słyszy,ze jak ktoś ma nieregularne cykle to są problemy z płodnością. Jakbym miała regularne, ti bym wyluzowala i po prostu czekala. A tak to nie wiadomo, czy mam owulacje i czy w ogóle mam....pewnie we wtorek się dowiem, ze jej nie bylo teraz a może jeszcze gorszych rzeczy sie dowiem... Może badania hormonów będą bardzo zle ... No ale dobra, staram się nie myśleć tak dużo o tym. Dziewczyny ja bym wam radzila nie czekac z podstawowymi badaniami hormonów. Będziecie rok sie starać potem badania potem leczenie. Chce wam się aż tyle czasu tracić? Lepiej is razu zobaczyc czy wszystko ok, jesli coś nie tak to szybciutko zacząć leczenie a jeśli będzie ok to działać dalej ale juz bez stresu. Ja mam zrobić progesteron tarczyce i prolaktynę w 21 dc. Wyjdzie mi za to okolo 70 zl no ale trudno. W ciąży będą jeszcze większe wydatki a potem to już w ogóle :) radze wam też zrobić w tym dniu idziecie na czczo do jakiegoś laboratorium i tego samego dnia wyniki. A ja dzis 20 dc dopiero policzyłam:) a wczoraj miałam śluz przezroczysty i ciągnący sie...to ja juz nie wiem czy to owu czy infekcja. A jak u was? Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Październik 16, 2015 Ja już z tego wszystkiego nic nie wiem.. Wiem tylko tyle, że się martwię coraz bardziej. Najgorzej gdy się tego dziecka tak pragnie.. Chyba faktycznie czas wybrać się na badania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Ja też się boję że może coś być nie tak jak bralam tabletki anty to lekarz kazała odstawić bo za wysoki progesteron odstawilam a teraz się zastanawiam czy to nie przypadkiem wina tych tabletek że nie mogę zajsc. Ale dzisiaj się dziwnie czuje mam mówienie w piersiach i sutki mnie bola najchętniej bym poszła bez biustonosza do pracy. Ale poczekam aż wrócę do domu zrobię test a jak nie to jutro martwi mnie te klocie w Podbrzuszu tak na środku. No nic trzeba się ubierać do pracy bo już czas. Do zobaczenia o16 może trochę przed bo ja w innej strefie czasowej żyje. Buziaki. asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Październik 16, 2015 Asiu, nie chce Cię nakręcać, ale takie objawy są w ciąży ;) W terminie spodziewanej @ zrób test, albo nawet dzień czy dwa później go zrób.. który masz teraz dc?? Pewnie pisałaś, ale nie doczytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Październik 16, 2015 Ale byloby super jak by ci sie Asiu udalo. Ola napiszesz jakie to sa te podstawowe badania hormonow? Jak zadzwonilam zeby zrobic sobie badanie krwi na poziom hormonow pani zapytala jakich . a ja ciemna masa nie wiedzialam. A tak jak bym miala te badanie to na wizyte u ginekologa bylo by super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Póki co kazal mi zrobić: progesteron, tsh, prolaktynę i grupę krwi bo nigdy nie robiłam a w ciąży i tak bym w końcu musiała. Ola. A i powiedzial, ze to jest podstawowe minimum. We wtorek wam wszystko opowiem po wizycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Dziewczyny ja dzis strasznie zle się czuje. Chyba jednak cyclodynon nie pomaga na pms :( slabo mi i serce mi wali. Mierzyłam temp. Mam 37,0 taka miałam w rantum cyklu kilka dni przed okresem. Dzis 20 dc. Masakra :( Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 I oczywiście nakrecilam sie ze to owulka bo wczoraj i dziś z samego rana miałam śluz rozciągliwy. Ale wątpię mysle, ze to pms, bo zle się czuje :( dobrze, ze dziś mam wolne. Ale nie wiem jak ja od poniedziałku w pracy wytrzymam z takim samopoczuciem :( ale sie dzis rozpisałam:) to dlatego, ze dzis nic nie robię tylko wypoczywam przed kompem :) czekam na was dziewuszki:) Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewbela Napisano Październik 16, 2015 Wizyte u lekarza mam dopiero 27pazdziernika. To moze chociaz zrobie sobie to bafanie krwi na te hormony co napisalas Ola. Bo chyba jest ze mna cos nie tak. Najpier mialam jakies lekkie brozowe plamienie potem nastepnego dnia nic potem znowu i potem przyszedl okres ktory trwal poltora dnia i byl obfity ale kolor brazowy i ciemnoczerwony. A od wczorajszego wieczora juz male brazowe plamienie. Chyba mam problem z hormonami. Zawsze moalam 5dni miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 No to zrób te badania koniecznie. Zawsze to lekarzowi pomoże. Możesz tez poprosić o skierowanie, ale wydaje mi się zw teraz nie dają. Mój powiedzial, ze nie może dać. Juz nie wnikalam. Jest hormon to okolo 20 albo 30 zl. Musisz zobaczyć w necie cennik z laboratorium albo zadzwonic i sie zapytać. Wiem, ze to trochę kasy pojdzie no ale trzeba się przyzwyczajać :) w ciąży tez trzeba będzie robić badania, kupować witaminy itd. Ola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam teraz test jedna gruba krecha ;( już nie mam siły okres pewnie się pojawi jak nie dzisiaj to jutro. Niw Rozumiem dlaczego to jest takie trudne Nadal kłuję mnie w środku podbrzusza mdli mnie ale to może od tego że okres nadejdzie Jestem załamana. I kolejny miesiąc muszę wytłumaczyć dla męża że znowu lipa. Eh chce mi się płakać Asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Ehhh no szkoda :( wiem co czujesz. Ja za jakiś tydzień tez bede miała dola. Ja nie wiem jak o tym nie myśleć. Wzięłam sobie więcej na głowę teraz z nadzieją ze jakos odciągnę te myśli od siebie, ale to nic nie pomaga. Wracam wieczorem do domu i znowu myślenie o dziecku. Dziewczyny a ja mam takie pytanie. Czy jakbyście nie daj boże dowiedziały się, ze nie możecie miec dzieci, to rozważałybyście w ogóle kwestie adopcji? Wiem ze to juz taka zupełną abstrakcja bo kazdej z nas w końcu uda się zaciazyc! Ale tak się kiedyś zastanawiałam czy mogłabym pokochać obce dziecko. Wydaje mi sie, ze chyba bym nie umiała. To nie byłby wtedy owoc miłości, a chyba o to tu chodzi, zeby to bylo NASZE dziecko, nasze geny,,nasza miłość. A co wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Tak samo jak ty uważam chociaż te dzieciaki potrzebują miloscibraczej na początku on vitro bym próbowała chce Czuć się mama chce nosić te dziecko. Asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 dziewczyny a czytalyscie o ziolach ojca sroki? wielu kobietom pomogly zajsc w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Coś tam czytałam zastanawiam się nawet nad kupnem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewbela Napisano Październik 16, 2015 Ja uwazam ze kazdej z nas sie uda;) tylko trzeba w to wierzyc. Myslmy pozytywnie i nie nakrecajmy zlych mysli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Ewbela ja myślałam że już się udało ale póki co okresu dalej nie mam. Trochę się jeszcze nakrecam że może za wcześnie test zrobiony Dzisiaj albo temu że w południe robiłam no nic w niedzielę powtórze jeśli okresu nie dostane Asia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olenika Napisano Październik 16, 2015 Ja mimo wszystko też jestem dobrej myśli ;) Jesteśmy dopiero na początku starań moje drogie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Ja mam nadzieję że ten test był zły błędny i ze w niedziele powtórze i będą dwie kreski wiem wiem nadzieja matka głupich ale mam nadzieję że jutro niw przyjdzie on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Październik 16, 2015 Asia w sumie masz racje, skoro okres nie przyszedl to trzeba poczekac i poworzyc test- szczerze liczylam ze napiszesz ze masz te dwie kreski idalejbede czekać, ja mam mieszane uczucia co do mojej osoby bo moj okres trwal niecale dwa dni i juz go nie ma...hmm nie wiem co myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2015 Ewbela wiesz też myślałam że napiszę że się udało nadal boli mnie środek podbrzusza i ciągle się spać chce a okresu nie ma więc siedzę i modlę się aby nie nadszedł okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewbela Napisano Październik 16, 2015 a ty masz raczej regularne cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2015 Miałam 28_31 cykle ale. Wczoraj minęło 31 dni i nic a kochałam się w płodne bo śluz był. Robiłam test znowu negatywnie wyszło zostało mi czekać na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewbela Napisano Październik 17, 2015 Czesc. Jestem od 6 w pracy i czekam na motywacje i dobre wiesci od Asi;)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach